Şimdi Ara

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP TEKNİK DESTEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
5
Favori
33.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendı sorumu kendım cevaplıyım yenı fw beklıycez ayvayı yedık geow 3 te yalan oldu XGD3 gorduk mu ? yok pes fıfa da oyle cıkıcak buyuk ıhtımalle gecmıs olsun .....
    LT 2.0 çıakcagı yazıyor ekımın ortası gıbı sanırım yenı dash update ınden sonra hepsını oyanayabılıcez bize gene kadıköy yolları gorundu yakup abi

gelişmeleri bekliyoruz bilkons..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 23 Eylül 2011; 12:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

kendı sorumu kendım cevaplıyım yenı fw beklıycez ayvayı yedık geow 3 te yalan oldu XGD3 gorduk mu ? yok pes fıfa da oyle cıkıcak buyuk ıhtımalle gecmıs olsun .....
    LT 2.0 çıakcagı yazıyor ekımın ortası gıbı sanırım yenı dash update ınden sonra hepsını oyanayabılıcez bize gene kadıköy yolları gorundu yakup abi

gelişmeleri bekliyoruz bilkons..........

herzaman bekleriz özgür biliyorsun
  • ReBRooW sorularının cevaplarını bende merak ediyorum
  • jtag reset glitch denılen ıslemın dokumanlarına baktım az once bayagı zahmetlı ve lehim işleri olan bir iş .. geow 3 oynayamıyoruz acaba yeni fw çıktı mı ?
  • yakında çıkacagı söyleniyor çıkınca forumda haber verecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS -- 26 Eylül 2011; 10:15:56 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=lzVwVJKGvak

LT2.0 cıktı. Nezaman yapılmaya baslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

http://www.youtube.com/watch?v=lzVwVJKGvak

test aşamasında şu anda gönderdigin video 2 gün önce çıktı işallah yakında çıkar şu anda fw daha çıkmadı

• msjım bulunsun.
  • ben yeni fw yi 2 ay önce attırdım herhalde yanılmıyorsam bu geow 3 - driver san fransisco ve yeni çıkan oyunlar oynanabiliyor mu???Birde ben online na bağlansam makina - yani dvd - rom orjinale dönerdi öyle değil mi?update olayı yani -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xb-treck -- 29 Eylül 2011; 0:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

http://www.youtube.com/watch?v=lzVwVJKGvak

sadece benq ve liteon 74850 ler ıcın hazır ama in testıng yazıyor yanı daha cıkmadı test asamasında bence 1 haftayı bulmaz yakup fw lerımızı atmaya başlar diye düşünüyorum diğer leri ise in progress yani çalışma aşamasında .........

• quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

ben yeni fw yi 2 ay önce attırdım herhalde yanılmıyorsam bu geow 3 - driver san fransisco ve yeni çıkan oyunlar oynanabiliyor mu???Birde ben online na bağlansam makina - yani dvd - rom orjinale dönerdi öyle değil mi?update olayı yani -_-

çalışmaz cunku onlar yenı sistemde xgd3 cıkan oyunlar LT 2.0 atılması gereklı ....yakup a uğraman gerekecek :)
  • daha çıkmadı test aşamasında işallah yakında çıkacak
  • arkadaşlar bende eski fw 1.6 mı ne yükle pes11 crysis 2 falan oynuyorum şimdi malum fifa12 pes12 çıkacak bunları oynamak için fw şartmı yoksa direk oyunu alsak olacakmı hiçbilgim yok aydınlatırsanız sevinirim birde jtag benim makinaya yapılıyormu xbox360elite makina ve yaparsam ne faydası olacak
  • yeni fw yükletmen lazım açmaz oyunları
  • @bilkons34
    Slim xbox360 kinect modeldeki kinect'in kablosunu ,dobi xbox360 jasper'a nasıl bağlarız,ara aparatı falan varmıdır?Tek kablo ile bağlamak amaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

yeni fw yükletmen lazım açmaz oyunları

Şuan elinizde çalıştıracak fw var mi yani pes12 sonra yeni oyunlar elinizde var mi fw atıyorsaniz yollayayim hocam
  • en son fw atarız pes fifa 2012 çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

en son fw atarız pes fifa 2012 çalışır

vay peki hocam geo of war 3 falan çalışacakmı yani cihazı size yollayayım siz dediğim pes12 geo of war 3 falan cd leriyle beraber halledip yollayacakmısınız yakında battlefield 3 çıkacak onun için tekrar fw gerekecekmi birde size tüm kasayımı yollamam lazım ve ücret ne kadar fw + oyun başına fiyat
  • gears of war 3 şu anda çalışmaz LT 2.0 çıkacak onu beklemeniz lazım pes fifa için genede 1.91LT yükletmen lazım yoksa açmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

@bilkons34
    Slim xbox360 kinect modeldeki kinect'in kablosunu ,dobi xbox360 jasper'a nasıl bağlarız,ara aparatı falan varmıdır?Tek kablo ile bağlamak amaç.

?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.