Şimdi Ara

Ps4 İthalatçı Garantili Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
20.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ps4 ü sony garanti aldım 2 sene kafam rahat, ps3 üm paralel ithalattı kalın kasa malum sarı ışık patladı gitti.Malum makinanın ömrü 6 sene, başımıza gelen bi şey daha var onuda anlatayım arkadaşım zamanında benden farklı olarak 1500 liralar verip ilk çıktığında ps3 kalın kasa almıştı o da malum 4 cü senesinde sarı ışık verdi, aradık sonyi ne hikmetse garanti bitmiş niye arıyorsak bi deneyelim dedi arkadaş arızalı makinalar yerine o swap makinaların müşterilere verildiği seneler ne olur napılır makinamızı nasıl yaptırırız garanti bitmiş yardımcı olurmusunuz,Sony yetkili servisi demez mi beyfendi makinanızın sony garantisi bitmiş ama problem değil 200 lira verin biz makinayı alalım swap makina verelim yerine işiniz görülsün herkes memnun olsun diye adamların gönderdiği makinayı 1,5 sene oynayıp sattı.
    Arkadaşlar sony garanti almaya bakın derim gün doğmadan neler doğuyor kafanız rahat olsun. 2 nci sahıslarla uğraşılmaz bu memlekette

PSN:casusturk

"Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar"M.KEMAL ATATÜRK

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Dostum ithalatçı firma garantisiyle aldım. suana kadar bir sorun cıkmadı yeni cihazda hemen sorun olmaz üretim hatası olmadıkca. En kötü parasıyla tamir ettirirsin çok büyük bir arızaysa ve ithalatcı firma garantisi yapmıyorsa. Eurasia garantililer cok pahalı eurasia garantili alacağım fiyattan daha ucuza 1 oyun + DS4 aldım üzerine.Tercih senin eurasia ya paran yetiyorsa onu al yetmiyorsa ithalata güvenmen gerek

Xperia Z2

Msi Bazooka, Intel i3 6100 Skylake, Msi GTX 960 4G, Kingston Fury 8 GB 2133 Mhz, 1 TB Seagate HDD, Zalman Z3 Plus 600W,
  • Peki pararlel ithalatçı garantililerin ntsc olması sorun çıkartır mı? tr deki pal oyunları ntsc konsolda oynayabilir miyiz? veya online oyun oynarken ntsc konsol olması sıkıntı yaratır mı bu konularda bilgim yok bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum, bugün bir paralel ithalatlı ps4 almayı düşünüyorum...Teşekkürler.
    ASROCK AQUA Z690 - INTEL 13600K - XFX 6900XT ZERO - GSKILL TRIDENT Z 6400MHZ DDR5 - Xpg SX8100 512GB M2 SSD - LG 27GL650F/B 27" - LIAN LI DYNAMIC EVO FISHBOWL MODE - FPS HYDRO 1000W ATX3.0 PSU - RAZER BLACKWIDOW ELITE - GLORIOUS MODEL D WIRELESS WHITE - STEELSERIES QCK XXL - FULL EKWB TORQUE WATER COOLING
  • Kahraman diyorum başka bir şey demiyorum.En sağlamıdır.Xbox 360ı oradan almıştım ps4ü de oradan aldım.
    Hatta xbox alırken yanlışlıkla 1 tblık hgard diski düşürmüştüm adamın 5-6 saatlik yüklemesi gitmişti hiç de laf etmemişlerdi.Pazarlıkta sıkıntı çıkarmıyorlar vs kahraman candır.Sorun çıksın geri getir adamlar teknik servis gibi tak tak halleder.
    İthalatçı garanti aldım memnunum hiçbir fark yok ne blu ray ne başka şey hem de japonya versiyonu almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
    kanka pek bi fark yok bn ankaradayım 1400 tl sony garantili ürün 1200 tl ithalatçı firma garantili ürün spotcuda. Ankaranın merkezinde hatta adamla pazarlık yaptım 1500 tl Sony garantili ps4 + fifa14 alıcam. Sonyde calısan arkadasımada sordum sony garanti belgesi varsa nerden aldıgın önemli değil diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayirli olsun panpa kaca aldin

PSN ID: orhanyldz
  • 1050 liranın üstünde ithalatçı firma garantisi altında PS4 almayın. 200-250 lira indirim olacak diye kazık yemeyin. Onlara gelişi zaten 800 lira. 1050 liranın altında bulursanız kesinlikle alın.

• orj garantili mi simdi bu cihaz?

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

orj garantili mi simdi bu cihaz?

değil ihtalatcı garantili o baktıgın,

sony eurasia garantili olan bu

ama stok bitti, satıştan kaldırdılar.

• Hicbir fark yok. Ben ithalatci garantili aldim mesela. Ayni cihaza ne diye fazladan 300 tl vereyim ki. Zaten Türkiye de daha pahali.

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Peki pararlel ithalatçı garantililerin ntsc olması sorun çıkartır mı? tr deki pal oyunları ntsc konsolda oynayabilir miyiz? veya online oyun oynarken ntsc konsol olması sıkıntı yaratır mı bu konularda bilgim yok bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum, bugün bir paralel ithalatlı ps4 almayı düşünüyorum...Teşekkürler.

Oyunların çoğu RF (Region Free) oynarsın yani sadece cihazı bluray film niyetine de kullanmak istersen pal film oynatmaz online da sıkıntı çıkmaz

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Ben alali 1 ay oluyor bu konuyu kim hortladi
    Eurasia garantili aldim bu arada kahramankonsoldan.

Konu tekrar hortlasın

Ps4 pro ithalatçı garantili alınır mı?

ürün geldi. İthalatçı firma garantili. Sony garantili ürün öyle 300 400 tl farkla alınamıyor baya kol gibi piyasa. ben ps4 slim 1tb çift kol tek oyunlu aldım. hadi hayırlısı
  • ben n11den almıştım gamepadin aşağı tuşu bozuldu yapamadılar ben de kendim yaptırdım bir süre sonra geri bozuldu sinirlendim yeni kol aldım ilkini yedek olarak kullanıyorum onun dışında sıkıntı yok ama şans işi tabi ki
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.