Şimdi Ara

PS4 ü en ucuz nerden alabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

quote:

Orijinalden alıntı: gfbmert

Hocam Gold'un paralel ithalat olduğu %100. MediaMarkt ise ısrarla Sony Türkiye garantisi altında olduğunu söylüyor ürünün. İsterseniz siz de bir arayıp sorun

peki memnunmusunuz ? bi sorun çıktımı, kasma falan ? Yukarıdada belirttiğim gibi çok korkuyorum kasmasından, plazma tv var bizde yeterlimi acaba ?

hocam ürün daha elime geçmedi sipariş verdim bekliyorum. O yüzden bu konuda yorum yapamayacağım

quote:

quote:

Hocam Gold'un paralel ithalat olduğu %100. MediaMarkt ise ısrarla Sony Türkiye garantisi altında olduğunu söylüyor ürünün. İsterseniz siz de bir arayıp sorun

peki memnunmusunuz ? bi sorun çıktımı, kasma falan ? Yukarıdada belirttiğim gibi çok korkuyorum kasmasından, plazma tv var bizde yeterlimi acaba ?

hocam ürün daha elime geçmedi sipariş verdim bekliyorum. O yüzden bu konuda yorum yapamayacağım

elinize geçince buraya yorum yapmanızı dört gözle bekliyorum :D birde bu tv sorum hakkında bi bilginiz varmı ? ayrı bi konumu açayım yoksa

• quote:

Mediamarkt damı paralel ithalat ?

Garantili oldugunu söylüyorlar, alan arkadaşlardan biri kargo geldiğinde resmi atar daha iyi bilgilendirir, kişisel personel olarak degil de canlı destek hattından bu konunun dogrulugu hakkında daha kesin bilgiler alınabilir. Fiyat uygun fakat ben acelesi olmayan herkesin yaza kadar beklemesi taraftarıyım, kaçıracagımız hiçbirşey olmamakla beraber yepyeni bir fifa15le açılışı yapmayı düşünüyorum ben😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

elinize geçince buraya yorum yapmanızı dört gözle bekliyorum :D birde bu tv sorum hakkında bi bilginiz varmı ? ayrı bi konumu açayım yoksa

hocam herkes oyun için Plazma TV leri övüyor. Yani bence yeterli olur. Bildiğim kadarıyla input lag değerleri Plazma TV lerde düşük oluyor ve düşük olması da oyun akıcılığı açısından iyi bir şey. Ürün elime geçince yazarım fikirlerimi :)

• Ben PS4 u 106cm. 1920x1080 Cozunurluk Full HD Toshiba LCD TV de Oynuyorum.
    Sizde Bide Plazma Var Sıkinti Yasamazsiniz.

i7 4790K 4.0Ghz-H81M-P33-Evga Gtx 970 4GB 256 Bit-16GB 8x2 Corsair Vengeance 1600 MHz-WD 1 TB Caviar Blue 7200 Rpm-Samsung 850 Evo 250GB SSD-Zalman Z3 Plus-Cooler Master RS-500B Power Supply-Asus DVD Yazıcı-Asus 24'' VG248QE 144Hz Monitör
    PSN : Tekand ORİGİN : Bagivup
  • Amazon.de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Media Marketten siparişi verdim, sitede garanti için ithalatçı firma deniliyor fakat herkes euro asia garantili olduğunu söylüyor. Gelince göreceğiz tabi temin süresi 10 günmüş ve bu süreye kargo süresi de dahil değil. Ayın 8 de verdim hala bekliyorum. İnternette 1349 TL iken mağaza da 1600 TL bunu da çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 14 Nisan 2014; 23:49:39 >

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • lecturer kullanıcısına yanıt
    ozman garantisi olmuyormuş ama

Orijinalden alıntı: uranus666

Bende Media Marketten siparişi verdim, sitede garanti için ithalatçı firma deniliyor fakat herkes euro asia garantili olduğunu söylüyor. Gelince göreceğiz tabi temin süresi 10 günmüş ve bu süreye kargo süresi de dahil değil. Ayın 8 de verdim hala bekliyorum. İnternette 1349 TL iken mağaza da 1600 TL bunu da çözemedim

ozaman size varması 15 günü bulur O.o neden bu kadar yavaşki

ozman garantisi olmuyormuş ama

Yok öyle bir şey Amazondan bahsediyoruz burada..
    Tabi Oynarsin.Bir Fark Yok Sadece Cihaz NTSC dir.Amazondan NTSC Cihaz Alip Oynayan Cok Arkadasimiz Var.Sadece Sıkinti olursa Bluray Film lerde Olur.
    Oyunlari Turkce Oynarsin.

