Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
474.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle konuda defalarca cevaplanmış olabilir ama iyice kafam karıştı.
    PSN kardeşiliği ile beni aydınlatırsanız sevinirim.

Anladıklarım şu şekilde:
    Mevcut durumda kendi psn hesabımda oyunlarım ve psn plus hesabım var. Yeğenim ile psn kardeşliği yapacağız. Onun psn hesabında oyun ve psn plus yok.
    Ben kendi cihazım da kendi psn hesabımı Ana hesap olmaktan çıkarıp, yeğenimin hesabını ana hesap yapacağım. Yeğenimde kendi cihazında kendi hesabını ana hesap olmaktan çıkarıp benim hesabı ana hesap olarak ekleyecek.

Sorularım:
    1.Ben yeni oyun satın almak istersem bu işlemi benim psn hesabının Ana hesap olduğu yeğenimin cihazından mı yapacağım. Kendi cihazım da benim hesap ikincil hesap olduğu için sadece orada çalışacağı bilgisini okudum forumda.
    2. Tek bir plus hesap iki cihazda da yeterli olur mu?
    3. ikimiz aynı oyunda online oyun oynayabilir miyiz?

Teşekkürler
  • dreamerx kullanıcısına yanıt
    2 ve 3’ün cevabı evet.
    İlk soruyla ilgili olarak da alımı kendi psn hesabına giriş yapıp gerçekleştireceksin, ister kendi cihazından ister yeğeninin cihazından istersen de mobil uygulama veya psn web store üzerinden alım yapabilirsin, hiç farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

doğru yer mi bilmiyorum ama PS4 ile kardeşlik yapabilecek ortak varmıdır?
    Mevcut kardeş kullanımı bıraktı. FİFA21 için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur.sener51 -- 6 Ağustos 2020; 15:5:39 >
  • Merhaba tüm forumu taradım ama sorumun cevabını göremedim. konu hakkında bilgisi olup, sorumu cevaplayan olursa çok memnun olurum.

Ön Bilgi: Psn plus üyeliği bulunan hesabım başka bir arkadaşın ps4 dünde ana hesap olarak kullanılmakta yani ben oyunları sadece kendi hesabımdan ve sec olarak online dahil oynayabiliyorum.

Sorum: başka birisinden alacağım sec hesap fifa 20 yi ds4 yöntemi ile kendi hesabımla online oynayabilir miyim?

cevaplayabilen olursa şimdiden teşekkür ederim
  • pm
  • Merhaba forumu okuyup anladığım kadarıyla kardeşimle FIFA 21 alıp ortak kullanabiliyoruz. Sıfırdan FIFA 21 alacağız diyelim. Ben yeni bir hesap oluşturup o hesaba FIFA 21 ve PS Plus alıyorum. İkimiz de bu hesap ile giriş yapıyoruz. Ben bu hesabı Primer hesap yapıyorum. Kardeşim Sekonder yapıyor. Sonra ikimiz de bu hesaptan girip oyunu indiriyoruz. Kurulum bu şekilde tamamlanıyor.

Oyuna girmek içinse, FIFA'lı ve Plus'lı hesabı Primer yapan ben başka bir Sekonder hesap oluşturup bu hesaptan oyuna giriyorum. FIFA'lı ve Plus'lı hesabı Sekonder yapan kardeşim bu FIFA'lı hesaptan oyuna giriyor. Böylece ikimiz de aynı anda FIFA'dan ve Plus'tan faydalanabiliyoruz. Doğru anlamış mıyım?

Ayrıca ikimiz de FIFA'nın içindeki Ultimate Team moduna kendi takımlarımızla giriş yapabiliriz sanırım. Ultimate Team moduna EA hesabıyla giriliyor.
  • Merhaba arkadaşlar sec hesap kullanırken modem kapandı açıldı şimdi oyuna girmiyor lisans hatası veriyor. ne yapmak lazım? internet geldi dieğr cihazlar hep giriyor burda da bağlı gösterişyoır ama oyuna girmiyor kilit simgesi var
  • harvy111 kullanıcısına yanıt
    PlayStation Sistem Güncellemesi geldi onu yapınca kilit kalkar. Bu hep böyleydi yani sıkıntı yok dostum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sistem güncellemesi yaptı 10 sn kadar sürdü sonra kendisi yeniden başlattı. zaten ondan sonra giremedim. anlamadım yani neden oldu ana makine değil bu lisans hatası diyor.
  • harvy111 kullanıcısına yanıt
    PlayStation Menü>Ayarlar>Hesap Yönetimi>Lisansları Geri Yükle

Bunu yap düzelir.

