Şimdi Ara

PS4 Ping Sorunu - Rainbow Six Siege !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
6.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün oyunu aldım PS4 icin Ama oyunda millet 50 60 max 80 ping iken ben 120 140 150 ping falan hic dusmuyor.

Kablolu Internt kullaniyorum Gene ayni.

Sirf bu ping yuzune aslinda bana oyunda lag vs olayi olmuyor ama pingi gorenler kickliyor.

bircok kisidede gordum ve hepside turktu pingi yuksek olanlar.

RAINBOW SIX SIEGE oynayan varsa bilir nasil hallediriz Pingi ?
    yoksa hepmi boyle..?

tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konsola sabit bir ip ata ve oyunla ilgili portları aç.
    Modemin güvenlik duvarını kapat.
    Konsolun ipsini dmzye koy.
    Oyundan nat tipin açık olması gerekiyor.

Pingin 80-120 arası olması normaldir.

• konsola IP atayip o atadigimiz IP i DMZ ye tanitiyoruz bunlari yaptim normal DMZ acmasi bu hepsini yaptim gene aynı sadece Rainbowda boyle genel bir sorun sanirim bu

bana oyunda zarari yok gibi ama sacma ping yukseligi BF4 te yok bunlar R6 kendinatadigi icin sanirim bundan oluyor.

Nat tip Acık bu arada hersey tam DnS ler vs de ekledim ayni R6 da duzelmiyor. yanlis neyi yapiyorum anlamdm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 12 Ağustos 2016; 23:38:44 >
  • Klasik ülkem ping sorunu. Telekomun hatlarinin dandikliginden kaynakli. Bende avrupaya aksam yogun saatlerde 110 ms ping aliyorum. Sabah 80 ms dusuyor. Telekom 25 mbit tarifem. Vdsl2.

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Avrupa'ya taşınmaktan başka çaresi yok bunun. Ülkece çekiyor problemi.

edit: Rainbow'da pingin fazla olmasının sebebi dedicated server olmayıp, p2p altyapılı olmaı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcan -- 13 Ağustos 2016; 20:43:57 >
  • Dediklerimi iyi uygula.Statik ip ata dns yerine de modem arayuzune girdigini yaziyorsun.Benim ki 192.168.1.1 mesela.Sonra bi dmz acik dene bir de kapaliyken.Bende dmz kapali iken daha iyi.Sonra mtu yu da 1492 yap.Bu sonuclarla pigim olmuyor
    not:Ben de ps3 var ve dedik lerimi gta v de denedim

• Pingin olmuyor ? Yaraticilikta sinir tanimiyoruz yemin ederim forumda hergun yeni bir bilgi ogreniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League Of Legends Fps Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Pingin olmuyor ? Yaraticilikta sinir tanimiyoruz yemin ederim forumda hergun yeni bir bilgi ogreniyorum

Evet sende ping var diye herkeste olacak anlamina gelmiyor.Ben tecrubemi paylastim.Denemeyecekseniz denemeyin.Yaptiginiz terbiyesizlik.

• Evde sunucu besliyorsun demekki tebrikler. ac once ping nedir arastir sonra yarim yamalak tecrubelerini paylasirsin.
    Konuyu acan arkadasa yorum yapacak olursak tr nin online alt yapisi rezalet buraya cok cok yakin yada direk tr de server acilmadikca ping degerlerinin dusuk olma imkani malesef yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 19 Ağustos 2016; 14:51:01 >
  • quote:

Evde sunucu besliyorsun demekki tebrikler. ac once ping nedir arastir sonra yarim yamalak tecrubelerini paylasirsin.
    Konuyu acan arkadasa yorum yapacak olursak tr nin online alt yapisi rezalet buraya cok cok yakin yada direk tr de server acilmadikca ping degerlerinin dusuk olma imkani malesef yok.

Denemessen deneme.Dns lerin degismesiyle bile etkileniyor ping bunu bilmeyen cahildir zaten.Oyle ise millet bos bosuna dmz acip - statik ip atiyolar sonucta bi ise yaramiyor ? Cahilligini burada gosterme de rezil etmesinler seni

• Ya arkadas dah dun almissiniz ps yi grlmis bos bos yorum yapiyorsunuz tr de yogun saatlerde max alinan ping 80-120 arasi neyin derdindesin neyin bilmemesinden bahsediyorsun. Dmz acma portlari acma o bu su bundan otesine gtmiyor ping degerleri ne bos bos konusuyorsun ya sifir pingden bahseden biri gelip benim soylediklerimi yargilamaya kalkmasin pingin ne oldugunubilmiyorsun gelmis konusuyorsun. Evde server mi besliyorsun kedi niyetinede ping sifir diyorsun? Git az oku ogren sonra gelir burada atip tutarsin. R6 da sifir ping elde etme yolunu bulursan trde seni zengin ederler azmedersen yaparsin inaniyorum hadi simdi arastirmaya

• quote:

Ya arkadas dah dun almissiniz ps yi grlmis bos bos yorum yapiyorsunuz tr de yogun saatlerde max alinan ping 80-120 arasi neyin derdindesin neyin bilmemesinden bahsediyorsun. Dmz acma portlari acma o bu su bundan otesine gtmiyor ping degerleri ne bos bos konusuyorsun ya sifir pingden bahseden biri gelip benim soylediklerimi yargilamaya kalkmasin pingin ne oldugunubilmiyorsun gelmis konusuyorsun. Evde server mi besliyorsun kedi niyetinede ping sifir diyorsun? Git az oku ogren sonra gelir burada atip tutarsin. R6 da sifir ping elde etme yolunu bulursan trde seni zengin ederler azmedersen yaparsin inaniyorum hadi simdi arastirmaya

