Şimdi Ara

PS4 Multiplayer oyun tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Beni Uncharted 4'e kadar idare edecek multiplayer oyun arıyorum.
    Rainbow Six Siege
    Battlefront
    Division
    Call of Duty Black Ops gibi oyunlar var kafamda. Şu an Division'a uzağım biraz. Sanırım oyun arkadaş topluluğu olarak oynayınca zevkli. Sizin başka oyun tavsiyelerinize de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.M -- 12 Nisan 2016; 16:37:31 >

• destiny
  • Tek takılacaksan Black ops 3 en mantıklısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destiny'yi hiç düşünmemiştim güncelliğini, oyuncu vs. kaybetti mi ? Oynayan hala varmı?

Yani Black Ops 3 multiplayer iyi midir serverler dolu mu? Battlefront'u da övüyorlar sizce BO3 mü daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.M

Destiny'yi hiç düşünmemiştim güncelliğini, oyuncu vs. kaybetti mi ? Oynayan hala varmı?

Yani Black Ops 3 multiplayer iyi midir serverler dolu mu? Battlefront'u da övüyorlar sizce BO3 mü daha iyi?

Destiny arkadaş grubu olmadan oynanmaz.
    Battlefront kısa sürede sıkıyor.

Dediğim gibi tek takılacaksan bahsi geçen oyunlardan en mantıklısı Black ops 3.
    Doluluk sıkıntısı çekmezsin saydığın herhangi bir oyunda (Star Wars Battlefront u bir uzun süredir açmıyorum herhalde o da doludur :)

• Payday 2 tavsiye edebilirim.
  • Arasında yine de en iyisi Division. Ben alınca solo oynayacağım bence almalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 oyun
    6 yıl önce açıldı
    PS4 Oyun
    8 yıl önce açıldı
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Arasında yine de en iyisi Division. Ben alınca solo oynayacağım bence almalısın

Yani oyun survival tarzı olduğu için grup olarak oynamak daha zevkli olur bence. Solo nasıl olur bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.M

Destiny'yi hiç düşünmemiştim güncelliğini, oyuncu vs. kaybetti mi ? Oynayan hala varmı?

Destiny arkadaş grubu olmadan oynanmaz.
    Battlefront kısa sürede sıkıyor.

Dediğim gibi tek takılacaksan bahsi geçen oyunlardan en mantıklısı Black ops 3.
    Doluluk sıkıntısı çekmezsin saydığın herhangi bir oyunda (Star Wars Battlefront u bir uzun süredir açmıyorum herhalde o da doludur :)

Black ops3 multiplayer videoları izledim oyun baya zevkli duruyor ama haritalar battlefield'a gore çok küçük. Oyunun single playerı 10-12 saat sürüyormuş. Battlefront ve Black Ops 3 arasında kaldım.

• Up
  • Bu hafta içerisinde amazondan sipariş vermeyi düşünüyorum hala kararsız kaldım. Black ops 3 ve battlefront arasında gidip geliyorum. Up
  • tek gerçek the last of us
  • Hic dusunme direk rainbow six siege al. Fps seviyorsan takim oyunu hosuna gidiyorsa r6 derim. Oyuncu bulmadada sikinti cekmezsin takim icin, rainbow six siege Turkiye grubuna uye ol

• Ben destiny derim ama tabi senin zevkine bagli her sey. Rpg ogeleri sevmiyorsan destiny sarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Hic dusunme direk rainbow six siege al. Fps seviyorsan takim oyunu hosuna gidiyorsa r6 derim. Oyuncu bulmadada sikinti cekmezsin takim icin, rainbow six siege Turkiye grubuna uye ol

Oyunun single player'i yok. Ve yukarıda yazdığım gibi ps4 oynayan bir arkadaş grubum da yok. Yani oyunun multiplayeri tek oynayacak olmama rağmen sarar mı? Ve o dediğiniz gruba nasıl üye olacağız? Oyun BO3 ve Battlefront'tan daha iyi bir multiplayer deneyimi sunuyormu?
  • destiny al ama ekibin varsa uc4 oynamaya zamanın kalır mı bilemem
  • bf4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

bf4

Hala serverlar dolu mu şu an black ops 3 ve battlefront arasında gidip geliyorum.
  • Dr.M D kullanıcısına yanıt
    Dolu hocam ama ek haritalar boşmuş.

• Dr.M D kullanıcısına yanıt
    Oyunun single kismi var situations diye cok konulu degil ama sonucta yinede bir kac saatlik bir deneyim sunuyor .. Cod gibi..

O gruplarda ps4 uzerinden yazin cikar bir suru turk oyuncu var. party de uzerinden kurarsaniz zaten herkes gelir. Iste alistiklarinizi eklersiniz ..

Oyuncu bulmaktan sikinti yasamazsiniz bir cok kisi takimini burdan kurdu.

Oyun cok guzel zaten 1 sene boyunca yeni dlc ler geliyor hepsi bedava gold almaniza gerek yok o yuzden daha detayli sorunuz olursa pmden ulasabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.