Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun genel manada güzel olmuş dribling fazlasıyla keyifli her ne kadar vücut kontrolleri tam manasıyla tuş olarak atanmamış olarak söylense bile o kontrol sizde gibi gerçekten tam istediğinizde topla rakip arasına vücudunuzu koyabiliyorsunuz fifadaki l2 ile yapabildiğimiz kadar serbest bir durum yok evet ama geçen yıla göre geliştirilmesi gereken bir olay olduğunu hep söyledik umarım ilerleyen yıllarda bu eksikliğini tamamen giderir. Şutlar aşırtmalar yerli yerinde paslarda gayet fizik olarak düzelmeler var ama bana göre en keyifli şey rakiplerin yapabileceği pas hatalarını önceden sezip pas arası yapabilmek fifada bana göre en büyük eksik bu o adamı oraya koysam da tüm tuşları denesem de o topu adam alamıyor pes bu sene bunu mükemmel gerçekleştirmiş çok keyif aldım bu durumdan. Oyun hızı bana göre mükemmele yakın hiç dokunmasınlar dicem ama biliyorum ki oyun çıktığında bundan çok daha hızlı olucak ve bize yine simülasyon tadını betada,demoda yaşayıp bütün sene arcade oynama durumunda bırakıcaklar.

Online için tek kelimeyle geçen yılın rezaletini unutturmak istercesine mükemmele yakın bir serverla karşılaştım ama dereyi görmeden paçayı sıvayamam ana oyunda online iyi demedikten sonra herkes ben bu oyunu istesem de alamıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski oyunlarına göre biraz ilerleme var ama benim için hala çok yetersiz özellikle oyuncu kontrolleri ve animasyonlar çok eksik kalıyor.
    Oyun hızına bayıldım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 21 Temmuz 2017; 1:50:21 >
  • 2010'dan beri Fifa'da 11vs11 , 22 kişi sorunsuz maç yapıyor Pes'de 2 saattir 3 vs 3 matchmaking yapamadı. Ne kadar zor olabilir yahu ben hayret ediyorum 30 yıla yakın süredir bu işin içindeler ama hiçbir şey beceremiyorlar. Bu kadar amatörlük olmaz. Yıllardır beceremedikleri online için özel beta yapıyorsun betada yeni online moda rakip bulamıyor şaka gibi. Beceremiyorsan koyma kararsız olupta bunu gören adam almaz oyunu.

• Bence iki oyun da son derece vasat oyunlar. Pesin çok fazla eksiği var ama topa vuruş hissini ve bazı rastgele gelişen olayları daha başarılı buluyorum pes de top boşa düşüyor vs.

Atmosfer, animasyonlar falan çok başarılı olsa da oyunu manipüle edip gol olmasını sağlayan fifa simülasyonun s si olamaz Fifa oynarken sanki oyun herşeyin ne olacağını belirlemiş de ben de tuşlara basıyorum gibi geliyor.
  • Oynadikca kesfettikce oyun parliyor valla. Paslasmalar cok onem kazanmis ve cok cok organik hale gelmis paslar. Her pas farkli, topun agirligi, pas verirkenki acisi vs. hava toplari yerden paslar harika olmus.

Bu oyundaki en buyuk eksiklikler gozumde su sekilde olustu

- Online oyuncu bulmasi cok uzun suruyor. Ama eger lag olmasin diye bu kadar bekletiyorsa ben bunun iki kati bile beklerim yeter ki lag tus gecikmesi olmasin. 30 mac yapmisimdir betada. En fazla 5 tanesinde filan ciddi baglanti sorunu yasadim.

