-SATILDI-
Tüm ürünler fathTR nickli forum üyemize satılmıştır.
PlayStation 5 fat kasa diskli CFI-1216A konsolum satılıktır.
Kutusu, faturası, tüm aksesuarları eksiksiz bir şekilde mevcuttur.
Konsolun garantisi bitti.
Hiçbir kusuru,problemi,arızası yoktur. Sıfırı neyse bu da odur. Tamamen temizdir. Kozmetik 10/10
Beyaz renk kendi kontrolcüsü de tamamen temiz ve sorunsuzdur. Analoglarında analog koruyucu başlıklar takılıdır. Kozmetik 10/10
Fiyat: Konsol + Tek Kol: 14.500 TL (kutu,fatura,aksesuarlar,kutu içeriği her şey eksiksiz)
EKSTRALAR:
1-) Yedek dualsense kontrolcü (Beyaz Renk) Kutusu mevcut. Kutusu açıldı fakat kontrolcü hiç kullanılmadı. Sıfır durumda. Analoglarında analog koruyucu başlıklar takılı. Fiyat: 1.800 TL
Konsolu alan kişi yanında yedek kontrolcüyü de almak isterse 1.500 TL den fiyata eklerim.
2-) 4 TB SSD. (dram var)
Kioxia Exceria Heatsink NVMe M.2 2280 4TB SSD 6200MB Okuma/4800MB Yazma.
(PS5 ile uyumlu)
Kendinden pasif soğutmalı. Dram mevcut.
Hiçbir sorunu,problemi yok. SSD yi 3 ay önce sıfır kapalı kutu olarak aldım. Kutusu,faturası,garantisi mevcut. Fiyat: 4.500 TL
(Sıfırları en ucuz 12.500 TL den satılıyor)
Konsolu alan kişiye SSD yi 3.500 TL den fiyata eklerim.
3-) 1 adet Sony Pulse 3D Siyah renk kablosuz kulaklık. 3 ay önce aldım. Sıfır temizlikte. Hiçbir problemi yok. Kutusu ve faturası mevcut. Fiyat: 1.800 TL
Konsolu alan kişiye 1.500 TL den fiyata eklerim.
4-) 1 adet Sony Pulse 3D Beyaz renk kablosuz kulaklık. Bunu da 3 ay önce aldım. Bu da sıfır temizlikte ve sorunsuz. Aynı şekilde bunun da kutusu ve faturası var. Fiyat: 1.800 TL
Konsolu alan kişiye 1.500 TL den fiyata eklerim.
5-) 1 adet Sony PS5 Medya Kumandası. Bunu da 3 ay önce aldım. Kutusu ve faturası var. Fiyat: 500 TL
Konsolu alan kişiye 350 TL den fiyata eklerim.
Ürünlerin fotoğraflarını WhatsApp üzerinden gönderirim.
Kargo ücretleri alıcılara aittir.
Havale/Eft sonrasında kargolanacaktır.
Satışlarıma,referanslarıma bakabilirsiniz. Hızlı ve güvenli alışveriş.
-SATILDI-
Tüm ürünler fathTR nickli forum üyemize satılmıştır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.