Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (976. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.855
Cevap
569
Favori
1.638.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable
  • ÖzelÜyelik kullanıcısına yanıt
    Ağzınıza sağlık hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarış oyunu zaten puan olarak amiga500 oyunu ile yarışır.
    Pes2019 nedir neden verildi halen anlamadım.
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    Hocam destiny 2 yi indirdim. Split Screen oynayabiliyor muyuz?

• Playstation Minus olmuş bu ay
  • 268 tl değerinde oyun açtınız diye mail gelince dedim eyvah çok kötü umarım güzel bağımsızlardan vermişlerdir, yok vermemişler

• pes kütüphanesinde var diye saçmalık demiş kafaya gel, benim kütüphanede yok enfes 2 oyunum oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 26 Haziran 2019; 20:7:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pes 2019 iyi oldu.
    Fifacıyım ama pes oynayan arkadaşlarım geldiği zaman onlarla da takılırım artık :)

• Çöpmuz

• Pes olayı pazarlama stratejisi. Konami'nin işi. Fifacılara yapışmak için. "İndirip bir bakayım nasılmış? Pesci arkadaşlarla oynarız hem " diyenler olur da belki müşteri kaparım diye. Beni boş geçti bu ay fifa da var peste. Araba yarışı zaten sevmiyorum.
    Yine pes fifa tartışması başlamış :)

• Game pass içinde vardı pes19 çok işime yaramadı bu ay olmayanlar için güzel oldu .. diğer oyun hayal kırıklığı zaten

• Pes19’a para verdik aldık. Önce lite olarak ücretsiz verdi şimdide psn plus ile veriyor.
    Pes20 çıkınca alırsam iki olsun. Zaten myclub oynuyorum. Lite versiyonunu beklerim.
    Bu ayda boş geçti...

• Vallahi güzel oldu bu ay benim için Pesi özlemiştim bu vesile ile oynamış olurum.

• Fifayı bile oynayacak zaman yok pes verilmesi kötü oldu. Harrrbi çöp futbol oyunu pes 19

• Pes19 un indirime girmesini bekliyordum bedava olması benim için mükemmel oldu...

• İyi akşamlar birşey soracağım. Şimdi benim kardeşlik yaptığım arkadaşın hesabında plus var bende yok. Pes 19 u onun hesaptan indirip kendi hesabımdan oynayabiliyor muyum?

• Pes ne harbiden ya bari veriyosanız fifa verseydiniz 19u da almamıştım güzel olurdu. Neyse belki indirip bir iki maç dener silerim fifa kalitesine alıştıktan sonra pek oynayabileceğimi sanmıyorum pesi.

• Pes19 iyi oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

İyi akşamlar birşey soracağım. Şimdi benim kardeşlik yaptığım arkadaşın hesabında plus var bende yok. Pes 19 u onun hesaptan indirip kendi hesabımdan oynayabiliyor muyum?
    Plus olan hesap ana hesapsa oynayabilirsin

• En çöp ay bu ay sanırım. Yaz ayları insanlar tatilde, öğrenciler tatilde. İnsan şöyle güzel oyunlar verir yahu. Verilecek o kadar güzel oyunlar var ama gidip verdiklerine bak. Far Cry, Just Cause, Assassin's Creed, Wolfenstein bla bla bla, say say gitmez. Verilene bak.
  • 
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.