• hemen yapayım. eyvallah hocam teşekkür ederim.
  • Psn de bakım var arkadaşlar güncelleme yapınca düzelmiyor genel sıkıntı

• arkadaşlar ,

bende VR için beat saber var. Pri hesap olarak kayıtlı sistemimde. Kendi hesabımdan DLC almak istiyorum. Kendi hesabımdam DLC alırsam beatsaber oynarken bir sıkıntı oluşur mu? Oynayabilir miyim?

Sec hesap oynmayacak-Ben oynayabileceğim gibi bir durum mu meydana geliyor?
  • Arkadaslar merhaba arkadsimla
    Kardeslik yapiyoruz suana kadar bir sorun yasamadik ama ikimizde de plus var acba tek bir hesapta olmasi yeteri midir yoksa her iki hesaptan da plus alinmalj midir online oynamamiz icin? Tesekkurler simdiden

• Karşılıklı kardeşlik yaptığınız için tek hesapta plus olması ikinizin de online oynaması için yeterli

• EvliGamer kullanıcısına yanıt
    Pri olan beat saber hesabı ile senin hesabın aynı psn bölgesinden ise dediğin şekilde kendi hesabına dlc alıp oynayabilirsin

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Hocam cok tesekkur ederim 1 senedir bosa iki tane plus aliyormusuz o zaman ogrendigimiz iyi oldu :)

• Selamlar arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıldır ps4 pro sahibiyim bu günde arkadaşım ps4 slim 1 tb modelini sipariş etti kardeşlik olayı kafamıza yattı ancak bazı sorularım var

öncelikle : oyunlar hep bende var o yüzden ben kendi hesabımı primary yapsam ve arkadaş benim hesabı secondary yapsa olur mu yani sonradan gelen mi illa ilk var olanın hesabını pimary yapmak zorunda

ikinci sorum ben hali hazırda ps plus kullanıyorum arkadaşımın da ps plus almasına gerek varmı ? Yoksa tek hesaptan alınan ps plus ile her iki kişi etkin kullanabilir mi ? ve benim ps plusta ki oyunlarım arkadaşımda gözükür mü ? (O malum yeni alıyor ps yi daha önce ki alınmış olan ps plus oyunlarından mahrum kalsın istemiyorum -tlou , nba2k0 gibi-)

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 8 Eylül 2020; 21:17:35 >

• xDuMaNx kullanıcısına yanıt
    İlk sorunun cevabı aslında tamamen sana bağlı.
    Oyunları hep kendi hesabına almışsın, bu durumda arkadaşının sürekli senin hesabından giriş yaparak oynayacak olması sıkıntı yaratmayacak ise arkadaşın tabi ki sec olabilir.
    Konunun ilk sayfasında herkesin kendi hesabından oynamaya devam etmek isteyeceği varsayımından yola çıkılarak diğer kardeşin hesabı pri kullanması söyleniyor, bunun tersini yapıp birbirinizin hesaplarından giriş yaparak da oynayabilirsiniz, tamamen sizin takdirinize kalmış.

İkinci sorun cevabı da; karşılıklı kardeşlik yaptığınızda tek bir hesapta plus üyelik olması her iki tarafın da online oynamasına imkan verir. Aynı zamanda plus ile verilmiş/verilecek oyunları da her iki taraf oynayabilir. Plus oyunları hesabı pri kullananın kütüphanesinde tabi ki otomatik olarak gözükmez fakat bu kişi plus hesabına giriş yapıp istediği oyunların indirmesini başlatır, sonrasında da kendi hesabına geçip oynar.

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.