Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS5 SLIM SONRADAN DIJITAL (BLURAY OKUYUCU - PRO CİHAZA GEÇİRİLDİ) Satın Al 11 Mayıs 2025 23:36 1 1 PS5 SLIM SONRADAN DIJITAL (BLURAY OKUYUCU - PRO CİHAZA GEÇİRİLDİ) Ürün yurtdışından gelmiş. CFI-2015 KODLU . Ben elden 0 satın aldım(Nisan 2025), güncelledim, 1 saat oynadım(crash team racing) ve kutusuna kaldırdım. O arada evde tadilat vardı. ortalıkta tozlanmasın diye kutusunda bekletiyordum. Üzerine PRO cihaz hediye geldi yine yurtdışı. BLURAY sürücüsünü almak için kutudan çıkardım, sıfırladım ve kutuya geri koydum. Haliyle 1 saatlik 2. el cihaz. CD sürücüsünü PRO cihaza aktardığımız için dijital oldu. Kutudan çıkan oyun kodunu kullanmadım. Bluray söküldükten sonra çalıştırdım. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Sıfırladım. Alana hayırlı olsun. 0'dan farkı 2 kere çalıştırılmış olması. Yanında Temu'dan aldığım toz örtüsü ve Koçtaş'tan aldığım Avrupa prizlere uyumlu dönüştürücü hediye. Kabloları kullanılmadı. Saygılar. istediğim fiyat 17000 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bartın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PS5 SLIM SONRADAN DIJITAL (BLURAY OKUYUCU - PRO CİHAZA GEÇİRİLDİ)