Sakam misin sen ? Ne dunu ? Sana linki aticam simdi bak orada gta da oyun oynama sure mi paylastim.Gta v de p2p yani rainbow la ayni.Sence pingli olsa bu kadar oynanir mi ? Ben 0 ping mi dedim ? Ben ayarlari yapmadan once ayni turkiye de ki adam araba surerken havaya daga tasa carpa carpa gidiyormus gibi gorunuyorsa bana , sonra ben ayarlari yaptiktan sonra adamla oynadigim da adamla ayni etkilesim icinde gidiyorsam.Bunun ayarla alakasi vardir.Gelmis bir de server falan diyip bos bos konuşuyorsun.Tecrubenin de ne oldugunuda arastir gel.Bir de "Tecrube" yazmisim ki senin gibi cahiller boyle yorum yapmasin diye.Ama okumayi yeni yeni soktugun icin boyle hatalar yapman normal Al bu da Link =https://store.donanimhaber.com/da/d4/3b/dad43b8d6ae8c40a4ffc3805292cf22f.png

• Ping yok demek ping sifir demektir kendi yazdiklarimi az oku ne anlama geldiklerini anla sonra tecrube edinmeye calisirsin hayatta. Ikincisi ping sunucu ile senin arandaki iletisim icin gecen suredir. Aen daha pingin ne oldugunu bilmiyorsum tecrubeden bahsediyorsun cahil diye birini suclamadan once dur bir aynaya bak boyle kala kalirsin. Bak yukarida ne demisim bu ulkede max 80-120 arasi aliniyor otesi yok demisim senin o yeni ogrendigin dmz port mort vary onun sonucu bu r6 da simdi sessizce uzaklasabilirsin. En azindan sayemde ping nedir ne degildir ogrenmis oldun azcik.

Hic biraey bilmeyen ama bildiginin sanan kisiye biseyler anlatmak en zoru olmayan tecrubenide al ve git konudan lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 19 Ağustos 2016; 15:15:56 >
  • quote:

Ping yok demek ping sifir demektir kendi yazdiklarimi az oku ne anlama geldiklerini anla sonra tecrube edinmeye calisirsin hayatta. Ikincisi ping sunucu ile senin arandaki iletisim icin gecen suredir. Aen daha pingin ne oldugunu bilmiyorsum tecrubeden bahsediyorsun cahil diye birini suclamadan once dur bir aynaya bak boyle kala kalirsin. Bak yukarida ne demisim bu ulkede max 80-120 arasi aliniyor otesi yok demisim senin o yeni ogrendigin dmz port mort vary onun sonucu bu r6 da simdi sessizce uzaklasabilirsin. En azindan sayemde ping nedir ne degildir ogrenmis oldun azcik.

Hic biraey bilmeyen ama bildiginin sanan kisiye biseyler anlatmak en zoru olmayan tecrubenide al ve git konudan lutfen

0 ping olmayacagina gore anlaman gerekirdi.Artik sana yazarken 5 yasinda ki yigenime anlatir gibi yazarim.80-120 mi Sen bunu neye gore belirledin kafana gore mi ? Haxball diye bir oyun var onda bize yakin olan ( almanya gibi ) bir sunucuya giriyorum.ve pingim 60-65 arasi.Bu arada odayi acan kisi host oluyor.Sen simdi hostu falan da bilmiyorsundur , aciklayamam.Tr sunucunda bir kisinin odasina girince de 35 ping aliyorum artik.Bu da dana tecrube olsun ;)

• ne guzelde kivirmalar var tebrikler. Sorunun r6 oldugunu r6 nin tr de serveri olmadiginin cevaplarimin r6 icin verildigini anlayabiliyor musun acaba ?haxball ile basarilar dilerim sana onla ilgili bir soru gelirse gidersin tr serverinda 35 ping aliyorum drsin. adam r6 yi sormus r6icin konusuyoruz burada. Bos konusma nolur yeterince zaman caldin bos vumlelerinle.
    R6 da odayiacan host olmuyor oyunu bile bilmiyorsun bos bos yorum yaziyorsum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 19 Ağustos 2016; 15:27:15 >
  • quote:

ne guzelde kivirmalar var tebrikler. Sorunun r6 oldugunu r6 nin tr de serveri olmadiginin cevaplarimin r6 icin verildigini anlayabiliyor musun acaba ?haxball ile basarilar dilerim sana onla ilgili bir soru gelirse gidersin tr serverinda 35 ping aliyorum drsin. adam r6 yi sormus r6icin konusuyoruz burada. Bos konusma nolur yeterince zaman caldin bos vumlelerinle.
    R6 da odayiacan host olmuyor oyunu bile bilmiyorsun bos bos yorum yaziyorsum

Bir delil ile 40 alimi yendim . Ama 40 delil ile bir cahili yenemedim. Tecrubenin ne oldugunu bilmeyen geliyor burda bana pingin ne oldugunu bilmiyorsun diyor.Hey Allah'ım ya

• Gerekli kapaklari bir onceki mesajimda yapmistim lazim olani al ordan kullan yorma beni hala bos bos konusuyorsun

• quote:

Gerekli kapaklari bir onceki mesajimda yapmistim lazim olani al ordan kullan yorma beni hala bos bos konusuyorsun

Yav he he . Kapak ettigin birsey yok.Aksine ben ettim seni her seferinde

• Bu aralar zaten ping sorunu var serverlarda sıkıntılı durmadan matchmaking eror veriyor banada.
  • PS4 download hızım 75 mb, upload hızım 7mb.

Nba 2k18 oynuyorum. Ancak online oyunlarda ciddi performans sıkıntısı mevcut. Bir arkadaş pinglerimin yetersiz olduğunu söylemiş.

Tavsiyeniz var mıdır? Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.