Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.657.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nerden duydunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Order 1, horizon 2 bu tayfada PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

3 killzone

PSN : NaughtyDog-TR
  • Yarın kaçta başlar indirmeler? :D
  • Kütüphaneye ekleyip indirmeye başlayabilirsiniz

Just Cause 4: Just Cause 4 (playstation.com)

• Plus üyeliğim bittiği halde geçen ayın ps5 oyununu ve bu ayın tüm oyunlarını kütüphaneye ekleyebildim. Tekrar ne zaman plus alırım bilmiyorum ama gelecek ayın oyunlarına göre hareket edeceğim sanırım. Oyun oynamak konusunda psnow daha doyurucu olduğu için online oynamaya geri dönesiye kadar almayabilirim.
  • plus collection için yardımcı olabilecek ps5 sahibi varsa çok sevinirim arkadaşlar. oğlum için istiyorum. 1-2 arkadaşı yapmış, beni sıkıştırıp duruyor

• üşengeçliğimi mazur görün şimdi ben ps5 için olan oyunları kütüphaneye atmıyorum olurda ps5 alırım diye bunları kütüphaneye atmamda yarar var değil mi? Atmazsam hiç bir şekilde oynama şansım yok zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Katılıyorum.Bekleyeceğine al oyunu kutulu ya da kardeşlikten.Rahatça oyunu bitir .Sonra satarsın yani.

• İyi ya Ps5'in de böyle plus oyunlarıyla beslenmesi iyi oluyor. Ancak Worms'ten pek zevk almadım. Yani Ps1 zamanında deli gibi oynardık. Ama sıra tabanlı oluşunu yok edip Battle Royal haline getirmeleri oynun zevkini öldürmüş bence. Tek kolda tek ekranda sıra tabanlı olarak 4 arkadaş oynadığımız o oyunun zevki yok olmuş.

Orijinalden alıntı: zepharoth

Order 1, horizon 2 bu tayfada  

Bende far cry 5 bekliyorum ama verilir mi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 3 Aralık 2020; 2:9:23 >

• Just Cause 4 PS5'te rezzzzzzalet gözüküyor. Oyun buga falan mı girdi acaba bilmiyorum ama sildim gitti... Bariz grafik bozukluğunu başka yaşayan var mı? Plus'ı PS4 kullanan yeğenimle ortak kullanıyoruz, o da indirmiş, PS4'te müthiş gözüküyor.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | Samsung 49KS8500 |
  • Arkadaşlar merhaba. PS STORE telefon uygulaması ve bilgisayar arayuzu değişmiş. eskiden favorilere eklediğimiz oyunlar oluyordu. ve benim favorilere eklediklerim su an gozukmuyor. favoriler diye bir bolum de yok ekleme yolu da. acaba geri getirmenin bir yolu varmıdır ?

Orijinalden alıntı: askinmutlu

Arkadaşlar merhaba. PS STORE telefon uygulaması ve bilgisayar arayuzu değişmiş. eskiden favorilere eklediğimiz oyunlar oluyordu. ve benim favorilere eklediklerim su an gozukmuyor. favoriler diye bir bolum de yok ekleme yolu da. acaba geri getirmenin bir yolu varmıdır ?

Psn mobil uygulamasinin yeni versiyonu kaldirip eski versiyonunun apk sini yukleyerek favorilerime ulaşmıştim. Guncel surumlerde favori, istek listesi vs. yok kaldırmışlar.

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bende far cry 5 bekliyorum ama verilir mi bilemedim

Alıntıları Göster

zevkler ve renkler tartışılmaz elbette ama oyunu beğenmedim hiç çöp bildiğin

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • 
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.