Şimdi Ara

PS4 MAVİ IŞIK HATASI ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
36.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı sorun mu desem buna benzer sorun mu desem bilemiyorum bende muzdarip oldum media marktan aldım eve getirdim kurdum 30 dk. açmaya çalıştım mavi ışık yanıyor ama tvde sinyal yok diyor bir türlü beyaz ışığa geçmiyor. zar zor açtım oyunu oynadım sonra kapattım. ertesi gün işten eve geldim oyun oynayayım dedim fifa 15 cdyi taktım 10 15 dk boyunca oynadım tamam düzeldi dedim bu seferde ekranda bozulma oldu kendi kendine kapandı tvde sorun var galiba dedim diğer tvye bağladım onda da aynı sorunlar arada sırada da sistem yüklüyor yazısı çıkıyor zor açıldığı zamanlarda oluyor bu. c.tesi media markta götürdüm adamlar böyle bi problemle ilk defa karşılaşıyoruz dediler ben de netten okuduklarımı söledim servise gönderdiler şimdi bekliyorum ps3 2.kasası var onunla idare ediyorum şimdi onun maşallahı var canavar gibi bi promlem yok ps4 böle çıktı işte canımı sıktı mama yapacakta bi şey yok. servisten gelmesini bekliyom....

• Prometheus84 kullanıcısına yanıt
    Alalı bir hafta olmadıysa paranızı geri alın veya tam değişim isteğin.
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    11.01.2015 de aldım götüreyim dedim ilk başta, sonra güncelleme gelir düzelir heralde dedim netten baktım herkes şikayetçi ben de 2 gün önce götürdüm inşallah hallederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus84

aynı sorun mu desem buna benzer sorun mu desem bilemiyorum bende muzdarip oldum media marktan aldım eve getirdim kurdum 30 dk. açmaya çalıştım mavi ışık yanıyor ama tvde sinyal yok diyor bir türlü beyaz ışığa geçmiyor. zar zor açtım oyunu oynadım sonra kapattım. ertesi gün işten eve geldim oyun oynayayım dedim fifa 15 cdyi taktım 10 15 dk boyunca oynadım tamam düzeldi dedim bu seferde ekranda bozulma oldu kendi kendine kapandı tvde sorun var galiba dedim diğer tvye bağladım onda da aynı sorunlar arada sırada da sistem yüklüyor yazısı çıkıyor zor açıldığı zamanlarda oluyor bu. c.tesi media markta götürdüm adamlar böyle bi problemle ilk defa karşılaşıyoruz dediler ben de netten okuduklarımı söledim servise gönderdiler şimdi bekliyorum ps3 2.kasası var onunla idare ediyorum şimdi onun maşallahı var canavar gibi bi promlem yok ps4 böle çıktı işte canımı sıktı mama yapacakta bi şey yok. servisten gelmesini bekliyom....

Benim makina hic acilmiyodu dostum. sony Teknik servisi mavi isik atasi olan cihazlari yenileriyle degistiriyor zaten.canini sıkma . Ps4'm deistikten sonra hic bi sıkıntı olmadı su gune kadar. saglam makina yapmıs Sony

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

quote:

Benim makina hic acilmiyodu dostum. sony Teknik servisi mavi isik atasi olan cihazlari yenileriyle degistiriyor zaten.canini sıkma . Ps4'm deistikten sonra hic bi sıkıntı olmadı su gune kadar. saglam makina yapmıs Sony

Benim cihaz dün geldi yenisiyle değiştirdiler ama kutunun içinden çıkan HDMI kablo, kulaklık... vs bunlar sıfır alınan ps4 kutusundan çıktığı gibi çıkmadı sadece cihazı mı değiştirdiler acaba ben komple değiştireceker, sıfır kutu verecekler die düşündüm. Sana da böyle mi geldi ikinci cihazın yoksa sıfır kutu mu verdiler. birde eski garantiyi verdiler.

