Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.250
Cevap
61
Favori
416.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten benim de zamanım yok fazla. Yaparız bir ara. GP nasıl kasıyorsun?

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Hayırlı olsun ronaldo hocam kaç gp.de kapandı.d

Saol hocam.150.000 gp ile bitmiş hocamben 180.000 gp atacaktım

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Kadrom böyle olsa,hiç top çevirmezdim ve direkt oynardım,gp biriktirirdim.Forvete İbrahimoviç ,hiç de fena olmaz tabi.Ayrıca level 3 için bir kadro oluşturabilirsin.Her yıl olduğu gibi daha oyunun başında en iyileri toplamışsın😀

saol murat dostumbu sene çok erken oldu valla

@kanttt douglas costa iyidir hocam bol şanqs :)

@rakkasi hocam şansın yaver gitmiş İsveç ajanını neyse de,diğer iki ajanın,müzayedede o gp ye her zaman bitmezi nadirdir vallaSen hepsinin toplamına 300.000 gp verdim diyorsun!ben sadece sla ajanına 350.000 gp verdim

Hocam 350bin tek bir ajan icin cok fazla ama tebrik ederim herkesde veremez okadar gp yi

• Arkadaşlar gg den aldık oyunu her oyunda ispanya takımlrı bazı ing takımları orjinal değil mi? İsim hakkını alamadılar galiba

Orijinalden alıntı: srcn1905

Arkadaşlar Pesdb sitesinde futbolcu ekranına girince en altta

Show only free Scouts (Hide Club and Nationality Scouts)
    Show only 100% Combinations
    Show all combinations

kısmı var. Buradan en alttakı " Show all combinations " yanında ki tıkı işaretlersek, Takım ve ülke ajanlarıyla alabileceğimiz tüm komboları gösteriyor.

İngilizce çevirdim baktım yazdığını bulamadım Pesdb.net Türkce olarak ayarlayıp yazabilirmisin

Hocam bugünkü büyuk balıktan sonra gp leri De bruyne mi harcasam acabakanatlar zayıf,en azından bir tane kanat iyi olsun diyorum ben.sağ bek traş evet ama alaba chiellini ramos oranın açığını kapatır müzayedeye girmeye gerek yok ora için.birde kaleci lazım biliyorum,orası için ise top cevirim siyah bulunur devamlı çevirme ile orayıda pek önemsemiyorum şuan :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

De bruyne kanat olarak düşünüyorsan iyi olmaz bence sağ açık olarak d.maira olabilir veya kanat oyuncuların dayanıklılık yüksek oyuncuları almak daha iyi olur

• elimde bi ton 4 yıldız scout var bi türlü kombo tutmuyor sla gf gö stp dos slk sgk felan fakat abuk subuk eşleşmeler çıkıyor gabbiadini mi ne bu lavuk her komboda var kafayı yedirtti hanzo ispanya ligi italya ligi sol ayak ve şut gücü 5 yıldız var sag forvet 5 yıldız gelirse şansıma bale cepte
  • Osmanlı torunu denen annenizle maç yapmayın engelleyinn 3 sıfır yenilirken 5-3 öne geçtim sonlara doğru bağlantıyı kopardı öngörülenden koşullar yazıp maçı hükümsüz saydı böyle annesizlerle oynamayın

Orijinalden alıntı: mertcevik

Arkadaşlar merhaba.Ben oyunda oynadığım bir maçı,yada top çevirirkenki bir anı kaydetmek için share tuşuna basıp kaydı önce başlatıpmı oyunu oynamalıyım?Yoksa başka bir yolu varmı? Örneğin maç bitiminde yada top çevirme aksiyonu bittiğindemi basmalıyım kayda.Sağolun şimdiden.

Maç bitince yap önceki 15 dakikayı kaydeder sen içinden istediğin yerleri keser yüklersin.

• Geçen senenin türkiye şampiyonu bizide dünya finallerinde temsil eden mert kardeşimle 10a yakın maç attık yarına işe gidicek olmasam sabaha kadar durmadan maç yaparım bir oyun bu kadar mı keyifli olur gelmiş geçmiş pes6dan sonraki en iyi oyun fifa 2009-2012 arası dışında diğer fifalarıda oynadığımı düşünerek gelmiş geçmiş en iyi 2. Futbol oyunu bu oyun. Myclubda lagla uğraşmaktan, takım kurmakla saçma hoca taktikleriyle debelenip dururken oyunun nasıl keyifli olduğunu o kadar da farkedememişim. Nasıl güzel bir oyun olduğunu çok çok iyi bir oyuncuyla maç yapınca hissettim.
    Şansımıza 1 maçtaki ufak lag dışında offline gibi maçlar yaptık uzun yıllardır ben bir oyundan bu kadar keyif almadım oyun bu sene tek kelimeyle mükemmel olmuş durumda bunu anlamak için mert gibi oyundaki herşeyi çok iyi yapabilen bir oyuncuyla oynamam gerekiyormuş. İyi rakibe karşı defans yapmak bile o kadar keyif verdi ki anlatamam yaptığımız her maçta farklı şeyler oldu hiçbir maç birbirini tekrarlamadı hiç öyle myclubdaki gibi orta kafa gol oyunu olmadı gol atmak için müthiş presi aşmak oyun kurmak kanatlara top açmak gerekirse defansta kanat değiştirip oyun kurmak gerekti tam bir futbol vardı sahada bir attığım yada yediğim golü bir daha yemedim kaleciler neler çıkartmadı ki defanslar ne müdahaleler yapmadı ki kalenin çizgisinden kayıp top çıkaran defansı mı öviyim ronaldodan beşlik yiyen pepeye mi söviyim

