Bildirim
Ps4 Usb Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
PC'den fat32 dosya formatıyla biçimlendirmelisin. _____________________________ ''I'm a stranger, a life changer, I'm a man that's not afraid of danger.'' -
cevabın için sağol bir şey daha sormak istiyorum. bunu okudum ve yapmayı denedim ama fat32 yok exfat diye bir şey var onu nasıl yapıcam ? _____________________________ -
exfat dene yine görmezse aşağıdaki linkten mini tool diye ücretsiz bir medya format programı var onu kur bilgisayarına onla yapabilirsin fat32
https://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html_____________________________ ''I'm a stranger, a life changer, I'm a man that's not afraid of danger.'' -
cevapların için çok sağol _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 klavye mouse
- ps4 iki kişilik oyunlar
- ps5 fat kasa
- eski korku oyunları
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- gta 6 ps5
- silent hill f sistem gereksinimleri
- microsoft flight simulator 2024
- ps5 pro ne zaman çıktı
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X