Şimdi Ara

PS4 MAVİ IŞIK HATASI ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
34.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende başımdan geçen bir olayı anlatayım ps4 te.
    Geçen hafta kendi kullandigim altın uçlu HDMI yerine Sony nin verdigini taktim ayrica kendi kullandığım kablo daha kalinken Sony nin verdigi biraz daha inceydi.3-4 gün kullandım sorun olmadi iki gün önce perşembe günü ps4 acildi beyaz ışık yandı tv de açıldığı çözünürlük gosterildi ama görüntü yoktu beyaz ışık yaniyordu ama.Kendi kullandığım HDMI Kabloyu taktım Sony'nin verdigini çıkarıp ve sorunsuz görüntü geldi.
    Acaba kablolardan ötürü mu jaynaklaniyor yazilimsalmi anlamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta önce hepsiburada.com dan sony türkiye garantili olarak aldım. Bekleme modunda sıkıntı var sanırım kendini kapatıyor bekleme modunda bir iki kez de oynarken kapandı. Mavi ışık yanıyor, güvenli mod da açılıyor sadece, ilk kez olduğunda varsayılan ayarlara döndürüp güncelleme yaptım açıldı. Şimdi öyle seçenekleri deniyorum ama pek açılacak gibi değil
  • Şubat ayında aldım Ps4 şuan için sorun yok
  • ps4 üm güvenli mod da takıldı kaldı nasıl aşcaz bu sorunu?
  • Benimde ara sira mavi isik yandigini gordum ama ne kapanma nede herhangi bir sorunla karsilastim kisacasi mavi isik yanarken dahi saatlerce oynadim donma vs gibi bi sikinti olmadi maci yanarkende beyaza donuyor, calisan makinamida vermek istemiyorum basina gelen arkadas varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz daha yeni cikti hata olmasi normaldir. Ne güzel garantisi de var elinize gecmis yeni cihaz. Onceki basliga bakarak bu kadar yaygaraya gerek yok adamlar hatasini telafi etmis. Gule gule kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 3k vereceğini bile bile garantisiz xbox360 aldık mavi ışıktan mı korkacaz :)
  • Arkadaşlar şu mavi ışık problemini biraz açıklar mısınız? Benim 2 ay kadar önce Teknosa'dan aldığım PS4'de (aldığımdan beri) oyun başlayınca yada bluray çalışınca mavi ışık sürekli yanıyor fakat ne oyunda ne ana ekranda hiçbir sıkıntı olmayınca dikkat etmemiştim. Bir sorun var mı sizce benim cihazda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furious_tr

    Arkadaşlar şu mavi ışık problemini biraz açıklar mısınız? Benim 2 ay kadar önce Teknosa'dan aldığım PS4'de (aldığımdan beri) oyun başlayınca yada bluray çalışınca mavi ışık sürekli yanıyor fakat ne oyunda ne ana ekranda hiçbir sıkıntı olmayınca dikkat etmemiştim. Bir sorun var mı sizce benim cihazda?

    Cihazında sorun yok bu sorun ışık yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bende netten biraz araştırdım; normalde boot esnasında önce mavi ışık bir süre sonra beyaz ışık yanması gerekiyormuş. Bu sorun (blinking blue light):
    Mavi ışığın beyaza dönmeyip sürekli mavi ışık şeklinde yanıp sönmesi ve ekrana sinyal gitmemesi imiş.
  • Bu sorunun sıklığı az mı çok mu bilmeme ancak benim de geçen hafta aldığım ps4'ümün başına geldi. ! hafta sorunsuz çalıştı sonra cuma gecesi standby modundayken kapanmış, açtım açıldı 'elektrikler falan kesildi galiba2 diye düşündüm üzerinde durmadım. İşte sorunsuz infamous oynadım. Sonra yine standby moduna bıkatım evden çıktım. 2 saat sonra geldim yine kapanmış ama bu sefer yanıp sönen mavi ışık sürekli yanıp sönmeye devam etti. Netteki erşeyi de denedim ama sonuç nafile... Neyse ki garantili almışım diyorum ancak bu kadar insanın başına gelmesi de sorunun öyle az sayıda olmadığını gösteriyor bence...
  • Dün itibari ile n11.com'dan almış olduğum Ps4'ümü çocuksu sevincimle açıp bir güzel kurdum.Büyük bir hevesle tuşa bastım ve ne göreyim Ps4 açılmıyor.Kaç yaşında adamım acayip hüzünlendim hani. Caps Lock Bilişim'e geri götürdüğümde teknik servise göstereceklerini söylediler.1-2 saat sonra birebir değişim yapılacağını söylediler.Ürün şimdi kargoda yarın elime ulaşacak.İnş yine aynısı olmaz..
  • Benimde arkadaşıma kampanyadan gelen ps4 2 gün sonra mavi ışık hatası verdi.

    Ben ise 6 ay önce Dubai'den aldım hiç hata vermedi. Ama bu yorumlardan sonra korkuyorum çok fazla hata haberi geliyor. Bu kadar sorun Sony'i bile zarara sokar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox bu sefer daha sağlam cihaz yapmış gibi. Hiç one alıp sorunla karşılaşan duymadım. Xbox 360tan ders almış demekki adamlar. Ama sony ps3te sarı ışık bunda mavi ışık gibi sorunlarla uğraşıyor.
    Her güzel şeyin bir kusuru varmış demekki. Bununda sorunu bu.
    Tabi sırf bu yüzden ps4ten vazgeçecek değilim tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aulık makınamda bende mavı ısık hatası ıle karsılastım bugun.Oyun oynarken bırden oyun dondu.Sonra makınaya restart attım ama bır turlu goruntu gelmıyor ekrana mavı ısık sureklı yanıp sonuyor :( Servis yolları gozuktu bize :(
  • Bende media marktan aldığım ps4 oyun oynarken çat diye gitti. Sonra açma düğmesine bastığımda 1sn ışık yanıp kapanıyordu.
    Alalı 20 gün olmuştu. Sony'e verdim. 1 Hafta içinde yenisi ile değiştim. Garantili cihaz gibisi yok.
  • arkadaslar ps4 oynarken birden ekranda dalgalanma oldu ve makina kapandı bugün ikinci oluşu bu. açma düğmesine basıyorum bip sesi geliyor ve mavi ışık yanıp sönüyor. sıkıntı elektrik aksamından mı yok bu mavi ışık soru dediğiniz olay bu mu? gerçi mavi ışık sorunlarında makina hiç açılmıyormuş anladığım kadarıyla. biraz bekleyip tekrar açmayı deneyeceğim ancak çözüm yolunu bilen var mı bu sıkıntının( mavi ışık sorunu olduğunu sanmıyorum) . duruma göre sony garantisi devam ettiği için servisle irtibata geçicem. ancak Karaman'nın Ermenek ilçesindeyim en yakın servis Konya da var. elden mi iletmeliyim yoksa kargoyla da işim halledilebilir mi?
  • makina tekrar çalışıyor ama sorunu anlayamadım

    Edit: 15dk. sonra tekrar gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mst009 -- 11 Aralık 2014; 23:05:46 >




  • Mst009 kullanıcısına yanıt
    Kargoyla halledersin ama servisle görüş yine de...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hadesperado

    Kargoyla halledersin ama servisle görüş yine de...

    bakalım arıyacağım yarın. teşekkürler cvp için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.