Şimdi Ara

PS4 Slim Battlefield 1 Yükleme Süresi (50 SAAT!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Battlefield 1 alıp 2 gün oyunun dosyalarını indirmeyi bekledikten sonra bir de yükleme için 50 saat beklememi söylüyor? Böyle bir şey olur mu Allah aşkına ya? PC'de kıytırık HDD ile bu kadar beklemiyordu. 1100 tl verdiğim aletle 50 saat bekleyemem.

HDD ile ilgili mi sıkıntı?

• kotayı geçmiş olmayasınız? eğer gecmemisseniz sıkıntı hdd ile alakali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdiği ön yüklemedir. Ps de yükleme ikiye ayrılırak yapılır birincisi açıp oynarak pratik yapacağın 10-15gb lık bir kısım diğeri de oyunun tamamlayan 30-35gb lık kısım. Ps oyunu indirdikten sonra ekstra bir yükleme yapmaz zaten, oyunun indirilmesi tamamlandımı oyuna girip oynayabilirsin.

• Evet yeni gördüm

Ben ana dosya zannettim.

DNS ayarı yapsam hızlanır mı şu an 100 kb ile yüklüyor.

Var mı bildiğiniz dns

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Evet yeni gördüm

Ben ana dosya zannettim.

DNS ayarı yapsam hızlanır mı şu an 100 kb ile yüklüyor.

Var mı bildiğiniz dns

Torrent kullandıysanız aynı mantıkla ps4 için gereken portları açıp sabit ip alın. Ps4 atayacağınız ip ile modemde portlar için belirlediğiniz ip aynı olmalı. Benzer sorun bende de vardı bu şekilde çözdüm.
  • Hocam hangi DNS'i yazacağımı bulamadım. Nasıl olacak anlatabilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam hangi DNS'i yazacağımı bulamadım. Nasıl olacak anlatabilirseniz.

Sadece Dns çözüm olmuyor kardeşim. Linkteki şekilde modemin üzerinden port açıp ps4 e de sabit ip atamalısın.
    https://teknodestek.com.tr/ps4-de-nasil-sabit-ip-verilir/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada, oyunları PSN'den indirirken PS4'ü dinlenme modunda indirin. Dinlenme modunda daha hızlı indirir.
  • bu indirmekotasi yüzünden gittim dvd li bf1 aldim
  • Hocam hep öyle yapıyorum zaten ama ne hikmetse olmuyor işte. Çok çok yavaş iniyor.

Şuan 90 saat diyor. Zaten 14 gb 2 günde indi. Geri kalan 30 gb 3 günde mi inecek? Hadi onu geçtim. Online oynarken ne olacak 100 kbps ile oyun mu oynayacağım? Daha ilk günden hocam ya. Bütün dertler tasalar gitsin rahat oyun oynayayım diye alet aldım bir de bak her oyun ultra yavaş iniyor. Ugandadan beter ülkeyiz her konuda.

CON VAYNE
    Hocam yapıyordum ki modem arayüzüne giriş yapamıyorum. Onun reseti ile falan da uğraşamayacağım bir dünya işi çıkar.
  • Ay sonu geldi az sabredin hocam.Yenilenene kadar indirin.Akksiz olarak oynarsiniz oyunu

• kota ::(
  • Bende horizonu indiriyorum geceden beri.kotam dolmuştu zaten. Saniyede 400kb ile 36 saat :). Aldım dinlenme moduna oyun çıkmadan inmiş olur.ay başındaki yeni kotadan da düşmemiş olacak. Kötünün iyisi artık napalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 27 Şubat 2017; 12:40:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.