Şimdi Ara

Ps4 Oyun Satış Takas Takas 10 TL www.ps3oyunhavuzu.com (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
6
Favori
58.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hetfield

bana bir değil bir kaç oyun lazım.

pes2008
    gta4
    gt5
    nba2k8
    night fight
    cod4

bana toplam ücreti söylermisin. ps3 cafe açtım. eüer uygun fiyat ve sorunsuz alış veriş olursa devamlı çalışabiliriz. saygılar

pm.

Orjinalden alıntı: John Petrucci

Mercenaries 2 orjinal kutusunda ve kitapçıklı mı?

kutusu orjinak kitapçık yok...
    sakaryabilgisayar,morfoz,gogomez,bukalemuns,S katyyyy,TamTurk,feyt180,hantirboy(xbox sattım),_asparagas_,eyurtlu(ps3 oyunu), tbn57(xbox aldım) , slaughter06 (cks90) , schumii(Birden fazla alışverişim oldu) rottice(Vita fifa soccer) , karatepe(PS Vita) Resident (DS3 satıldı) , Luc1fer^(Arkadaşla beraber aynı yerden vita alındı) freestyler7( Jbl On tour İBT ) ozkan_1975(D&R hedi çeki) Netsalih (16 Gb ram alındı)
  • site hata verio

• siteyi napıcan kardeş burda yazıyo zaten tüm fiyatlar
    Alışveriş yaptıklarım : MuttFTS(iphone sattım),xafer(k790 aldım),tvardar(monitör aldım),_2FAST4U_(iphone sattım), realteco(monitör sattım), El Diablo(iphone sattım), leonist74(iphone sattım), mahoonur(oyun sattım),Diabelica ve bluet (oyun takas),demir3712(nokia e71 sattim), vebay (f1 bilet sattim), cynergist (Dualshock sattim), traumaniac(iphone sattim),solomon_47(2 iphone sattim)
  • ŞİMDİ BEN DİYELİMKİ GTA4,ümle h.sword, ü takaslamak istiyorum gta80 ytl h,s 60ytl aradaki fark takas üçretinden düşeçekmi yani üstüne baramı alaçağım, bide linkte gözüken sadeçe kutusu bulunan ürünleri takas ediyormusunuzhttp://forum.donanimhaber.com/m_25982604/mpage_1/key_//tm.htm#25982604 son sorumda kargo için fatihte oturmama rağmen çalıştığım için gelemiyorum açaba kargo üçreti karşılıklımıdır...
  • benim elimde fifa 2008 nba 2k8 ve battlefield var bunları verip, top spin 3, ferrari challenge ve Mercenaries 2 almak istiyorum. Toplam takas fiyatını söyleyebilir misiniz ona göre para getiricemde gelirken, pazartesi gelmeyi düşünüyorum eğer gelemezsem cumartesi gelirim haftaya

Orjinalden alıntı: celalpsp2

benim elimde fifa 2008 nba 2k8 ve battlefield var bunları verip, top spin 3, ferrari challenge ve Mercenaries 2 almak istiyorum. Toplam takas fiyatını söyleyebilir misiniz ona göre para getiricemde gelirken, pazartesi gelmeyi düşünüyorum eğer gelemezsem cumartesi gelirim haftaya

pm.

Orjinalden alıntı: rpm7200

ŞİMDİ BEN DİYELİMKİ GTA4,ümle h.sword, ü takaslamak istiyorum gta80 ytl h,s 60ytl aradaki fark takas üçretinden düşeçekmi yani üstüne baramı alaçağım, bide linkte gözüken sadeçe kutusu bulunan ürünleri takas ediyormusunuzhttp://forum.donanimhaber.com/m_25982604/mpage_1/key_//tm.htm#25982604 son sorumda kargo için fatihte oturmama rağmen çalıştığım için gelemiyorum açaba kargo üçreti karşılıklımıdır...

pm.

• Fifa 2008 / Mtorstrom / F1 Champıonship oyunlarımı UnreaL Tournament / Fight Night Round 3 oyunlarıyla takas ettim hayırlı olsun..

Not: kendısıyle telefonda konustum 2-3 kez aramama ragmen gerekli ilgiyi gosterdi sagolsun, oyunlar da ciziksiz ve zamanında gelirse ticaretimiz daimi olacak

iyi satıslar
  • slm ilker abi , fifa 2009 ne zaman eline geçer ?
    Alışveriş yaptıklarım : MuttFTS(iphone sattım),xafer(k790 aldım),tvardar(monitör aldım),_2FAST4U_(iphone sattım), realteco(monitör sattım), El Diablo(iphone sattım), leonist74(iphone sattım), mahoonur(oyun sattım),Diabelica ve bluet (oyun takas),demir3712(nokia e71 sattim), vebay (f1 bilet sattim), cynergist (Dualshock sattim), traumaniac(iphone sattim),solomon_47(2 iphone sattim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

slm ilker abi , fifa 2009 ne zaman eline geçer ?

slm muhammet 15 gün sonra elimiz de fifa 2009........

Orjinalden alıntı: efsann

quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

slm ilker abi , fifa 2009 ne zaman eline geçer ?

slm muhammet 15 gün sonra elimiz de fifa 2009........

abi memleketteyim 10 gün sora geliyom ayağımın tozuyla sana gelecem :)
  • valla youtube'a milletin videoları geldi , oyunu almaya başlamışlar , bence her an ilker abimiz bir süpriz yapıp oyun geldi diyebilir

videolar :

http://www.youtube.com/watch?v=C0VeHngS9eo

http://www.youtube.com/watch?v=1saJFFFlCCk

http://www.youtube.com/watch?v=nZ-077iiyzg

• elinizde xbox için ntsc-u pes 2008 varmı be elimde kutusu açılmamış halo 3 ntsc-j var xbox için bunu başka bi xbox ntsc-u oyunla takas edermisiniz

Orjinalden alıntı: tolsen

elinizde xbox için ntsc-u pes 2008 varmı be elimde kutusu açılmamış halo 3 ntsc-j var xbox için bunu başka bi xbox ntsc-u oyunla takas edermisiniz

elimizde şu an x box oyunu yoktur....yakında x box 360 orjinal oyunları ve blue ray filmlerler satışta takasta olacak....
    Lego Technic Hastası :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.