Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
26.859
Cevap
559
Favori
1.694.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heavy Rain in ingilizce olması gözünüzü kesinlikle korkutmasın. Giriş seviye bir ingilizce bile yeter. Oyun şaheser.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz.
    AŞK işte..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: auslaender

Bir oyun daha verileceğini nereden biliyosunuz?

Alıntıları Göster
    bir görsel görmüştüm codun verildiği görselde summer time filan yaz ayları boyunca her ay 1 oyun gibi birşey yazıyordu

Psn ID : Komple10

[c
  • Heavy Raini bir arkdaş youtupta türkçe altyazılı yayınlamıştı ama bulamıyorum bulan olursa alıntılarsa cok iyi olur hem oynar hem izlerim

RYZEN 5 5600X/ASUS PRIME X570-P 4400MHz(OC) DDR4/GSKILL 8GBx2 Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4/GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC/Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm/WD 500GB SN550 NVMe M.2 SSD/Samsung SSD 860 EVO 500GB/Cooler Master MasterBox TD500 750W 80+ Mesh /LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Heavy Rain in ingilizce olması gözünüzü kesinlikle korkutmasın. Giriş seviye bir ingilizce bile yeter. Oyun şaheser.
    Benim b1 pre intermediate ile intermediate ortası ingilizcem var ortanın altı ama başlangıcın üstü. Avatar hava bükücü filan ing altyazılı rahat anlayabiliyorum ama geçen Horizon zero oynayayım dedim doğru düzgün bir şey anlayamadığım için başlarında bıraktım oyunu. Heavy için de İntermediate üstü b2 düzeyine geldikten sonra yani aşağı yukarı Eylül gibi mi başlasam o zaman şimdi boşuna indirmemek için? Güncel olarak gece gündüz ingilizce çalışıyorum hazırlık atlama sınavından geçmek için, kafa dağıtmak için de genelde ps oynuyorum ama onda bile ingilizceye maruz kalmak faydalı olur sonuçta

• PS3'ten bu yana almayı planladığım fakat altyazı olayından dolayı yıllardır ertelediğim bir oyundu, kısmet bedava oynamayaymış. Bu arada türü sevenlere neredeyse tüm oyunları versi Plus sağolsun Until Dawn, Beyond Two Souls, Heavy Rain. Yaz indiriminde de Detroit'i güzel fiyata çekerse tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu özellikle oyunlar olduğunda kelime dağarcığı çok önemli. Horizon da bilim kurguya kaçan çok kelime vardı. Heavy Rain günlük konuşma havasında. Bence de eğlenirken öğretmiş olur. Ne zaman oynayacağına pek bir şey diyemem ama çokca günlük diyaloğun ve polisiyenin olduğu bir oyun. Ve anlatım görselle desteklenmiş. Yani Horizonda genellşkle karşılıklı 2 kişi konuşuyor. Bundaysa çok daha sinematik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Don't stop till you get enough...
  • 7-8 aydır ps plus'lıyım

şu ana kadar oynadığım en güzel oyun black ops, o da eski diye sanırım bilgisayarda oynayamamıştım.

- Omega Quintet
    - Alone With You

PlayStation Asiayoutube
    PS Plus July 2018 Offers
    https://www.youtube.com/watch?v=ZFKZTj7VZ6M

• quote:

Orijinalden alıntı: ersno

Asia oyunları da belli olmuş ama ben böyle kötü bir ay görmedim;

- Omega Quintet
    - Alone With You

https://www.youtube.com/watch?v=ZFKZTj7VZ6M
    Endo tarihinin en kötü ayı
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

Bence bu ay bombayı patlatıcaklar.
    bomba degil de daha çok torpil gibi oldu

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • 
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.