Şimdi Ara

ps4 kardeslik gurubu tekrar acilsin.imza kampanyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok faydali ve forumun en hareketli bölümü bildiginiz gibi kapatildi.kapatilma sebebi adminlerdir.basindan beri dogru dürüst ilgilenmediler.halbuki sayisiz alisverisimiz oldu.uygun fiyata oyun oynadik.bazen bedava oyun verdik.acisiyla tatlisiyla yasiyorduk.arada ufak tefek tartismalar disinda.pire icin yorgan yakmanin manasi yok.simdi sizden ricam birlik olalim gurubu tekrar acalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden gitti

• forumda buna benzer birçok konu mevcut ve bu konulardada sıkıntılar yaşanıyor yöneticiler diğer konuları kapatmazken hangi mantıkla ps4 kardeşlik konusunu kapatıyorlar? Yanlış anlaşılmasın hicbir faydalı konun kapanmasını istemem,sadece kıyaslamak için yazıyorum. Yöneticiler son tartışmadan sonra bizleri zaten yanlız bıraktılar. Destek olmadıkları gibi sorumluluktan da kaçtılar,şimdi de köstek oluyorlar.bu konunun ne kadar faydalı olduğunu defalarca dile getirdik,zaten yöneticilerde bunu biliyorlar. Ama hangi mantıkla böyle bir karar aldıklarını ben halen anliyamiyorum. Yok kullanıcılar mağdur oluyormuş diyorsanız bu kararınızla en büyük mağduriyeti siz yapiyorsunz. En kısa zamanda konumuzun acilmasini istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedTigger

forumda buna benzer birçok konu mevcut ve bu konulardada sıkıntılar yaşanıyor yöneticiler diğer konuları kapatmazken hangi mantıkla ps4 kardeşlik konusunu kapatıyorlar? Yanlış anlaşılmasın hicbir faydalı konun kapanmasını istemem,sadece kıyaslamak için yazıyorum. Yöneticiler son tartışmadan sonra bizleri zaten yanlız bıraktılar. Destek olmadıkları gibi sorumluluktan da kaçtılar,şimdi de köstek oluyorlar.bu konunun ne kadar faydalı olduğunu defalarca dile getirdik,zaten yöneticilerde bunu biliyorlar. Ama hangi mantıkla böyle bir karar aldıklarını ben halen anliyamiyorum. Yok kullanıcılar mağdur oluyormuş diyorsanız bu kararınızla en büyük mağduriyeti siz yapiyorsunz. En kısa zamanda konumuzun acilmasini istiyorum.

Aynen katiliyorum.ayrica yapilmis bir sürü alisveris var.bunlarin akibeti ne olacak.sec hesaplar magdur olacak sifreler degisince.kim verecek bunun hesabiniadmin mi

• birkaç şuursuz yüzünden neden konu kapatılıyor anlamıyorum konu kurallarına uymayanı banla bitsin
  • Sony Türkiye yada Aral istemiş olabilir mi,kapatılmasını?

• Merhabalar ,

Bu konuda yönetim olarak bir karar alındı ve bununla ilgili detaylı açıklama ilgili konudan Mustafa isimli yönetici arkadaşımız tarafından yapıldı. Bununla ilgili açılacak olan konuları sileceğimizi ifade etmiştik fakat bu konuyu silmek yerine , örnek teşkil etmesi adına şimdilik sadece kilitliyorum , yakın zamanda da sileceğim. Yorumlarınızı konu dışında ya da şikayetiniz varsa forum destek üzerinden yazabilirsiniz.

Bilginize.. İyi Forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.