|
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Ben evde yokken PS4 yere düşürülmüş. Bağlandığımda ekran gelmedi fakat normal şekilde çalıştı. Telefondan bağlandığımda bir problem olmadığını gördüm. Ben HDMI soketinde arıza olduğunu düşünüyorum. Yakınlardaki bir servise götürdüm 750 TL ödeme istediler HDMI değil HDMI chipi olabilir deneyeceğiz dediler. Bende düğün arifesinde olduğumdan 750 TL ödemedim kalsın dedim. 50 TL ödeyip çıktım. Birkaç gün sonra tekrar taktım önce karıncalı ekran geldi ilk defa önceden hiç görmüyordu. Soketle oynadım ekran geldi. 10-15 dk kurcaladıktan sonra ısınmaya başlayınca yine gitti. Arıza ne olabilir? Tamir fiyatı nedir ve İstanbul Ataşehir yakınlarında teknik servis var mı ? Elektronik tamiri yapabilirim hava tabancası hariç herşeyim var kendim de yapabilirim fakat problem chipdeyse nasıl temin edebilirim? Chiplerin de arızalı olduğunu duydum. Evet arkadaşlar konum bu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı