Şimdi Ara

PS4 ile Bu Grafikleri Görür Müyüz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Bir Avatar grafiği görmeyeceğimiz kesin. Oyunlarda Avatar grafiği yakalandı mı daha ötesi ancak hologram olur.
  • BF3 de Ultra ayarlarda buna yakın grafik kalitesi görüyoruz zaten yeni nesil bence daha iyi grafiklere sahip olur diye düşünüyorum ama pek de umutlanmamak lazım PS3 çıkmadan önce ortada ne resimler , oyun videoları dolaşıyordu hiç biri hala gerçek olmadı.

Yeni nesilden benim beklentim grafik değil çoğu kişinin aksine yeni ve yaratıcı oyunlar Dishonored gibi oyunları daha fazla görmek yeni konsollar çıktığında da her sene COD ve benzeri oyunlar görmek istemem.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  •  PS4 ile Bu Grafikleri Görür Müyüz?

PS4 ile Bu Grafikleri Görür Müyüz?

ps4 yada xbox 720 nin grafikleri hakkında fikir edinmek istiyorsanız, şu andaki en yüksek grafikli pc oyunlarının görüntülerine bakabilirsiniz. örnek : BF3 - Ultra

• Tabiki

------------------------------

Charlie Cutter adlı karekteri Uncharted 3'te seslendiren Graham McTavish'in Tweet'inde. "Yeni bir oyun projesinin ilk gününü geride bıraktım. Projemiz çok gizli fakat çok güzel olacağını düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

http://forum.donanimhaber.com/m_70973448/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Şubat 2013; 8:29:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bir Avatar grafiği görmeyeceğimiz kesin. Oyunlarda Avatar grafiği yakalandı mı daha ötesi ancak hologram olur.

avatar grafiğini günümüz animasyon filmlerinde göremiyoruz ki konsolda görelim. avatar filmi başka bir şey........ adamlar yapmış.

Orijinalden alıntı: Opricnik

Asıl bunu görebilecekmiyiz?
    O grafikleri BF3 ultrada rahat alıyor PC'ciler.

fevkaladenin fevkinde ya :)

PSN:CHNUZUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

ps4 yada xbox 720 nin grafikleri hakkında fikir edinmek istiyorsanız, şu andaki en yüksek grafikli pc oyunlarının görüntülerine bakabilirsiniz. örnek : BF3 - Ultra

ps4 oyunları bundan kat kat iyi olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerSoldier -- 18 Şubat 2013; 11:33:18 >

• Çok daha iyisini göreceğimizi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MoÇü

Suan ki pc grafikleriyle farki olmucak.

tmm
  • Ultra ayarlarda, PC seviyesinde olsun yeterli, geçse ne olur geçmese ne olur. Ancak içi boş hayvan grafikli oyunlar göreceğimize mevcut grafikleri ile heavy rain, gow, unc serisi tarzı yeni IP ler gelsin bence.

Orijinalden alıntı: geoxid

Ultra ayarlarda, PC seviyesinde olsun yeterli, geçse ne olur geçmese ne olur. Ancak içi boş hayvan grafikli oyunlar göreceğimize mevcut grafikleri ile heavy rain, gow, unc serisi tarzı yeni IP ler gelsin bence.

Pcden farkı olmadıktan sonra albenisi olmaz daha iyi daha farklı seçenkler sunması gerekir diğer konuya da yazdım buradada paylaşıyorum İngiltere de okuyan bir yazılım müh olarak ''pc oyuncularının hazmediği bir olay var zannediyorlar ki ps4 çıktığı zaman şuanda orta seviye bir pc olucak hayır 1.5 sene sonrasının grafik kalitesini şimdiden sunucak yani pc oyuncuları 1 sene daha bekliycek ps4 grafiklerine kavuşmak için''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RubyC+ -- 18 Şubat 2013; 12:17:42 >

Orijinalden alıntı: Nontheist

quote:

tmm

Hocam pc grafiklerinden haberin yok gülüp batma bari.

Herkes burada dusuncesini paylasir ergenlesmenin manasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 18 Şubat 2013; 12:18:43 >

quote:

Orijinalden alıntı: Nontheist

quote:

tmm

Hocam pc grafiklerinden haberin yok gülüp batma bari.

Arkadaşım ben yoruldum artık açıklamaktan niye ps4 bu kadar beklentimiz oluştuğunu eğer günümüz pclerinden farkı olmasaydı ayrıcağlığı olmazdı bakalım 2006 senesinde ps3 ilk çıktığında pc konsollar aşık atabiliyormuydu ?? 3 sene geçti pc konsollara yetişti neden ??? çünkü xbox 3 çekirdekli ps3 9 pipeline sahip cell prcecorle çıktı xbox 720 ve ps4 şuanda amd gpusunu kulanmak için anlaştılar neden amd yi seçtiler çünkü amd işlemci ve anakart üreticisi kurulduktan yıllar sonra atiyi bünyesine kattılar amd neymiş ????
    1.procecor üreticisi

2.oem anakart üreticisi

3.atiyi satın aldılar ekran kartı üreticisi

bu haberdende anlıycağın üzere pc oyuncularının günümüzde sahip olamayıcağı bir teknoloji ve yenilikle gelicek amd 8000 gpu mimarisi ile gelicek

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/AMD-Radeon-HD-8000-serisi-yil-sonundan-once-gelmeyecek.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerSoldier -- 18 Şubat 2013; 12:29:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.