|
Merhabalar, 2024 model C4x için harita güncellene biliyor mu bu şekilde ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

|
Merhabalar, 2024 model C4x için harita güncellene biliyor mu bu şekilde ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
bu konuda bir çözümü olan var mı? |
|
|
|
|
Bu konu genel psa konusu, herkeste aynı ekran yok :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben multimedya güncellemesini usb ile kendim yapsam sıkıntı olurmu? |
|
|
Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22 Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i |
|
Bugün servisteydim güncellemeyi de yapalım dedim mevcut güncelleme yok dedi. Ama internette görünüyor güncelleme dedim boşver yapmaya gerek yok dedi bu sefer de :) Ben yapsam bişi olurmu dedim yarıda kesmediğin sürece sıkıntı olmaz dedi. Benim anlamadığım sonucta bu guncellemeyı fabrıka yayınlamıs servısın yapmaması enteresan bır durum. Gercı guncelleme ıle gelen bır yenılık olacagınıda sanmıyorum da |
|
PSA grubu için serviste yapılan güncellemeler daha çok motor, şanzıman, güvenlik donanımları, far sistemi gibi üniteler için oluyor. Serviste yapılan bu güncellemeler USB üzerinden değil de doğrudan aracın OBD portundan bilgisayara bağlanılarak yapılmakta. Multimedya sistemi ve navigasyon haritası güncellemelerini USB ile kendiniz yapabilirsiniz. |
|
Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22 Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i |
|
Ben 2023 model riftere yaptım. Bir cacık yok. Farklı bir şey göremedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Peugeot uygulamasında 3008 için yeni ekran firmware yayınlanmış. 6_0431_23.2141.1 |
|
Yeni kasa 3008? |
|
|
Beyler 2020 model 308 aracımın ekran güncellemesini Peugeot sitesinden indirdim aracıma kurarken %54 te takılı kaldı 2 saat kadar bekledim dayanamadım işlemi sonlandırdım. Şimdi ekran eski haline gelmiyor. USB tak diyor güncelleme için. Takıyorum yine %54 te kalıyor. Akü kutup başını söktüm taktım ama malesef ekran update kısmında kalıyor USB tak diyor. Kafayı yiycem bu nasıl eski haline gelecek . Bilgiisi olan var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güncelleme sorununu başka bir usb 2.0 a tekrar programı yükleyerek çözdüm.Açıkcası umudum yoktu ama çözüldü .Benim usb 3.0 dı bir tavsiye üzerine usb 2.0 a yükleme yaptım ve düzeldi. Başına bu şekilde sorun çıkan olursa bu yöntemi denesin. Güncelleme yarım kalınca ekran kullanılamıyor.Güncelleme için tekrar usb tak komutu verip donuyor. Açıkcası ben bir daha bir sorun yaşamadıkça güncelleme yapmam :) |
|