Şimdi Ara

Ps4 Oyun Satış Takas Takas 10 TL www.ps3oyunhavuzu.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
6
Favori
58.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

GİTTİ GİDİYOR VE SANAL PAZAR DAKİ SATIŞ YERİMİZDE OYUNLARI GÜVENLE SATIN ALABİLİR TAKSİT SEÇENEKLERİNDEN YArARLANABİLİRSİNİZ MAĞAZAMIZI ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ]

www.Ps3OyunHavuzu.com ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
    GittiGidiyordaki MAĞAZAMIZDAN ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

OYNAYIPTA SIKILDIĞINIZ ORJ PS 4
    OYUNLARI TAKAS YAPIYORUZ
    ESKİYEN OYUNLARI KENDİ ARASINDA 15-20 TL
    DEĞİŞTİRİYORUZ ..

TOPLU DEĞİŞİMLERDE FİYATLARDA İNDİRİM YAPIYORUZ....
    OYUNLARDA ÇİZİK ve KIRIK CD OLMAMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
    KUTU ve KİTAPÇIK ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞLAR !

NOT:TAKAS YAPARKEN;
    ESKİ OYUN GETİRİP YENİ OYUN ALIRSANIZ ARASINDAKİ FİYAT FARKINI ALIRIZ.
    YENİ OYUN GETİRİR ESKİ OYUN ALIRSANIZ BİZ ARADAKİ FARKI DÜŞERİZ.

DOGAL OLARAK ESKİ OYUNLARIN FİYATI DÜŞERKEN
    YENİ OYUNLARIN DAHA PAHALI OLDUĞU UNUTULMAMALIDIR !

69 TL- 79 TL -89 TL- OLAN OYUNLAR 10 TL
    99 TL VE ÜSTÜ OYUNLAR 20 TL DEĞİŞMEKTEDİR

Rpg Oyunlar
    Final Fantasy XIV: A Realm Reborn——39 tl
    Final Fantasy Type-0 HD—69 tl
    Korku Ve Gerilim
    The Evil Within——–79 tl
    Alien: Isolation—-59 tl
    Arcade Ve Box OYUNLARI
    Injustice: Gods Among Us—–79 tl
    UFC—-79 tl
    WWE 2K15—–89 tl
    Dragon Ball Xenoverse—89 tl
    Mortal Kombat X—–129 tl
    WWE 2K16———-159 tl
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4—159 tl
    Street Fighter V———-149 tl
    Mortal Kombat XL———- 159 tl
    EA Sports UFC 2———-179 tl

FİYATLARIMIZ NAKİT OLUP KREDİ KARTI İLE ÖDEMELERDE FARKLILIK OLABİLİR !!

Streteji Oyunları
    Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends——59 tl
    Tropico 5———-129 tl
    Farming Simulator———-119 tl

İSTEDİĞİNİZ HER OYUNU TAKAS YAPABİLİRSİNİZ !!!!

Platform Oyunları
    Minecraft—— 79 tl
    Knack———49 tl
    Putty Squad—49 tl
    Angry Birds: Star Wars—-49 tl
    Worms Battlegrounds—59 tl
    Plants vs Zombies Garden Warfare—-69 tl
    LittleBigPlanet 3—–69 tl
    Monopoly Family Fun Pack—-79 tl
    The LEGO Movie Videogame—–89 tl
    Rayman Legends——–89 tl
    LEGO The Hobbit—–89 tl
    LEGO Marvel Superheroes—–99 tl
    LEGO Batman 3: Beyond Gotham—–99 tl
    LEGO Jurassic World—–129 tl
    Teslagrad—–79
    Tearaway Unfolded—–69 tl
    Transformers Devastation—49 tl
    Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends—99 tl
    Minecraft: Story Mode—–119 tl
    The Last Tinker———-119 tl
    Brothers————-119 tl
    LEGO Marvel Avengers—–159 tl
    Plants vs. Zombies Garden Warfare 2—169 tl
    ARIZALI ORJ DUAL SHOCK 4 KOLLARINIZ İTİNALI ŞEKİLDE ONARILIR VE KIRILMIŞ DIŞ KASALARI DEĞİŞTİRİLİR !!
    OYUNSUZ KALMAYIN HAVUZ ELEKTİRONİK FARKINI YAŞAYIN !!!!
    ÖZEL MOTO KURYELERİMİZ İLE İSTANBUL İÇİ AYNI GÜN
    1-3 SAAT İÇİNDE ADRESİNİZE TESLİMAT YAPILIR !
    ÖDEMENİZİ KAPIDA YAPABİLİRSİNİZ