O kadar keyifle oynadım ki bu maçları gelip buraya da son 3 yıldır serverlarına yaptığı oyunlara sövdüğün konamiye övgü dolu birşeyler yazmak hissiyatında kaldım arkadaşlar lütfen dostluk lobisinde arkadaşlarınızla maç yapın oyunun farkına tadına keyfine varın

• quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

Geçen senenin türkiye şampiyonu bizide dünya finallerinde temsil eden mert kardeşimle 10a yakın maç attık yarına işe gidicek olmasam sabaha kadar durmadan maç yaparım bir oyun bu kadar mı keyifli olur gelmiş geçmiş pes6dan sonraki en iyi oyun fifa 2009-2012 arası dışında diğer fifalarıda oynadığımı düşünerek gelmiş geçmiş en iyi 2. Futbol oyunu bu oyun. Myclubda lagla uğraşmaktan, takım kurmakla saçma hoca taktikleriyle debelenip dururken oyunun nasıl keyifli olduğunu o kadar da farkedememişim. Nasıl güzel bir oyun olduğunu çok çok iyi bir oyuncuyla maç yapınca hissettim.
    Şansımıza 1 maçtaki ufak lag dışında offline gibi maçlar yaptık uzun yıllardır ben bir oyundan bu kadar keyif almadım oyun bu sene tek kelimeyle mükemmel olmuş durumda bunu anlamak için mert gibi oyundaki herşeyi çok iyi yapabilen bir oyuncuyla oynamam gerekiyormuş. İyi rakibe karşı defans yapmak bile o kadar keyif verdi ki anlatamam yaptığımız her maçta farklı şeyler oldu hiçbir maç birbirini tekrarlamadı hiç öyle myclubdaki gibi orta kafa gol oyunu olmadı gol atmak için müthiş presi aşmak oyun kurmak kanatlara top açmak gerekirse defansta kanat değiştirip oyun kurmak gerekti tam bir futbol vardı sahada bir attığım yada yediğim golü bir daha yemedim kaleciler neler çıkartmadı ki defanslar ne müdahaleler yapmadı ki kalenin çizgisinden kayıp top çıkaran defansı mı öviyim ronaldodan beşlik yiyen pepeye mi söviyim

O kadar keyifle oynadım ki bu maçları gelip buraya da son 3 yıldır serverlarına yaptığı oyunlara sövdüğün konamiye övgü dolu birşeyler yazmak hissiyatında kaldım arkadaşlar lütfen dostluk lobisinde arkadaşlarınızla maç yapın oyunun farkına tadına keyfine varın

hocam geçen gece bende aynı şekilde arkadaşımla dostluk lobisinde 3 maç attık inanılmaz keyifliydi saat çok geç olmasa devam edecektik:)

oyunun bu sene üst düzey bi oyun olduğunu burda hep söylüyorum yine söylüyorum tek sıkıntı biçok maçta yaşanan tuş gecikmeleri! bu sorun aşılmadığı sürece maalesef keyif alamıyoruz aksine işkence çekiyoruz özellikle myclup ta..

• PiyerLitbarski kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Hocam bugünkü büyuk balıktan sonra gp leri De bruyne mi harcasam acabakanatlar zayıf,en azından bir tane kanat iyi olsun diyorum ben.sağ bek traş evet ama alaba chiellini ramos oranın açığını kapatır müzayedeye girmeye gerek yok ora için.birde kaleci lazım biliyorum,orası için ise top cevirim siyah bulunur devamlı çevirme ile orayıda pek önemsemiyorum şuan :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

De bruyne kanatta harcanmaz hocam onun yeri OOS, sağ kanada Willian,CAndreva ,florenzi gibi adam lazım Lamelayla da götürürsün.
    asıl sol kanat eksik. A.Musa SLK oynayamıyor zaten , bu taktikle gideceksen parayı buraya yatır bence, bir Reus , Hazard ya da Payet alsan tamam orası.
    aslında senin kadro 4-3-3 e evrilir. ya da 4-3-1-2 ye, o da Ronaldo'ya göre değişir.
    sağ bek için Lichtsteiner , Piszcek
    kale için de j.Hart veya J.Cesar süper olur.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.