< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1200. sayfa)

-
-
Ps collectionu ekletince ne avantajı oluyor ki ? Ps4 te oynanabiliyor mu oyunlar ? Adettendir bu ay plus oyunları için tahmin Daying light :)
_____________________________ -
Evet oynanıyor. Ps5 sahibi biri hesaba eklerse 20 oyun da ps4’de oynanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu ay 2020 yılının son ayı olması sebebiyle hem de ps5 in çıkışı hatrına çok sağlam iki tane AAA oyun bekliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Horizon Zero Down indirime girmemiş, belki ay verirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu collection oyunlari nasil ekleniyor? Tek tek eklemek mi gerek? Bende ark dan rica edeceğim.
Teşekkürlerc cevap için , birinden rica etmek lazım yada ps cafelerde falan halledilebilir sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: superoid
Bu collection oyunlari nasil ekleniyor? Tek tek eklemek mi gerek? Bende ark dan rica edeceğim.evet tek tek ekleniyor.
Peki nasıl yapiliyor hocam. Benim hesap ile giriş yapıp oyunları indir mi demesi gerek?
geleneksek sızma şenlikleri başladı mı arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel Core i7 3630qm 3.4 Ghz. 3 Nesil.. GT 650M 2GB. 8 GB RAM 1600 MHZ. 750 GB HDD. 7200rpm -
Umarım hocan bu ay verilir..
2 kez oynayıp bitirdim ama umarım verirler oynamayanlar için güzel bir oyun.
The Order 1886 ve Dark souls remastered benim tahminlerim.
Artık ps4 online bedava olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim -
PS plus aylık oyunları eskiden önceden sizardi. Şimdi resmi açıklamayı bekliyoruz galiba
Sanki Bi yerden far cry 5 sızıntı iddaası vardı ama tam emin değilim.
Bu ay 2 farklı yerden sızıntı haberi gördüm. Biri geçmiş mesajlarda da yazılmış far cry 5 olan sızıntı. Diğeri de yabancı kaynaklı bir sitede Horizon zero ve Dark souls 2 şeklinde gördüm. 2 AAA oyun vereceklerini pek sanmıyorum.
Horizon indirimde olmadığı için bu ay umudum var. Şu oyun gelecek diye diye nesili bitirdik zaten.
Elimde ciddi stok birikti şu anda.
Last of us part 2 , death stranding ve en son indirimden resident evil 3 aldım dün. Bana aylarca yetecek..
Bu ay için bir istek hakkım olsa Order 1886 isterdim sanırım.Olmadı en azından Türkçe içerikli bir şey gelse iyi olur bakalım. -
Arkadaşlar konusu değil biliyorum ama black friday kapsamında dualshock indirimi bekleyen arkadaşlar vardı. Sony yapmadı sanırım ama turkcelin sitesinde kollar 399 ' düşmüş bilginiz olsun.
The order yıllardır forumun istek listesinde ama bir türlü verilmedi. Millet inat etti almıyo sony inat etti ps plusa vermiyo.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X