< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1300. sayfa)

-
-
Bu gost of tsushima ek paket mi ? Tam paket mi anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tahminler ek paket. Yoksa Legends demezlerdi diye düşünüyorum. Legends moduda keyifli normalde..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam legend modu ek paket oluyor. İçerik olarak ben de ilk çıktığı dönem oynamıştım. 4-5 tane 2 kişi coop oynayabileceğiniz , 15-20 dk süren hikaye modlari var.
Bir de bunların dışında 4 kişi girip düşman akınlarını durdurmaya çalıştığınız mod vardı. Düşmandan kastım botlar oluyor. Daha sonrası için oyuna Raid modu gelecek deniliyordu ne oldu bilmiyorum.
Ark'da hikaye modu var mı?
Ghostrunner baya zor oyun 😀en azindan buna bir baksin oynamayanlar👍
PS Now'dan denemek icin indirmistim. 10 dakika icinde sildim sanirim. Oyunun zorlugundan ziyade sanki PC'de klavye mouse ile oynamak icin yapilmis gibi. PS'de kontrolu zor geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ek paket mi? Yetti artık yav iptal ediyorum plus'u bu ne ya bir tane adam akıllı oyun verin zaten store dan alamıyoruz...
_____________________________ -
Yok ek paket yok online modu dalga mı geçiyorsunuz arkadaş ya
_____________________________ -
ek paket hocam multi 4 kişiye kadar coop oynanıyor. ana oyunla bir alakası yok
Zaten verdikleri oyunlar psnow ogunlari ordan kaldirip buraya ekliyorlar sony garip olmaya basladi
Legends deneme sürümü çıkıyor. Bir hata mı var?
_____________________________ PS5 - PS4: mertvontrier -
Şurada açıklamışlar. "Trial" yazıyor fakat indirdiğinizde standalone tam sürüme sahip olacaksınız diyor.
-----
Update: When redeeming Ghost of Tsushima: Legends, you may see it labeled as “Trial.” Please click through to download – you will receive the complete standalone version of Ghost of Tsushima: Legends.
_____________________________ Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe -
Trial olan ile birlikte oyun sürümü seçmek için üç noktaya bastığımda Unlock diye bir sürüm vardı, ne olur ne olmaz onu da aldım
Aynen, eklentiler kısmında o da varmış. Onun da linkini atayım.
-----
Ghost of Tsushima: Legends (Unlock)
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA13323_00-GHOSTLEGENDSMODE
_____________________________ Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe -
Tsushima full oyun sanırım ya. Bildiğin oyun başladı..
Nasıl düz oyun da dahil mi? Yoksa sadece legend mı var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla normal oyun başladı. Şimdi eski full save dosyam vardı onu atıp deneyeceğim. Acaba sadece girişimi oynatır sonra ilerler mi anlayacağız.
Eski save dosyamı yükledim. Gayet açıldı oyun geziyorum. Oyun full çıktı hakkaten. Sony'den beklemem o yüzden hala şüphelerim var :)
reddit de baktım.ps4 sürümünü bedava vermişler.
_____________________________ SONY Playstation 5 Digital Sürüm
AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X