• quote:

Evet arkadaslar 16.01.2014 gunu teknosa.com dan aldigim ps4 bozuk cikti .
    Istanbuldan donuste evimde ps4 ume kavuscaktim bf4,fifa14 ayrietten 1 ds4 daha almistim.
    Neyse dun gece eve geldim o heyacanla direk ps4 kutusunu actim ama ps4 acilmadi mavi isik yanip sondu , ekrana hic bi ps4 ekrani gelmedi.
    Bugun ilk isim teknikservise goturmekti goturdum deistirceklerini soylediler . Orda dikkatimi ceken sey ise ordaki gorevlinin "yinemi ps4 , bide bu çıktı başımıza" demesiydi.
    Durum şöyleki arkadaslar aldigimiz cogu ps4 bozuk cikti.
    Bu mavi isik duzelene kadar ps4 almanizi tavsiye etmiyorum.(

Elektronik şans işidir 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım

Genelde kapalı kutu vermezler. Kapalı kutuyu 1 ay içerisinde oluşan arızalarda veriyorlar. Bunun haricindeki değişimlerde cihaz swap yapılıp tüketiciye verilir. Verilen ürün refurbished ürün olur.Yani daha önce fabrika da sıfırlanmış üründür sıfırdan farksızdır diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Genelde kapalı kutu vermezler. Kapalı kutuyu 1 ay içerisinde oluşan arızalarda veriyorlar. Bunun haricindeki değişimlerde cihaz swap yapılıp tüketiciye verilir. Verilen ürün refurbished ürün olur.Yani daha önce fabrika da sıfırlanmış üründür sıfırdan farksızdır diyebiliriz.

Sony center da bunu yapıyorsa artık ne diyeyim bana sıfır cihaz vereceklerini söylemişlerdi cihaz sıfır dediler nasıl anlaşılır refurbished olduğu ya da swap yapıldığı benim ürün zaten 1 ay içinde arızalandı. sadece dediğim gibi kabloları gelişi güzel katlamışlar ya da benim vrdiğim kablolardır bilmiyorum.
  • Bunu sadece sony yapmıyor birçok büyük firma yapıyor. Burada onarım yetkisi yoksa o ürün gönderiliyor yerine fabrikada sıfırlanmış başka ürün veriliyor. Ürünü anlamanız mümkün değil. Endise etmeyin sıfırdan farksız oluyorlar. Kapalı kutuysa zaten bunu anlamanız lazım. Sadece cihaz değistiyse anlattıgim durum gecerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Bunu sadece sony yapmıyor birçok büyük firma yapıyor. Burada onarım yetkisi yoksa o ürün gönderiliyor yerine fabrikada sıfırlanmış başka ürün veriliyor. Ürünü anlamanız mümkün değil. Endise etmeyin sıfırdan farksız oluyorlar. Kapalı kutuysa zaten bunu anlamanız lazım. Sadece cihaz değistiyse anlattıgim durum gecerlidir.

sony center'ı aradım az önce sıfır ürün mü yoksa swap mı yapıldı dedim kadın bilgisayarda sıfır ürün verilecek yazıyor ürününüz sıfır artık swap yapılmıyor dedi, peki kablolar neden böyle gelişi güzel bırakılmış dedim kadın deneme yapılmıştır bozuk mu deil mi diye bakmışlardır dedi. inşallah kadının dediği gibidir
  • quote:

quote:

quote:

Benim cihaz dün geldi yenisiyle değiştirdiler ama kutunun içinden çıkan HDMI kablo, kulaklık... vs bunlar sıfır alınan ps4 kutusundan çıktığı gibi çıkmadı sadece cihazı mı değiştirdiler acaba ben komple değiştireceker, sıfır kutu verecekler die düşündüm. Sana da böyle mi geldi ikinci cihazın yoksa sıfır kutu mu verdiler. birde eski garantiyi verdiler.

sıfır kapalı kutu verdiler bi sorun yoktu bende

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Evet arkadaslar 16.01.2014 gunu teknosa.com dan aldigim ps4 bozuk cikti .
    Istanbuldan donuste evimde ps4 ume kavuscaktim bf4,fifa14 ayrietten 1 ds4 daha almistim.
    Neyse dun gece eve geldim o heyacanla direk ps4 kutusunu actim ama ps4 acilmadi mavi isik yanip sondu , ekrana hic bi ps4 ekrani gelmedi.
    Bugun ilk isim teknikservise goturmekti goturdum deistirceklerini soylediler . Orda dikkatimi ceken sey ise ordaki gorevlinin "yinemi ps4 , bide bu çıktı başımıza" demesiydi.
    Durum şöyleki arkadaslar aldigimiz cogu ps4 bozuk cikti.
    Bu mavi isik duzelene kadar ps4 almanizi tavsiye etmiyorum.(

Elektronik şans işidir 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım

değişimden sonra bende bi sorun yasamadm 1 yıldır gönül rahatlıgıyla kullanıyorum..