i7 4790K 4.0Ghz-H81M-P33-Evga Gtx 970 4GB 256 Bit-16GB 8x2 Corsair Vengeance 1600 MHz-WD 1 TB Caviar Blue 7200 Rpm-Samsung 850 Evo 250GB SSD-Zalman Z3 Plus-Cooler Master RS-500B Power Supply-Asus DVD Yazıcı-Asus 24'' VG248QE 144Hz Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrawStyle

Tabi Oynarsin.Bir Fark Yok Sadece Cihaz NTSC dir.Amazondan NTSC Cihaz Alip Oynayan Cok Arkadasimiz Var.Sadece Sıkinti olursa Bluray Film lerde Olur.
    Oyunlari Turkce Oynarsin.

Hocam ne önemi var bu NTSC nin ya :D birde benoyunu alıp ps4e yükleyebiliyormuyum, yani her seferinde cd ile uğraşmak istemiyorm çizilir falan

ya, var tabi ama türkiyede garantisi olmadıktan sonra ne analamı varkı

Arkadaş kimse zorla aldırmıyor ben ve forumda birçok kişi amazondan aldı konsolu ve hiç bir sorun yaşamadı tabiki istisnalar olacaktır maddenin tabiatı gereği ama bu kaideyi bozmaz. Ben her durumda Amazonu tercih ederim fazladan para vermeye gerek duymuyorum 18 Nisandan itibaren PS4 hem yanında 3 Türkçe oyunla uygun fiyata Amazon.de de satışta olacak..Bu tarz bir bundle Türkiye'de en iyi ihtimalle sonbaharda çıkar ve fiyatının da makul olması zor. Tercih senin sonuçta Benimki bir öneri..

• Şikayet var sitesine baktığınızda euro asia garantisi ile ilgili bir dünya şikayet okuyabilirsiniz. Garantinin olması önemli elbette fakat bu garanti şartlarını firma ne derece yerine getiriyor burası daha önemli.. örneğin vatan bilgisayardan sürekli alış veriş yaparım ,şimdiye dek bir çok ürün arızalandığında hemen değiştirdiler, hatta geçen aldığım tarayıcıyı beğenmeyin bir ayı dolmadan gidip başka bir yazıcı ile değiştirdim.Keza Media Market küçük bir kuruluş değil, sattığı ürünün arkasında dururlar,daha önce aldığım bazı ürünleri iade ettim... Tek sıkıntısı temin süresinin uzunluğu yoksa ben gözüm kapalı aldım media marktten euro asia olup olmamasını da pek takmadım doğrusu

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    NTSC PAL Fark Yok İkisinide Alabilirsin.Sadece PAL i Avrupa Kullaniyor.Oyun Olarak Cihaza CD yi Takinca Yukleme Yapacaktir.Ama CD siz Oyun Oynuyamiyorsun.Yani İstedigin Oyunun CD sini Takman Lazim.
    Sizin dediginiz gibi olsa herkez birbirinden Odunc Alir Yukler Oynardi.Oyundan Para Kazanamazlardi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DrawStyle

NTSC PAL Fark Yok İkisinide Alabilirsin.Sadece PAL i Avrupa Kullaniyor.Oyun Olarak Cihaza CD yi Takinca Yukleme Yapacaktir.Ama CD siz Oyun Oynuyamiyorsun.Yani İstedigin Oyunun CD sini Takman Lazim.
    Sizin dediginiz gibi olsa herkez birbirinden Odunc Alir Yukler Oynardi.Oyundan Para Kazanamazlardi. :)

Aslında çok saçma ya cd çizilirse :D Tek kullanımlık cd ler olması lazım :D herneyse bir sorum daha olacak hocam sana ; şimdi bu ps4 ü kapalı alana koymak sakıncalımı ? açıktamı kalması gerekiyor ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.