PSP \'LERİN BÜTÜN OYUNLARI,AKSESUARLARI VE GÜNCEL YAZILIMLARI HAVUZ ELEKTİRONİK
    OYUNLARI BİRE BİR TAKASLIYORUZ !!!
    EĞER BİRDEN FAZLA OYUN VERİP BİR OYUN ALMAK İSTERSENİZ
    DİĞER VERDİĞİNİZ OYUNLARI LİSTE FİYATIMIZDAN 20 TL
    DÜŞÜĞÜNE ALIRIZ...

HER TÜRLÜ 2.EL OYUN KONSOLLARINIZ DEĞERİNDE ALINIR !!!!

HERTÜRLÜ KONSOL VE OYUNLARIN,
    TOPTAN VE PARAKENDE SATIŞI MEVCUTTUR.

ARABA VE MOTOR OYUNLARI
    Trials Fusion—–39 tl
    MotoGP 14—59 tl
    MXGP – The Official Motocross—59 tl
    Driver Club—69 tl
    Need for Speed Rivals——79 tl
    The Crew——79 tl
    Ride—–99 tl
    Project CARS—79 tl
    Moto GP 15—–99 tl
    F1 2015—–129 tl
    WRC 5—–149 tl
    Need for Speed—159 tl
    Sebastien Rally Loeb Evo—99 tl
    TAKAS YAPARKEN LİSTEDEKİ FİYAT NE İSE,
    SİZDEKİ OYUNU ALIŞIMIZ VE SATIŞIMIZ AYNIDIR !!!

SPOR OYUNLARI
    FIFA 15—-29 tl
    NBA 2K15—-49 tl
    PES 2015 TÜRKÇE—39 TL
    Pro Evolution Soccer 2016—139 tl
    FIFA 16 TÜRKÇE——169 tl
    NBA 2K16—–169 tl
    Tony Hawk Pro Skater 5—79 tl
    HER TÜRLÜ ARIZA GÖRMÜŞ KONSOLLARINIZ
    İTİNA İLE KENDİ SERVİSİMİZDE ONARILIR,

PSP-PS2-PS3-PS4-XBOX ONE -X Box 360
    HER YENİ OYUN ÇIKTIĞINDA,
    FİYAT LİSTEMİZ GÜNCELLENMEKTEDİR !!

ACTION MACERA ve SİLAHLI OYUNLAR
    Thief———49
    NAtURAL DOCtRINE—49 tl
    Murdered Soul Suspect —-49 tl
    Lara Croft and the Temple of Osiris—49 tl
    Assassin’s Creed 4: Black Flag—–69 tl
    Call of Duty: Ghosts—––69 tl
    inFAMOUS Second Son—–69 tl
    Watch Dogs——-59 tl
    Crimes and Punishments: Sherlock Holmes—69 tl
    Killzone: Shadow Fall—–69 tl
    Air Conflicts: Vietnam—69 tl
    Wolfenstein: The Old Blood—–49 tl
    Wolfenstein The New Order—69 tl
    The Walking Dead ——69 tl
    The Walking Dead Season 2 —-69 tl
    Evolve—–49 tl
    Destiny—-39 tl
    The Order: 1886—–59 tl
    Battlefield 4——-79 tl
    Transformers Rise of the Dark Spark—-79 tl
    Tomb Raider: Definitive Edition—-89 tl
    The Amazing Spider-Man 2——89 tl
    Sniper Elite III——–89 tl
    Saints Row: Gat out of Hell—89 tl
    Metro Redux —–99 tl
    The Last of Us: Remastered —–79 tl
    Sleeping Dogs—79 tl
    Devil Mac Cry DMC—-79 tl
    Dragon Age: Inquisition——79 tl
    Resident Evil Revelatıons 2—-79 tl
    Lords of the Fallen—–69 tl
    Assassin’s Creed Unity—–69 tl
    Middle Earth: Shadow of Mordor—-69 tl
    Call of Duty: Advanced Warfare—-79 tl
    Cabela’s African Adventure—–119 tl
    God of War 3 Remastered—79 tl
    Diablo III: Reaper of Souls—-89 tl
    Far Cry 4—–89 tl
    Dark Souls II: Scholar of the First Sin—99 tl
    Borderlands: The Handsome Collection–89 tl
    Bloodborne—-99 tl
    Godzilla———-89 tl
    Battlefield Hardline—79 tl
    The Elder Scrolls Online—–79 tl
    Dying Light—109 tl
    Payday 2: Crime wave Edition—–99 tl
    Grand Theft Auto V—–169 tl
    The Witcher3: Wild Hunt——–119 tl
    Batman: Arkham Knight—–89 tl
    Dishonored Definitive Edition—79 tl
    Until Dawn———-99 tl
    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain—119 tl
    Mad Max———-149 tl
    UNCHARTED: The Nathan Drake Collection—129 tl
    Assassin’s Creed Syndicate———-159 tl
    Call of Duty: Black Ops III———-149 tl
    Fallout 4———-129 tl
    Star Wars: Battlefront—–139 tl
    Just Cause 3——-149 tl
    Tom Clancy’s Rainbow Six Siege—129 tl
    Game of Thrones – A Telltale Games Series—89 tl
    DeadPool—————139 tl
    Resident Evil Origins Collection—119 tl
    Life is Strange Limited Edition—–109 tl
    Assassin’s Creed Chronicles———-109 tl
    Far Cry Primal—————159 tl
    Tom Clancy’s The Division—–189 tl
    Heavy Rain and Beyond Two Souls Collection—129 tl
    Dying Light: The Following———-169 tl
    HAVUZ ELEKTİRONİK olarak dünya oyun piyasasını yakından takip etmekteyiz...

ÖNEMLİ NOT : ESKİ VE YENİ OYUNLARIN ARASINDA FİYAT FARKI
    OLDUĞUNDAN TAKAS YAPARKEN ARADAKİ FARK (+-) FİYATA YANSITILACAKTIR.

HAVUZ ELEKTRONİK
    Tahtakale cad.Tahtakale Ticaret Merkezi No:34/B106 Eminönü/İSTANBUL

Tel:0212 526 24 64 Gsm: 05352419338

MSN ADRESİMİZ
    havuzz@hotmail.com

http://www.ps3oyunhavuzu.com

Ps4 Oyun Satış Takas Takas 10 TL www.ps3oyunhavuzu.com

[/simage][/simage]
     Ps4 Oyun Satış Takas Takas 10 TL www.ps3oyunhavuzu.com Ps4 Oyun Satış Takas Takas 10 TL www.ps3oyunhavuzu.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsann -- 24 Mart 2016; 9:13:53 >

• Arkadaşım elinde euro 2008 varmı fifa 2008+para ya takas etmek istiyorum...
  • www.havuzelektironik.com yeni oyunlar burada************** bir bakın tavsiye ederim oyunlar görüntülü****
  • son derece kullanışsız ve kötü bir site olmuş bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakaryabilgisayar

son derece kullanışsız ve kötü bir site olmuş bence

size site hakkında yorumda bulunun demedim oyunlar görüntülü seyrede bilirsiniz dedim allah allah ya
  • quote:

sitenin görünüşü duruşu önemli değil güvenilir alışveriş yapsınlar yeter alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye buraya yazcam alışveriş bitince nasıl bir alışveriş olduğunu
  • hakkını yeme istersen?

Profesyonel değil belki ama kullanıssız ve kotu yorumunu haketmiyor.

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emere arkadaşım havuzelektronikle alışveriş yaptığını yazmışsın nasıl güvenilirmi kargolama hızı fln nasıl senin yorumuna göre bende pes2008 ile euro2008 i ve nba2k8 ile hl orange box ı takas edicem lütfen en kısa zamanda bilgi ver. başka alışveriş yapan arkadaş varsa onlarda yazsın please
  • quote:

Orjinalden alıntı: asgari

emere arkadaşım havuzelektronikle alışveriş yaptığını yazmışsın nasıl güvenilirmi kargolama hızı fln nasıl senin yorumuna göre bende pes2008 ile euro2008 i ve nba2k8 ile hl orange box ı takas edicem lütfen en kısa zamanda bilgi ver. başka alışveriş yapan arkadaş varsa onlarda yazsın please

sen bursanın neresinde oturuyosun heykel de uludağ game center var takas yapan ama içeri giriyosun adamın yüzüne bakmıyolar

havuzelektroniğe ben yolladım oyunu dün , bugün almışlar ama daha benim oyun kargolanmadı valla bilmiyorum bugün yarın kargolarız dediler bekliyorum bende. forumda 1 arkadaşa daha danışmıştım saolsunlar çok yardımcı oluyorlar güvenilir demişti

• tmm sen bitir alışverişi kargoya verildiği zaman madem bana pm atarsın ona göre hareket ederim ok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

quote:

emere arkadaşım havuzelektronikle alışveriş yaptığını yazmışsın nasıl güvenilirmi kargolama hızı fln nasıl senin yorumuna göre bende pes2008 ile euro2008 i ve nba2k8 ile hl orange box ı takas edicem lütfen en kısa zamanda bilgi ver. başka alışveriş yapan arkadaş varsa onlarda yazsın please

sen bursanın neresinde oturuyosun heykel de uludağ game center var takas yapan ama içeri giriyosun adamın yüzüne bakmıyolar

havuzelektroniğe ben yolladım oyunu dün , bugün almışlar ama daha benim oyun kargolanmadı valla bilmiyorum bugün yarın kargolarız dediler bekliyorum bende. forumda 1 arkadaşa daha danışmıştım saolsunlar çok yardımcı oluyorlar güvenilir demişti

havuz elektronik = ilker abi , bu adam bizim oyun oynamamız için elinden gelen herşeyi yapıyor , oyunları ilk o getiriyor hertürlü indirimi yapıyor , daha önemlisi burda ne yazdıysa o fiyattan veriyor başkaları gibi "yok yanlış yazılmış , liste güncel diil demiyor" ben eylülden beri onla takas yapıyorum , şimdiye kadar bir sorun olmadı . oyunun büyük ihtimalle kargolanmıştır bir kez daha ara istersen

• Şuan ki site tasarım baya hoş, GTA4 geldiğinde hemen takas yada satın almayı düşünüyorum. Acaba GTA4 ne zaman gelir elinize yani 29. da mı ? yoksa 1-2 hafta sonra mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

Şuan ki site tasarım baya hoş, GTA4 geldiğinde hemen takas yada satın almayı düşünüyorum. Acaba GTA4 ne zaman gelir elinize yani 29. da mı ? yoksa 1-2 hafta sonra mı ?

teşekkür ederim gta4 bu ayın 29 unda yurt dışında çıkıyor çıktıktan 1 yada 2 hafta sonra elimizde.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsann

quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

Şuan ki site tasarım baya hoş, GTA4 geldiğinde hemen takas yada satın almayı düşünüyorum. Acaba GTA4 ne zaman gelir elinize yani 29. da mı ? yoksa 1-2 hafta sonra mı ?

teşekkür ederim gta4 bu ayın 29 unda yurt dışında çıkıyor çıktıktan 1 yada 2 hafta sonra elimizde.......

bende alıcam gta 4 ü bulmak zor olcak o oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 23 Nisan 2008; 12:31:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

quote:

quote:

havuz elektronik = ilker abi , bu adam bizim oyun oynamamız için elinden gelen herşeyi yapıyor , oyunları ilk o getiriyor hertürlü indirimi yapıyor , daha önemlisi burda ne yazdıysa o fiyattan veriyor başkaları gibi "yok yanlış yazılmış , liste güncel diil demiyor" ben eylülden beri onla takas yapıyorum , şimdiye kadar bir sorun olmadı . oyunun büyük ihtimalle kargolanmıştır bir kez daha ara istersen

''havuz elektronik = ilker abi , bu adam bizim oyun oynamamız için elinden gelen herşeyi yapıyor , oyunları ilk o getiriyor hertürlü indirimi yapıyor , daha önemlisi burda ne yazdıysa o fiyattan veriyor başkaları gibi "yok yanlış yazılmış''..................... buraya kadar katılıyorum da bana bu hafta içinde euro 2008 gelir demişti şimdi 1 hafta daha bekle şu an 149 ytl lik 1 partiler var 105 likler gelince göndercez dediler oysa sitede euro2008 fiyatı 105 ytl yazıyordu bunu doğru bulmadım gelince eklenseydi madem siteye bu açıdan sıkıntı var (ha şunuda belirteyim takas için fifa2008 i yollamıştım,istersen kargo parasını içine koyup oyununu geri yollarım dedi ama artık geri de dönülmez) ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

quote:

quote:

''havuz elektronik = ilker abi , bu adam bizim oyun oynamamız için elinden gelen herşeyi yapıyor , oyunları ilk o getiriyor hertürlü indirimi yapıyor , daha önemlisi burda ne yazdıysa o fiyattan veriyor başkaları gibi "yok yanlış yazılmış''..................... buraya kadar katılıyorum da bana bu hafta içinde euro 2008 gelir demişti şimdi 1 hafta daha bekle şu an 149 ytl lik 1 partiler var 105 likler gelince göndercez dediler oysa sitede euro2008 fiyatı 105 ytl yazıyordu bunu doğru bulmadım gelince eklenseydi madem siteye bu açıdan sıkıntı var (ha şunuda belirteyim takas için fifa2008 i yollamıştım,istersen kargo parasını içine koyup oyununu geri yollarım dedi ama artık geri de dönülmez) ...

arkadaşım biz sana geldi demedik gelecek dedik biz insanları kandırmıyoruz euro 2008 ne fiat yazdıysak o size bu hafta gelir dedik vede gelecek euro 2008 i bu hafta oynarsınız ........

• ben bişey demedim bana ne söylendiyse onu yazdım+ kötü bişeyde yok yazdıklarımda ben müşteri hizmetlerinizden memnunum sadece 1 hafta daha bekle denildi onu yazdım geri alıorm o zmn bu hafta gelcek diyosanız
    '''' (size bu hafta gelir dedik vede gelecek euro 2008 i bu hafta oynarsınız ........ )''''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

hakkını yeme istersen?

Profesyonel değil belki ama kullanıssız ve kotu yorumunu haketmiyor.

quote:

ben kendi fikrimi söyledim sadece,bence son derece göz yorucu ve kötü tasarımlı bir site.Bu kadar hazımsızlığa gerek yoktu yani(bu lafım size değil)
  • quote:

ben bişey demedim bana ne söylendiyse onu yazdım+ kötü bişeyde yok yazdıklarımda ben müşteri hizmetlerinizden memnunum sadece 1 hafta daha bekle denildi onu yazdım geri alıorm o zmn bu hafta gelcek diyosanız
    '''' (size bu hafta gelir dedik vede gelecek euro 2008 i bu hafta oynarsınız ........ )''''

hafta bitti daha gelmedimi oyunun adam söz verdik yazmış gelmiştir heralde bana pm at demiştim?
  • quote:

quote:

ben bişey demedim bana ne söylendiyse onu yazdım+ kötü bişeyde yok yazdıklarımda ben müşteri hizmetlerinizden memnunum sadece 1 hafta daha bekle denildi onu yazdım geri alıorm o zmn bu hafta gelcek diyosanız

hafta bitti daha gelmedimi oyunun adam söz verdik yazmış gelmiştir heralde bana pm at demiştim?

yok valla oyundan haber fln gelmesini bekliyoz işte...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.