Şimdi Ara

PS4 ü en ucuz nerden alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 almaya karar verdim en ucuz olarak nerede bulabilirim ? Tabii ki garantisi de önemli dandik bir yerden olmamalı, ps4 sahipleri öneriyormu konsollarını ?

• Hocam ben mediamarkt web sitesinden 2 yıl garantili 1349 liraya aldım. bonus card a 9 taksit yapıyor vade farksız. bence iyi fiyat. Düşünebilirsin.
  • goldda da aynı fiyat var gold daha iyi geldi sanki bana
  • Logonuza baktım da doğru yerdesiniz tebrik ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben x360 tutkunuydum öyle kaldı :D sabit görüşlü değilim yeni nesilin kazananı ps4 oldu elbet onu alacağım xbox fanı değilim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

goldda da aynı fiyat var gold daha iyi geldi sanki bana

Gold'daki paralel ihracat. yani garantisi Türkiye değil.

Sony Center, Mediamarkt veya Teknosa gibi yerlerden alabilirsiniz.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    tam olarak bilmiyorum bu işleri golddaki garanti iyi değilmi ? mediamarktda sony aurasia garantisimi var ? birde mediamartk yok burda ama tam karşım gold
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Goldda paralel ithalat oldugu için sony garantisinden yararlanamazsınız, sonuçta konsol bu bozulup bozulmayacağı hakkında kesin birşey söylenmez bu yüzden parası neyse verip sony garantili alın. Ve ek olarak kurların ateşi dindiğinden ve yeni stoklar geldiğinden fiyatlar düşüyor şuan ithalatçı garantili aldıgınız konsol fiyatına yaz aylarında sony garantili alabilirsiniz

• gfbmert kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman aldınız bende almayı düşünüyorum ama çok pahalı nereye bakarsam. İndirimdeyse hala devam ediyormu indirim ?

• www.mediamarkt.com.tr de satılıyor hocam 1349 liraya. Israrla sormama ve resmi garantili denmesine rağmen fiyatın bu kadar ucuz olması bana ilginç geldi ama neyse sonuçta Mediamarkt gibi bir firma herhalde malının arkasında durur paralel de olsa...
  • onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt damı paralel ithalat ?
  • N11 den 1300 e aldık 111 tl de galiba cardfinantı puan veriyo

2 Yıl İthalatçı Garantisi yazıyo medimarktta , sony türkiye değil ozaman
  • onu da belirttim telefonda. Israrla Sony Türkiye olduğu söylendi bana hocam. İki farklı kez arayıp iki farklı kişiyle görüştüm
  • Mediamarkt resmi sony diyorsa sony garantilidir.Sonuçta Sony Türkiye de ithalatçı bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 14 Nisan 2014; 21:24:14 >
    Yani goldun resmi sony türkiye ile bi ilgisi yok öylemi ? ozaman ben mediamarkta yönelicem.
  • Geçenlerde Limangoda 1300TL idi

• Abiler şimdi birde bu ps4de televizyon faktörü çok önemlimi bizde 4 sene önce aldığımız plazma tv var , isterseniz resmini atarım. Bi kasma durumu falan olmaz dimi ? çok korkuyorum kasar diye :D
  • Hocam Gold'un paralel ithalat olduğu %100. MediaMarkt ise ısrarla Sony Türkiye garantisi altında olduğunu söylüyor ürünün. İsterseniz siz de bir arayıp sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbmert

Hocam Gold'un paralel ithalat olduğu %100. MediaMarkt ise ısrarla Sony Türkiye garantisi altında olduğunu söylüyor ürünün. İsterseniz siz de bir arayıp sorun

peki memnunmusunuz ? bi sorun çıktımı, kasma falan ? Yukarıdada belirttiğim gibi çok korkuyorum kasmasından, plazma tv var bizde yeterlimi acaba ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.