Merhaba PS5 ve film dizi YouTube için projeksiyon arıyorum düşük gecikmeli ve bu fiyatlara olabilecek en yüksek görüntü kalitesini almak istiyorum. 40-45 bin üzeri rakam vermeyi istemiyorum. Şu an 55 inç Samsung qled Tv kullanıyorum direk televizyonu satıp projeksiyon sistemine geçmek istiyorum boyut sebebiyle. Tv ile uzaklığım 4 metre Ps5 de cod gibi fps Online oyunları oynuyorum ayrıca gündüz de YouTube film vb. Gibi şeyler izleniyor Tv Box ayrıca alıp takacağım önemli kriterler: Fps oyunlarında mağdur etmemesi Gündüz görüşünün iyi olması ( perde alacağım ve tamamen olmasa da nispeten güneşlik perdeleri de kapalı olacak ) + tabiki bir de fiyatı var baktığım modeller optoma uhd35 ve uhd38 ancak internette biraz araştırma yaptığımda yabancı forum sitelerinde çok fazla arıza yaşandığı dile getirilmiş bu yüzden emin olamadım. tecrübeli arkadaşlardan desteklerini rica ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEANT -- 6 Ağustos 2025; 18:25:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim