Şimdi Ara

Ps4 Oyun Satış Takas Takas 10 TL www.ps3oyunhavuzu.com (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
6
Favori
58.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atakandurden

pm ledim
    pm

ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIM:ulashh1907 ; ozyy24 ;NextGenaration ;valarean; vaypcnet ; elessargs;elessargs;
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkpala

pm

Alıntıları Göster
    pm..
    Referanslarım.
    eyupsultan - (Monitör Satıldı.) dimitradon (PS3 Oyunları Satıldı.) SAATURN - (PS2 Slim Satıldı.) J_skellington (PS3 Oyunları Satıldı.) barslan06 - (PS3 Oyunları Satıldı.) umxa - (PS3 Oyunları Satıldı.) piratemad - (PS3 Oyunları Satıldı.) sakgoz79 - (PS3 Oyunları Satıldı.) DarkSidesOfMe - (PS3 Oyunu Satıldı.) scaletti - (PS3 Oyunu Satıldı.) directX25 - (PS3 Oyunu Satıldı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

UNCHARTED 2 OYUNU MEVCUTMU ŞU AN ELİNİZDE YOKSA ÖN SİPARİŞMİ ALIYORSUNUZ.
    arkadaşlar oyun bugün çıkıcak itibar etmiyelim , 2 gündür varmış gibi ayak yapıyor tahtakale piyasası

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

MERHABA DÜN OYUN ELİMİZE GELDİ FAKAT AZ MİKTARDA GELDİĞİ İÇİN KALMADI BUGÜN TEKRAR BEKLİYORUZ SAYGILAR........

Orijinalden alıntı: efsann

quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

MERHABA DÜN OYUN ELİMİZE GELDİ FAKAT AZ MİKTARDA GELDİĞİ İÇİN KALMADI BUGÜN TEKRAR BEKLİYORUZ SAYGILAR........

Alıntıları Göster
    havuz elektronik in ana konusu olduğuna göre havuz elektronik nasıl diye düşünenler için fikir verme amaçlı yaşadığım alışverişin ayrıntılarını paylaşmak isterim. bunla ilgili konu var aslında ama o konu görünür kalmayacağı için burayada yazayım:
    bu diğer konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_35156268/mpage_1/key_//tm.htm#35156268

quote:

forumda da kaydı olan yani cevap hakkıda bulunan havuz elektronik hakkında yaşadığım sıkıntıyı buradan sizlerle paylaşmak istiyorum kendisinin de buna müsadesi olması lazım çünkü gg den attığım mesajlarda bu olayı nette olabildiğince paylaşacağımı söyledim.

malum pes 2010 sürpriz şekilde çıktı çıkar çıkmaz öğle saatlerinde havuz elektroniğin gg de açtığı dükkandan 20 adet sipariş verdim. hemen kargo teminatı da onlardan almama sebep oldu, forumda da ismi geçen bi firma olduğu için teminatlarını yerine getirmeme ve hatta hiç aklıma gelmeyecek şekilde 100tl daha ödeme yapmadığım takdirde oyunları yollamayacağını söyleyecekleri, böyle bir risk alabileceklerini tahmin etmemiştim. belkide benim donanimhaber forumlarına üye olduğumu bilmiyor hala belkide.

ben oyun salonu işletmekteyim ve diğer oyun salonları elde etmiş durumda pes 2010 larını hemde çoğu benden sonra sipariş verdi. ben ödemem onaylanmış şekilde 20 adet oyunun kargoya verilmesini bekliyordum ama kargoya verilmedi, neden hala verilmediğini maduriyetimi izah ederek anlattım ama cevap yok, oyun başı 5tl daha yatırmadığım takdirde oyunların kargolaNmayacağını belirtiyorlar

yapabileceğim bişey yok, isterse kargoya vermeyip satışın iptal olmasını bekleyebilir ve gg de buna bi çare yok.
    bunla ilgili yorumu size bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: multeci

havuz elektronik in ana konusu olduğuna göre havuz elektronik nasıl diye düşünenler için fikir verme amaçlı yaşadığım alışverişin ayrıntılarını paylaşmak isterim. bunla ilgili konu var aslında ama o konu görünür kalmayacağı için burayada yazayım:
    bu diğer konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_35156268/mpage_1/key_//tm.htm#35156268

quote:

forumda da kaydı olan yani cevap hakkıda bulunan havuz elektronik hakkında yaşadığım sıkıntıyı buradan sizlerle paylaşmak istiyorum kendisinin de buna müsadesi olması lazım çünkü gg den attığım mesajlarda bu olayı nette olabildiğince paylaşacağımı söyledim.

malum pes 2010 sürpriz şekilde çıktı çıkar çıkmaz öğle saatlerinde havuz elektroniğin gg de açtığı dükkandan 20 adet sipariş verdim. hemen kargo teminatı da onlardan almama sebep oldu, forumda da ismi geçen bi firma olduğu için teminatlarını yerine getirmeme ve hatta hiç aklıma gelmeyecek şekilde 100tl daha ödeme yapmadığım takdirde oyunları yollamayacağını söyleyecekleri, böyle bir risk alabileceklerini tahmin etmemiştim. belkide benim donanimhaber forumlarına üye olduğumu bilmiyor hala belkide.

ben oyun salonu işletmekteyim ve diğer oyun salonları elde etmiş durumda pes 2010 larını hemde çoğu benden sonra sipariş verdi. ben ödemem onaylanmış şekilde 20 adet oyunun kargoya verilmesini bekliyordum ama kargoya verilmedi, neden hala verilmediğini maduriyetimi izah ederek anlattım ama cevap yok, oyun başı 5tl daha yatırmadığım takdirde oyunların kargolaNmayacağını belirtiyorlar

yapabileceğim bişey yok, isterse kargoya vermeyip satışın iptal olmasını bekleyebilir ve gg de buna bi çare yok.
    bunla ilgili yorumu size bırakıyorum.

Alıntıları Göster
    assasins GREET yazışından belli zaten. elinde oyun yok heralde
    kulaktan dolma yazmış isminide.
    insan bi google dan bakar yav ayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canok

assasins GREET yazışından belli zaten. elinde oyun yok heralde
    kulaktan dolma yazmış isminide.
    insan bi google dan bakar yav ayıptır.

Alıntıları Göster
    pm

Orijinalden alıntı: smoke131

pm

Alıntıları Göster
    Sayın Havuz Elektronik Rockband2 oyunu elime ulaşmıştır.Hem de sıfır kilometre.Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talkie77 -- 25 Ocak 2010; 11:20:42 >

Orijinalden alıntı: talkie77

Sayın Havuz Elektronik Rockband2 oyunu elime ulaşmıştır.Hem de sıfır kilometre.Teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    elinizde little big planet game of the year edition var midir acaba?birde kacinci bolge acaba?Pal varmidir?

Orijinalden alıntı: gufil

elinizde little big planet game of the year edition var midir acaba?birde kacinci bolge acaba?Pal varmidir?

Alıntıları Göster
    3. BÖLGE...

3. BÖLGE...

Alıntıları Göster
    oyunlar sıfır mı? yoksa takas için belirlenen fiyatlar mı hocam? bana bir pm ile dönerseniz 1-2 oyun almak istiyorum.

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

oyunlar sıfır mı? yoksa takas için belirlenen fiyatlar mı hocam? bana bir pm ile dönerseniz 1-2 oyun almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    pm

pm

Alıntıları Göster
    Birşey sormak istiyorum. Ben fifa 10 u ilk çıktığı gün kadıköyde bir dükkandan 75 e aldım kutulu ,kitapçıklı, jelatinli. Yurt dışı fiyatı ise 35 sterlindi shopto.net ve bezeri sayfa fiyatları. Şimdi fiyatlara tekrar bakıyorum her sene olduğu gibi 5. ve 6. ayda fiyatları düşmeye başlayan PS3 oyunlarından fifa 10 25 sterline indirmişler siz ve diğer tahtakale esnafları anlaşmış gibi aynı fiyata satıyorsunuz üstelik 80 liraya neden bu fiyatlar inmiyor sizde ? Açıkça söylemek gerekirse istanbulda yaşamama rağmen burdan aldığım tek oyun fifa 10 oldu oda satılması gereken fiyattan satıldığı içindi. Gönül isterki hep size para kazandırayım bi çoğunuzlada aynı memleketteniz kayseri hacılallıyım ama fiyatlar yüksek olmaya devam ettikçe yurt dışından 80 e kapıma getirtmeye devam edeceğim saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Birşey sormak istiyorum. Ben fifa 10 u ilk çıktığı gün kadıköyde bir dükkandan 75 e aldım kutulu ,kitapçıklı, jelatinli. Yurt dışı fiyatı ise 35 sterlindi shopto.net ve bezeri sayfa fiyatları. Şimdi fiyatlara tekrar bakıyorum her sene olduğu gibi 5. ve 6. ayda fiyatları düşmeye başlayan PS3 oyunlarından fifa 10 25 sterline indirmişler siz ve diğer tahtakale esnafları anlaşmış gibi aynı fiyata satıyorsunuz üstelik 80 liraya neden bu fiyatlar inmiyor sizde ? Açıkça söylemek gerekirse istanbulda yaşamama rağmen burdan aldığım tek oyun fifa 10 oldu oda satılması gereken fiyattan satıldığı içindi. Gönül isterki hep size para kazandırayım bi çoğunuzlada aynı memleketteniz kayseri hacılallıyım ama fiyatlar yüksek olmaya devam ettikçe yurt dışından 80 e kapıma getirtmeye devam edeceğim saygılar.

Alıntıları Göster
    bende havuzdan ilk defa takas yapıcam oyunları yolladım sorun çıkmazsa daha çok alışverişim olur
    sorunsuz alışverişim:seckinds(wii sattım),maraton(nintendo ds aldım),lordlycon(N95 aldım),baybaron(ps3 oyunu(uncharted)sattım),ninjaselo (PS3 40 gb pal sattım),hascoban(ps3 oyunları)sattım,lacrymatoire(ps3 sattım),Sanat7(ps3 oyun sattım)

• quote:

Orijinalden alıntı: cratos35

bende havuzdan ilk defa takas yapıcam oyunları yolladım sorun çıkmazsa daha çok alışverişim olur

Alıntıları Göster
    pm
    Alışveriş yaptığım arkadaşlar: Ahmeteyup, brboros,OrKo1984, NECROCYBER, secretmek, CallBabun, ottomans66, kartal_07, ÖnceVatan, cosmicshadow, E2, Efe, J_Constantine, D.berkay*3, ahmetkip2, krstlas, drummer_bjk, musicisgoodfood, ta2mtf, xsekox, FreaK., surgery, mx0donanim, quak, ToffieBoi*2, anelka4411, serkan_koyun, a_seaman, the_headbanger, PenalıAdam*2, airgop, makseki, flushturk, TeRMiNSToR, nisrefb, LionTech16, runaway*2, infernox, ganjaman, VanZan, tworule, Mic200, omerozgur, musicisgoodfood, Acvind, tugkaan, _SeRHaT_, crux2005, starless, darendeli, silentozzy, the wow, hitmachine16, ReDEyeSAnk, dark-knight, erdenbey, sevensleepers1907, garuda, timmydncn, thepesimist, dgt97, sülobas, emrtgb, _gambit_, s700, fresher, alpin14, sinan1565, jeopol, aneursym, asprin021, FireForcexxx, BloodDrunk, ardacakko, PlutosDaddy, ahkbjk, hysteriousmystery, Siyah Nur, imate, Master-Fİ, madd_maxx82
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

pm

Alıntıları Göster
    pes 2012 tam ne zaman çıkıyor?

Orijinalden alıntı: Buzmavili

pes 2012 tam ne zaman çıkıyor?

Alıntıları Göster
    dün çıktı

dün çıktı

Alıntıları Göster
    pes 2012 yi takasla veriyor musunuz ??

Elim de modern warfare 2 + black ops + gran turismo 5 var
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.