Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1059. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.659.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Liste elbette uzar gider. Soru basit :

Ortamla 150 TL ile alınan bu hizmet, parasının karşılığını veriyor mu ?

Kesinlikle veriyor. Fazlasıyla veriyor. Eğer bir kişi bununla yetinemiyorsa dönüp kendine bakabilir. Yılda 2 oyun dahi almis olsan, parasını çıkardığın bir hizmet.

Ne yapsın adamlar 1-2 ay önce 400 liradan pazara koyduğu oyunu sana, bana ucretsiz mi versin? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 2 Ocak 2020; 18:23:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FyKy

Bence
    death strending ve starwars verilmeliydi bu ay.
    death strending'i plus verse yine oynamam.

PS3’te Uncharted 1’i oynamaya başlamış ama sürekli bir yerlere zıplamaktan sıkılıp oyunu yarıda bırakmıştım. O günden bu yana bir daha Uncharted serisine de dokunmamıştım.

O halde ben de tavsiyenize uyarak doğrudan 3’ten başlayayım.

• 5 yıl önceye kadar ps3'üm vardı. O zamanlar bu ps plus çok kıyak gelmişti. Bioshock infinite metro last light uncharted 3 nba 2k gibi yakın zamanda çıkan bomba oyunlar veriyodu. Fiyatı uygundu benim için. Online oynamak için de ps plus olması gerekmiyodu. Yıllar sonra bir ps4 sahibi olunca ve online için ps plus gerektiğini görünce şaşırdım. Bence şu an ps plus ihtiyaçları karşılayan değil daha çok online oynayalım diye para verdiğimiz bir dayatma

• Normal bunu anlamak zor değil. Darbuka Orta Doğu'da kullanılan vurmalı bir çalgı. Ayrıca tarih Türk'ü değil, Türk tarihi yazdı diye bir gerçeklikte var. Binlerce yıllık köklü devlet geleneğine,geniş bir kültür altyapısına ve kadim medeniyet mirasına sahip bir milletiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 2 Ocak 2020; 21:52:14 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domatore

Yıllık game pass ne kadar hocam
    Xbox live goldla birlikte 15 aylığı 186 TLye geliyor şu an.

Edit: Bahsettigim şekilde alabilmek için önce ilk linkten bir senelik live goldu 179 TLye alıyoruz. Daha sonra aynı hesaba ikinci linkteki 3 aylık game pass ultimatei 6 tlye satin aliyoruz. Microsoft tüm süreyi game pass ultimatee çeviriyor. Yani toplamda 12+3 ay=15 ay hem game passiniz oluyor hem live goldunuz.

Microsoft Store
    Xbox Live Gold Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-live-gold/cfq7ttc0k5dj

Microsoft Store
    Xbox Game Pass Ultimate Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 2 Ocak 2020; 23:56:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• QRX kullanıcısına yanıt
    2 3 yıl alınabiliyor mu uzatmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Domatore

2 3 yıl alınabiliyor mu uzatmak için
    Evet. Yukarıdaki ilk linkten önce 3 yıllık live gold alacaksiniz. Daha sonra ikinci linktekini alacaksiniz. Toplam 37 ay game pass ultimate olacak. ( Az önce gönderdiğim mesajı güncelledim.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 👍

• Buraya gelip Gamepass şöyle gamepass böyle diyenleri de anlamıyorum.
    Abi git Xbox al o zaman. HALO oynarsın. Burada ne işin var.

Valla plus üyeliği ile bir sürü güzel oyun veriyor. PS funboy falan değilim ama yıllık verdiğim paranın karşılığını her türlü alıyorum ben.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    Gamepassin rakibi Plus değil ps now sistemi. Onda da gamepass fersah fersah önde.
    Hem ps Plus hem gamepass abonesiyim. Zamanında ps now da kullandım.

• Ps5teki geriye uyumluluk sayesinde ps4te sahip olduğumuz oyunları tekrar ücret vermeden daha yüksek görüntü kalitesinde ve 60 fps olarak oynayabilecekmiyiz ?

PS4 prodaki boost mode benzeri bir iyilesme olursa olur ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Guzel bir hayal ama tabi ki hayir

PS4 prodaki boost mode benzeri bir iyilesme olursa olur ancak
    Ozaman geriye uyumluluğun ne önemi kalır ki ayrıca bazı sitelerde benim dediğim gibi yazılmıştı yani o zaman oyun alcak olanlar bekleyelim daha iyi ps5te alırız

Hem PS Plus hem de PC Gamepass abonesiyim. Ps Plus üyelerine verilenler Triple-a seviyesinde kaliteli yapımlar ama çoğumuzun vakti zamanında oynadığı oyunlar. Yıllık abonelik için verdiğim paranın karşılığını almam için sene boyunca hiç oyun satın almamış olmam gerekiyor.

Ama Gamepass öyle değil devamlı indie oyunların yanı sıra güncel ve triple-a oyunların da eklendiği bir servis. Geçenlerde 3 aylığına 5 lira karşılığında abone oldum. Oynamayı düşündüğüm Metro Exodus, Gears 5, The Outer Worlds gibi güncel oyunları sudan ucuz bir fiyata oynuyorum.

Şirketler arası rekabetin güzel yanları. Umarım Sony'de benzer bir sistem getirir. Devir artık oyunları, filmleri, müzikleri satın alma değil bu tür abonelik hizmetleri ile bir bakıma kiralama devri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 3 Ocak 2020; 15:0:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.