- Su spikeri degistirin. Sorun spikerde de degil aslinda oyunun seslerinde teknik bir sorun var. AVR de Linear Pcm de ornegin Fifada her kanalda gumbur gumbur dagitiyorlar mixleri. Spikeri de koyuyorlar sadece centerdan gelecek sekilde. Al sana bomba bir atmosfer sonra. Peste nasil ama, butun oyunun sesleri sadece öndeki 3 kolona dagitilmis. Arkadan cok az ses geliyor. O kadar yapay ki. Bunun disinda demek istedigim, stadyum sesleriyle spiker seslerinin mix i o kadar rezalet ki sanki mac bizim salonda oynaniyor. En ufak derinlik yok. Bu atmosferi yuzde 70 filan bitiriyor zaten kafadan. Fifada mesela bu efsane guzel yapiliyor. Fifanin atmosferi diyoruz ya iste her seyin kökü burada yatiyor zaten. Martin tyler in sesi ile stadyum sesleri o kadar uyumlu mixlenmis ki birbirlerine karisimlari gercekten de canli yayinda olanlar gibi. Burada konaminin asil sorunu spikeri mikrofonun dibinde konusturup hic bir mixing islemi yapmamasi. En ufak derinlik yok seste. Sey gibi hani fakir televizyon kanali spikeri yurtdisi macina gonderemez, spiker de odadan tvyi izleyerek anlatir. Aynen oyle. Stadyum sesleri ayri dunyada, bizim konami spikeri ayri dunyada ufacik odada konusuyor gibi. Sunu bir duzeltmediler iste senelerdir boyle amator mixing var.

- Bazen futbolcular yanindan gecen topa okuz gibi bakiyor. Pas atiyorum pas rakibe carpiyor top farkli yone savruluyor. Orada da benim baska adamim var L1 tusunu oyuyorum basmaktan bir turlu yanmiyor. Benim oyuncu da mal mal izliyor cildiriyorum. Yuzde 95 filan bu olmuyor aslinda yani hep oluyormus gibi anlam cikmasin. Ama o yuzde 5 bile rahataiz edici sonucta boyle bir hata olmamali.

- Kaleciyle karsi karsiyalar bu kadar zor olmamaliydi. Uzaktan gol atmak kaleciyle karsi karsiya atmaktan daha kolay ve bu oynanisin ciddiyetini en fazla dusuren seylerden biri.

- Frikikler cok kolay olmus. Leblebi gibi frikik golleri oluyor. Tamam muthis estetik olmus defalarca izlettiriyor kendisini. Frikik kullanirken topa vurusu topa gidisi enffes olmus. Ama soyle ornek vereyim beta ciktigindan beri 6 tane filan tehlikeli yerden frikik kullandim 4 u gol. Tamam bir tarafta Neymar bir tarafta Payet ama bu adamlarin 6 frikiginden 4 unun gol olmasi gibi bir dunya yok gercekte. Hic frikik golu yemedim ama. Cunku o bolgelerde faul yapmadim yalniz payet hakikaten mikkkemmel frikikci. Onunla attigim frikikleri izlemekten gecemedim siir gibi gidiyor top. Myclubta cikarsan ilk 11 desin payet canimcim sevgiler.

Dusunuyorum simdilik aklima gelen eksikler bunlar. Su saydiklarim disinda su anlik en ufak eksiklik yok. Diger her unsur HARIKA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Temmuz 2017; 3:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Pes simulasyonun yanından geçemez. Fifa=simulasyon Pes=arcade dir

Fifanin nesi simulasyon? Pacesi olan yardiriyor bu oyunda. Abumeyangi al yardir gol at. Futta herkes yardiriyor. Uzaktan atilan sacma sapan sutlar kalecinin 20 metre acilip tepesinden gol yemeleri. Surekli kusursuz tek pas yapip verkac l1+ucgen le gole gitmek. Oyunu sen oynadig8ni saniyorsun ama sistem seni yonlendiriyor sende kendini kandiriyorsun. Momentum illeti yuzunden oyundan biktim.

Arkadasla mac yaptim 23 sut cekmis gol yok. 2 sut cektim 2 si gol gollerde sacma sapan. Arkadaşın cektigi sutlar direklerde patlar gol olmasi gerekirken bos kaleye sacma sapan gider. Bos zaman kaybi fifa. Bitti benim icin.

