Şimdi Ara

Ps4 ve Diğer Konsollara uygun Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz çok önemli bir sınav süreci bu haftaya sonlanmış olacak.Ramazan gelmeden ps4'ümü alıp yayılmak istiyorum.
    Bunun için bana çok uygun sadece oyun oynamak ve film izlemek için (bazen 3d) kaliteli bir televizyon lazım.Smart özellikler felan sallayın gitsin.Sadece müthiş bir oyun ve film deneyimi.
    Ben kendi yaptığım araştırmalarda sony'nin 46 inç w905a serisini buldum.Ve açıkcası çok işe yarar gibi duruyor.Fakat fiyatı 4000 tl alma ihtimalim var ama genede fiyat olarak biraz ağır geliyor.Bundan fazlasını zaten veremem.
    Sizden isteğim bana biraz başka markalarda olur.Kaliteli kesinlikle sorun yaşatmayacak bir tv önerisi.
    Şimdiden çk teşekkür ederim...

• Up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz ürünü begenin sonra imput lag'i kaçmış internettem arastirin. Yabancı sitelerde teknik bilgiler doyurucu, malesef bizde adam gibi inceleme sitesi yok

• Anlamadım input lag iyiyse sorun yok mu iyiden kastınız ne oluyor hocam?

• Lg serilerini araştırmanı öneririm.
  • Sadece oyun oynamak için arıyorsan input lagı en düşük tv'yi alman gerekiyor. Direk sony'e yöneleceksin. Çok doğru bir araştırma yapmışın. 46w905a geçen yılın en iyi tv'si, belkide bu yılın bile. Ama geçen yılın tv'si olduğundan kapalı kutu bulmak zor olabilir. Fiyat olarak biraz ağır yazmışsın. Herhalde bütçen 3000-3500 civarında. Bu senenin modellerinden 50W805B ve 50W815B' yi araştırmanı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UABarış -- 16 Haziran 2014; 8:57:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    PS4 VE TELEVİZYON UYUMU.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.