Şimdi Ara

Ps4 plus ve online oynamak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3te psn üyeliğini alıp bedava online oynyabiliyorduk. ps4te sanırım paralıymış. nasıl alacağımızı nerden alacağımızı bilen bi açıklayabilir mi. biraz ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. kredi kartı konusunda da sıkıntım var alternatif yollar var mı. gidip sony bayine yılda 100 lira elden verip alabilir miyim mesela. bu konuda cahilim afedersiniz yardımınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Bayiden alamasiniz hocam sadece digital ortam olan Psn store dan plus uyeligi alabilirsiniz.kredi kartindan baska alternatif yollar var mi bilmiyorum.o konuya hakim biri cevaplar.

sırf bu yüzden caymayı bile düşünüyorum ps4 almaktan. babam hayatta kredi kartını vermez kendim bi şekilde halletmem lazım. galiba arkadaşın kredi kartıyla alıp parayı ona vereceğim yıllık

Orijinalden alıntı: Overlord15

quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Bayiden alamasiniz hocam sadece digital ortam olan Psn store dan plus uyeligi alabilirsiniz.kredi kartindan baska alternatif yollar var mi bilmiyorum.o konuya hakim biri cevaplar.

sırf bu yüzden caymayı bile düşünüyorum ps4 almaktan. babam hayatta kredi kartını vermez kendim bi şekilde halletmem lazım. galiba arkadaşın kredi kartıyla alıp parayı ona vereceğim yıllık

Vardir illaki hocam baska yolllar dicektim bu mesajin ustundeki arkadas yazmis arastirin bnce

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.