Şimdi Ara

Ps4 ve Monitör Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hayırlı ramazanlar ve iyi tatiller dilerim. Ps4 oyun konsolum ile beraber yanına da BenQ rl2455hm oyuncu monitörü aldım. Ps4 de ayarları kurcalarken Ekran ve Ses kısmındaki video çıkış ayarları bölümünde aklıma bir yer takıldı. Çözünürlüğü 1080p olarak değiştirdim önce. Aklıma takılan yer ise RGB aralığı. 3 seçenek var bu kısımda (tam,sınırlı,otomatik). Hangisini seçmem gerekir acaba?
    2. bir konu monitör ile ilgili. Monitörde de aynı şekilde RGB kısmı karşıma çıkıyor. Orada ise 0-255 ve 16-255 olarak 2 farklı seçenek var. Ayarları ellemeden o yer 16-255 orjinal hali. Burayı da değiştirmem gerekir mi? Aynı monitörü kullanan üyeler de yardımcı olursa sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bedo20 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu monitörü kullanıyorum. Sana hangisi güzel geliyorsa onu kullan ama ben daha koyu olanı kullanıyorum. Diğerinde oyunda falan kotu gözüktü gözüme. Ps4 un ayarlarına da ellemedim hic.

• Teşekkür ederim öncelikle. Şu monitörü kullanan biri çıktı sonunda :) rts1 ve rts2 var. Ben genelde rts 1 i kullanıyorum. Dynamic kontrastı da açmıyorum. Deneye deneye bulacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedo20 -- 3 Temmuz 2016; 21:09:15 >
    Ben uygun oldugumda fotoğraf çekip size atarım monitör ayarlarını. Ben de araştırmıştım zamaninda en iyi ayarları nedir diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Ben uygun oldugumda fotoğraf çekip size atarım monitör ayarlarını. Ben de araştırmıştım zamaninda en iyi ayarları nedir diye.

Valla çok iyi olur. Ben fazla karıştırmak istemiyorum ayarları. Sizden haber bekliyor olacağım.

Merhaba hocam,burada inceleme ve oyun için ideal ayarlar mevcut:
    http://www.displaylag.com/benq-rl2455hm-professional-gaming-monitor-review/
    Brightness 75
    Contrast 48
    Sharpness 7
    Black equalizer 0
    Color 96v96v97
    Reset color no
    AMA high
    İnstant mode on
    Picture mode gamer 1
    Senseye demo off
    Dynamic contrast 0
    Overscan off
    Display mode full
    RGB 0 255
    Smart focus size off

Buyrun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim sağolun. Hocam sizin verdiğiniz linki birazdan inceleyeceğim. Bu arada @carpediem gamers1 olana bunları kaydedeyim demi.

Kaydedin. Begenirseniz bunu kullanırsınız.

• Rts 1 e göre baya karanlık geldi bana ama renkler daha dolgun. Kaydettim zaten bakalım 2 secenegi de deniyorum. Teşekkür ederim yardımın için
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedo20 -- 3 Temmuz 2016; 22:40:39 >
    Önemli değil hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.