Şimdi Ara

PS4 Süper Paket Uygun Paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 PS4 Süper Paket Uygun Paket
    Teknosadan alınmıştır garantisi devam etmektedir toplamda 30 saat civarı kullanılmıştır sıfırdan farksız çiziksizdir. Fifa 14, Fifa 15, NBA 2K14 ve Last of Us (Remastered) ve ekstra joystick ile verilecektir. Şu an bu ürünlerin toplam fiyatı 2400 tl dir. Lütfen saçma teklifler yapmayınız. Sanalpazar üzerinden satılacaktır ilan linki yakında verilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket
     PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket PS4 Süper Paket Uygun Paket
    http://www.sanalpazar.com/Ps4-Sifirdan-Farksiz__isp41651644

Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Mart 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• çok uygun gerçekten
  • Yanlışın var kardeş şu an ürünlerin toplam fiyatı 3000 tl sizinde 2400 yazmanız lazımdı...
  • Başlık eksik olmuş sanırsam PS4 Süper Uygun Paket yerine PS4 Kazıklanmak için Süper Uygun Paket olacaktı sanırsam
  • Ok arkadaşlar piyasanın biraz uzağında kalmışız bana maliyeti cidden 2400 tl ama ilanları inceledim fiyat uçuk olmuş ben elimdeki faturaları topladığımda 2400 ediyo fiyatı güncelleniyorum. Zamansızlıktan cidden hiç kullanılmamış bir üründür. Bu işlerin ticaretini yapmıyorum o yüzden piyasaya pek hakim değilim :)
  • Şimdi uygunmu?
  • 2 adet fiyatimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-Smart Ek Paket Saçmalığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat gerçekten uygun , bunada yüksek diyorsanız sorun var demektir. İhtiyacı olan kaçırmasın hayırlı satışlar.
  • Bazı arkadaşların yaptığı ölücülüğün de fazlası artık her cihaz kendi durumuna göre fiyatlanır bir heves aldık ama vakit olmadı kullanmadık duracağına satıyorum. Millet günde en az 10 saat açık kalan makinelere 1000 tl fiyat istemiş.
  • Kesinlikle çok fiyat
    Hayırlı satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bencede gayet iyi... İyi satışlar arkadaşım.
  • Özelden yazacak arkadaşlar için yazıyorum sanalpazar fiyatı sondur önce havale sonra kargo yada elden alımlarda sanalpazar payı düşülür sadece başka indirim yoktur fiyat gayet makul bir düzeye çekilmiştir zaten. Lütfen son ne olur demeyelim artık çünkü sondur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.