• oyunu beğendim ya ben alla alla

daha fazla simülate, tek düzelik yok oyunda.
    topcuların fizikleri, mücadele sonrası tepkileri başarılı bariz şekilde iyileşmiş pes 2017'e oranla.

paslar daha stabil, şutları iyileştirmişler. kaleci tepkileri de hoşuma gitti.
    tabi bunlar 1-2 ay oynadıktan sonra bize normal gelecektir.

lag yaşamadım.

yalnız bariz bir fifa esintisi gördüm oyunda bazı yönleri fifa'ya benzetmeye çalışmışlar ama pes ruhu kopmamış.
    her sene demo dahil böyle olumlu şeyler yazıyoruz, full oyun çıkınca dağılıyor umarım bu sene böyle olmaz.

stabil bir oyun olursa götürür bir sene.

ayrıca fifa'ya simülasyon, pes için arcade diyen bir zihniyetin futbol bilgisinden şüphe ederim, böyle bir şey kabul edilemez.
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Siz street fighter görmemişsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    😬😬😬 Rezalet yeminle. Ama ben street fighter derken şiddet -vurdu,kırdıdan değil oyunun hıza ve çabuklluğa dayanan arcade yapısından kaynaklı demiştim. Pata küte bir yapısı vardı 2017nin. Pas yaptırmıyor,oyun kuramıyorsun vs vs. Videonuz pes rezillikleri konusunda top 10 da rahat yer alır. Evlerden ırak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biz pes 17 beğenmiyorduk bu ondan kötü çıktı her sene geriye giden bi oyun yazık şu oyuna para vereceklere geçmiş olsun şimdiden
  • bende dün aksam biraz oynadım oyunu beğendim akıcı ilerliyor zevkliydi yaptığım maçlar kornerlerdeki kamera açısı felan çok güzel olmuş gerçek maç hissi verdi bana 2018 sadece şutları beğenmedim birde paslar ama o da son sürümde oturur diye düşünüyorum.
  • fifanın heryeri simülasyon be , pes resmen anime futbol oyunlarına döndü gitsinler tsubasa falan yapsınlar hala boş yere lisansla falan uğraşıyorlar hiç gerek yok fifa nın eksikleri yok mu var ama oynanış gerçekliliği anlamında pesin 3 4 gömlek üstüne çıktı çıkmayada devam ediyor. Pes in yapabildiği tek şey grafik birtek ordan kazanıyorlar oyuncuların face lerini çok incelikle ve güzellikle yapıyorlar ama oynanış berbat ötesi. Pes oynadıktan sonra fifa daki momentuma resmen kurban oluyorum.
  • pes 2017 yi aldım bu sene gerçekten daha çok keyif aldım. takımın azlığını takmadım ama oyunda hem fifaya göre az takım var. hem de bu az takımda bile yalan olan futbolcular. bknz. türkiye, izlanda, bosna hersek vb.

kısacası sevmeye sevmeye fifa 18 i alıcam. o salak şutlarına ve aniden momentum sayesindeki koşularına rağmen.(pesde takım isimleri pek önemli değil ama futbolcular da hikaye olacaksa yeter diyorum.)

pes'in o güzel şut fiziğinden vazgeçicem ne yazıkki. 2k el atsa şu futbol oyunlarına belki istediğimiz şekilde oynarız bu oyunu.
  • 3 vs 3 mac yapabilen varmi ben co -op bilgisayara karsi yapabildim sadece .. 3 vs 3 te rakip bulmadi bi turlu

• Arkadaşlar oyunu yükledim ancak hızlı maç yada online maça tıklayınca ağ bağlantısı kontrol ediliyor yazıp tekrar ana menüye dönüyor.Bağlantımda sıkıntı yok Pes 17 sorunsuz bağlanıyor.Maç yapamadım bir türlü.Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • 4 maç yaptım, halihazırda pes severlerin oynayacağı bir oyun olmuş ama,bu haliyle fifiacıları ikna edebilecegiini pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songeneralll -- 21 Temmuz 2017; 11:42:53 >
  • Benimde aynisi oldu dun aksam sabah oynamistim 4 5 mac aksama dogru rakip arama menusunden ana menuye dondu

• Maşallah direksiz geçen maçım yok şuana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

3 vs 3 mac yapabilen varmi ben co -op bilgisayara karsi yapabildim sadece .. 3 vs 3 te rakip bulmadi bi turlu

ayni durumdayim

rakiplere baglanamadi diye uyari veriyor
  • Sutlardaki dogalligi anlat anlat bitmez ya. Oyuncunun açisina gore vurusu farkli oluyor ve o kadar dogal ki topun gidisi vurus animasyonlari vs. fifada robot gibi attigim gollerden sonra su organiklik beni mest etti.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.