• Şimdi, şu konuda ben de yaşadığım sıkıntıyı belirtmiştim;

http://forum.donanimhaber.com/m_103502770/tm.htm

9 Mart'ta verdim servise ve o günden beri ne arayan var ne soran. Ben arayınca 'değişim kararı çıktı, işlemleri bekliyoruz, değişim yazısını bekliyoruz' diyorlar ki sanki taş tablete yazıyorlar yazıyı.
    Elektronik cihazlarda sorun yaşanır. Ben, traş makinesinden oyun konsoluna kadar ne alırsam bozuk çıkma, bozulma gibi durumları göz önüne alır, bunun doğal olduğunu bilir ve arızalardan dolayı firmayı suçlamam. Ancak firmaların kaliteleri de işte tam bu 'arıza' , 'fabrika hatası' gibi anlarda belli olur. Sony Eurasia da kalitesini işte tam böyle gösteriyor;

https://www.sikayetvar.com/sony-eurasia

Başlayayım onların dünya çapında kurumsal vizyonlarına! Ulan! Sunny TV aldım kardeşime, bak Sunny diyorum Sunny, alet ikinci hafta sorun çıkardı. Çok da ufak bir şeydi, hatta utandım sorun diye söylerken. Tespit için aldılar aleti, ertesi gün değişim yaptılar. Sunny lan bu Sunny! Sony nereeee Sunny nere. Ancak bu işler tabelayı oraya asmakla olmuyor, o tabelanın hakkını da vereceksin. Sony Eurasia Türkiye yönetimi mi değişti bilmiyorum ancak ben PS3 kullanırken (4 yıl kadar önce) kesinlikle böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.

Bakkal Rasim'i mi yönetim kurulu başkanı yaptılar? Ne oldu yahu bu firmaya? Ne yaptınız oğlum firmaya 4 yılda? Neden Sony kullanan diğer arkadaşlarımla da konuştuğumda benzer şikayetler alıyorum? Vaio kullanan arkadaşım alet tekrar bozulmasın diye pagan ayinleri yaptığını söylüyor. İlk servise gittiğinde adamlar yasal süreyi günü gününe kullanmışlar.

Yani nasıl dolmuşsam artık şu konuda iki post okuyunca bunları döküverdim bir anda.

Uzun lafın kısası; PS4 güzel alet, tavsiye ederim. Ancak Sony Eurasia denen oluşuma da buradan Tyr belanızı versin diyorum. (Şu 20 işgünü dolsun, dava açacağım ve o zaman Tyr verecek belalarını)

• Bence PS4 Slimi bekleyin...

• Bende koldan açınca mavi ışıkta kalıyor.Bende PS 4'ü güç tuşuyla açıyorum sıkıntı olmuyor ama DS 4'den açınca mavi ışıkta kalıyor.

• Arkadaşlar tokat vatan bilgisayarda 1250tl ps4 var bu mavi ışık düzeldimi acaba şimdi çok tereddütte kaldım
  • Ne mavi ışık muhabbetiymiş... ben ocakta aldim tıkır tıkır çalışıyor. .
  • teknosa dan birşey almayın bunu diyorum sadece.

Cihazı vermeden önce seri numarasına baktın mı? Değiştirmemiş de olabilirler tecrübe ile sabit!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey Business

Cihazı vermeden önce seri numarasına baktın mı? Değiştirmemiş de olabilirler tecrübe ile sabit!

seri numarası farklı aynısı değil servisi aradım ordaki bayan sony center bize kapalı kutu halinde gönderdi kutuyu ben açtım, çalışıyor mu die baktım dedi..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.