Bildirim
ps4 ile mining ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
siz nerden duydunuz benim de pek bir bilgim yok ama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
youtube da ama ingilizce pek birşey anlamadım yapılıyormuş araştıralımquote:
Orijinalden alıntı: suprAli
siz nerden duydunuz benim de pek bir bilgim yok ama -
mesaj attım aktif şekilde konusalım
bilen varsa konuyu anlatsın lütfen -
PS 4 makina olarak PC'lerden daha güçlü bir cihaz , bir ara kırılıp linux yükleniyordu belki o vesile ile yapılabilir -
PS4 ve Pro modelleri ortalama bir pcden bile güçsüzdür. İçinde ki işletim sistemi sadece ona yazılmış oyunları çalıştırmak üzere tasarlandığından oyun konusunda pc bileşenlerinden daha uzun ömürlüdür o kadar.quote:
Orijinalden alıntı: drjacob
PS 4 makina olarak PC'lerden daha güçlü bir cihaz , bir ara kırılıp linux yükleniyordu belki o vesile ile yapılabilir
Güç olarak örnek vermek gerekirse;
PS4 ; 1.84 TFLOPs
PS4 Pro ; 4.20 TFLOPs
Çıkacak olan PS5 ise ; 10.82 TFLOPs gücündedir. Bunu günümüzde ki ekran kartları ile karşılaştırırsak eğer ;
GTX 1080 ; 8.192 TFLOPs
GTX 1080 Ti ; 10.496 TFLOPs
RTX serilerinde ise yine ortalama 11 TFLOPs normal artı olarak 11 TFLOPs Ray Tracing için bulunmakta diye biliyorum.
Madencilikle bilgim yok yanlışım var ise affola.
-
usta yazdığınız ekran kartı 61.947 tl ??quote:
Orijinalden alıntı: HakkiAlkan
PS4 ve Pro modelleri ortalama bir pcden bile güçsüzdür. İçinde ki işletim sistemi sadece ona yazılmış oyunları çalıştırmak üzere tasarlandığından oyun konusunda pc bileşenlerinden daha uzun ömürlüdür o kadar.
Güç olarak örnek vermek gerekirse;
PS4 ; 1.84 TFLOPs
PS4 Pro ; 4.20 TFLOPs
Çıkacak olan PS5 ise ; 10.82 TFLOPs gücündedir. Bunu günümüzde ki ekran kartları ile karşılaştırırsak eğer ;
GTX 1080 ; 8.192 TFLOPs
GTX 1080 Ti ; 10.496 TFLOPs
RTX serilerinde ise yine ortalama 11 TFLOPs normal artı olarak 11 TFLOPs Ray Tracing için bulunmakta diye biliyorum.
Madencilikle bilgim yok yanlışım var ise affola.
Alıntıları Göster
-
-
Yapamazsın. O kadar güçlü olmaması bir yana yapsan dahi elektrik parasını çıkaramazsın anlayacağın zararına çalışır durur öyle.
İnsanımız ne kadar meraklı yattığı yerden para kazanmaya...
Hocam umarım şaka yapıyorsunuzdurquote:
Orijinalden alıntı: kunglao
https://www.wish.com/product/5bfd4fcfc317f45c3703d3ad?from_ad=goog_shopping&_display_country_code=TR&_force_currency_code=TRY&pid=googleadwords_int&c=%7BcampaignId%7D&ad_cid=5bfd4fcfc317f45c3703d3ad&ad_cc=TR&ad_lang=TR&ad_curr=TRY&ad_price=55533.00&campaign_id=9527731578&gclid=Cj0KCQjwyur0BRDcARIsAEt86IDySUG1go0rE7IAfHj4lUPMSUD5zpdMOWuqzArdw7WalAh1-BgZYN4aAr99EALw_wcB&hide_login_modal=true&share=webSıfırlarını bulmak zor olabilir ancak forum üzerinden rahatlıkla temin edebilirsiniz. Daha bu ay içinde kendim Asus ROG GTX 1080'i 2000₺'den sattım. GTX 1080 için 1.8K ₺ ile 2.4k ₺ arasında fiyatları değişiyor. Eğer 1080Ti için ise ortalama 3k ₺ arası diye biliyorum. O site boş beleş bir site. 61k ₺'ye 30 adet 1080'li mining rig kurarım ben
Araba mı alıyoruz o fiyat nedir öyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakkiAlkan -- 18 Nisan 2020; 23:56:42 >
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 10 Temmuz 2021; 7:15:6 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X