Selamun aleyküm, PS5 ' in mevcut depolama alanı yetersiz kalacağını düşündüğüm için SSD almak istiyorum. 1 TB SSD yeterli olur diye düşünüyorum ama Samsung ve WD arasında kalmış durumdayım. Daha önce SSD alan veya sistem konularına hakim arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim. "SAMSUNG 990 PRO Gaming Festplatte, 1 TB SSD M.2 via NVMe" "WD _BLACK SN850X NVMe SSD WDBB9G0010BNC SSD Retail, 1 TB SSD PCI Express" Bu iki ürün arasında hangisi daha uyumlu ve sorunsuz olur, f/p olarak arada uçurum yok ise ürünün fiyatlamasına takılmıyorum (örneğin; 980 pro ile wd sn850x almanya da 90 euro yani aynı fiyat) buna göre tavsiye verebilirseniz sevinirim (yurt dışından alma gibi bir seçeneğimde var). Bu iki ürün ekstra olur diyorsanız "SAMSUNG 980 PRO, Playstation 5 kompatibel, Festplatte Retail, 1 TB SSD M.2 via NVMe" yeterli olur mu ? Ayrıca bunları alınca ekstra soğutucu almaya gerek var mıdır... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belize -- 30 Nisan 2023; 1:50:45 > |
PS5 için SSD Önerileri
PS5 oyun konsolunun depolama kapasitesini genişletmek istiyorsanız, hızlı ve yüksek performanslı bir SSD tercih etmelisiniz. Bu metinde, PS5 için en iyi SSD önerilerini bulacaksın.
PS5, M.2 NVMe SSD'leri destekler ve en az 5.500 MB/sn okuma hızı ve 4.400 MB/sn yazma hızı sunan bir SSD takman gerekir. Bu gereksinimleri karşılayan ve PS5'in performansını artıracak SSD önerilerine göz atalım:
- Samsung 980 Pro: Olağanüstü okuma ve yazma hızlarına sahip, PS5 için en iyi SSD seçeneklerinden biridir.
- WD Black SN850: yüksek dayanıklılık ve hızlı yükleme süreleri sunan güvenilir bir SSD'dir.
- Seagate FireCuda 530: Olağanüstü hızlar ve geniş depolama kapasitesiyle geliyor.
- Crucial P5 Plus: Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir SSD'dir.
- Gigabyte Aorus NVMe Gen4 SSD: Sağlam bir yapıya sahip ve PS5 ile sorunsuz çalışır.
Bu SSD'ler, PS5 oyunlarını daha hızlı yükleyecek ve genel oyun deneyimini iyileştirecektir. PS5 için SSD seçerken okuma ve yazma hızlarını, kapasiteyi ve dayanıklılığı göz önünde bulundurmanı öneririz.