Şimdi Ara

PS4 ve Airpods

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ps4 için bir kulaklık almak istiyorum öyle çok ses kasayım falan durumum yok sadece arkadaşlarla konuşurken kullanacağım .Airpods alıp hem küçük rahat ve kablosuz bir kulaklıkla oyun oynarım hem de telefonla ipadle falan da kullanırım diye düşündüm.Fakat bazı kişiler çalışmayacağını söylüyor , bazı youtube videoları da bluetooth cihaz olarak direkt bağlanabildiğini gösteriyor.Hangisi doğru hangisi yanlış bilemedim size danışmak istedim.Eğer bağlanmıyorsa airpods tarzında olup da bağlanan bi kulaklık modeli var mı ?

Bu bağlandığını gösteren bir video :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad mamba -- 19 Nisan 2020; 22:40:3 >

• Bende var, bağlanmıyor.
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Videodaki gibi denediniz mi hocam?Airpod 1 mi 2 mi , onla alakalı olabilir mi?
  • mad mamba kullanıcısına yanıt
    Hiçbir AirPod PS4'e bağlanmıyor, Apple kulaklıkları genel olarak PS4 ile çalışmıyor kablolu olanlar da dahil. Nedeni bilinmiyor ama PS4 Apple marka kulaklıkları kabul etmiyor, kablolu kulaklığı denerseniz tiz bir ses çıkıyor sadece mikrofonu açınca adeta bilerek yapılıyor gibi.
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bilgiyi verdiğiniz iyi oldu. Bende de AirPod var bluetooth adaptörü alarak bağlayabileceğimizi söylemişler ama güvenememiştim. Telefonun kutusundan çıkan kablolu lightning girişli olanı vardı onunda dönüştürücüsü yok. Apple'ın kulaklığı dışındaki kulaklıklar kulağımdan düşüyor diye 3.5mm girişlisini almayı düşünüyordum. Eğer olmuyorsa boşuna para vermeyeyim. Kulaktan düşmeyen bildiğiniz güzel sesi olan tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık var mı?
  • Responsive07 kullanıcısına yanıt
    Adaptör kullanınca çalışıyormuş videoları var. Ben normal zamanda kablolu Apple kulaklığı kullanıyorum gayet kaliteli ama mikrofonu PS ile çalışmadığı için grup sohbeti varken kutudan çıkan PS kulaklığını kullanıyorum. PS tarafından yayınlanan orijinal başüstü kulaklıklar çok iyi ama biraz pahalılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AirPods pro 2. Nesil
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.