Şimdi Ara

Ps4 mü almalı ps5 mi beklemeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ps4 almayi düşünüyorum fakat aklımda bir çok soru var acaba ps5 mi almaliyim veya 0 ya da 2. El bir ps4 slim veya pro mu almalıyım bilmiyorum deneyimli arkadaşlar aydinlatabilir mi ?
    Bu arada lise öğrencisiyim yazın kendim çalışıp biriktirdiğim parayla alacağım ikinci el düşündüm ama konu hakkinda bilgili değilim yardım lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ps5 al ama 4k tv önemli
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Haklısın bende ps5 e daha yakınım ama tahmini fiyat ne olucak o sıkıntı 4000 civari olabilirse alabilirim
    Birde acaba ps5 için beklesem çıktığı gibi almazsam sonrasında (5 -6 ay ) fiyat artar mi ps4 de oyle oldu diye biliyorum
    Biri aydinlatirsa iyi olue çünkü konsol konusunda mağara adamı gibiyim pc oyunsuydum konsola gecmeyi düşünüyorum
    O yyzden arastirma yapıyorum ama cahilligimden bilmiyorum pek

55 C9 oled aldım hocam nasıl tv ps5 için

Reis ps5 çıktığında fiyat nasıl olur ? Sonradan düşer mi ? Ilk başlarda vatan teknosa gibi marketlerde satilacagi icin pahali olur diye dusunuyorum fakat sonrasinda nerden alınmalı hangi siteler güvenilirdir veya sony centarda fiyatlar nasıl olur ( sony center ile vatan teknosa arasinda fiyat farki nasil oluyor ) eger sony centerlarda ucuzsa elazığ da sony center olmadigi icin malatyaya gidip alacamda o yüzden bircok soru soruyorum affedin beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Unofficialemre

Reis ps5 çıktığında fiyat nasıl olur ? Sonradan düşer mi ? Ilk başlarda vatan teknosa gibi marketlerde satilacagi icin pahali olur diye dusunuyorum fakat sonrasinda nerden alınmalı hangi siteler güvenilirdir veya sony centarda fiyatlar nasıl olur ( sony center ile vatan teknosa arasinda fiyat farki nasil oluyor ) eger sony centerlarda ucuzsa elazığ da sony center olmadigi icin malatyaya gidip alacamda o yüzden bircok soru soruyorum affedin beni
    döviz yüksek pahalı olur. Sony garantili alırsınzız. İnternetten de alabilirsiniz. sony centerlar pahalı oluyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcicorccik

55 C9 oled aldım hocam nasıl tv ps5 için

tv bu ise baya güzel valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    4 ay önce açıldı
    Ps5 almak mantıklı mı?
    11 ay önce açıldı
    ps5 mi pc mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet hocam bu makina çok iyi

• Stand by konumunda bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ps3 alan var alınırda zaten ps4 tabikide alınır ekonomin varsa ps5 çıkacak diye sony desteği çekmicek hemen ps4den ayrıca ps5in ilk modellerinde kronik sorunlar mutlaka ortaya çıkacaktır

• Öncelikle sen akıllı bir çocuğa benziyorsun.Ben de bu konularda epey bir deneyim sahibiyim.O yüzden ne ps4 al ne ps5.Bence biraz daha bekle ps6 çıkacak.Onu kap hemen.Öğrenci olduğun için maddi durumunda epey iyi olucaktır.En mantıklısı beklemek ps4 alırsan oyun oynayamassin ps4 oyun açmaz boşuna yapmış adamlar ama senin oyun oynaman lazım.ps5 desen daha çıkmadı çıktığında muhtemelen onda da oyun oynanmaz.Bu işin oluru ps6 anlıyacağin.Tabi o zamana kadar kesin yaşarım ben diyorsan sorunun hal olmuştur dostum.Sonuçta sen oyun için alıyorsun haksız mıyım..

• RaNCeR91 kullanıcısına yanıt
    Ps6 kronik sıkıntılı olur en iyisi 7 yi beklemek 😁 şaka bir yana galiba ps5 i bekleyeceğim çünkü ps5 de geriye uyumluluk olacakmis yani ps4 de oynuyamadigim oyunları oynuyabilirim

• Ps4 alma artık. PS5'i bekle derim. Ama şöyle en az 5000TL olur euro 6.9 olmuş baksana çıkana kadar euro 8tl olursa 6000TL de olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unofficialemre

Türkiye’de dolar ve euro’nun düştüğünü gördüysen eğer fiyat ileride düşer, görmediysen düşmez aksine yüksek bir fiyattan satılır. Fırsatçılar ilk zamanlar çok daha yüksek fiyata ps5 satmaya çalışır.

Fazla kafa yormana gerek yok. 5-6 bin tl paran varsa ps5. Yoksa hiç uğraşma 2.el ps4 pro al ileride ps5 bakarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.