Bildirim
Ps4 Harddisk Taşıma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Denemedim ama, eğer kardeşinin makinasında kendi hesabınlar oturum açarsan oluyormuş. Deneyip haber verirsen memnun olurum. -
Kardeşimin makinasında daha önce benim hesabı açıp oynamıştım. Yinede emin olmak istiyorum. Deneyen kimse olmadı mı arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WienerWald
Sorun olmaz
Hocam siz denediniz mi peki?
quote:
Orijinalden alıntı: RedTigger
quote:
Orijinalden alıntı: WienerWald
Sorun olmaz
Hocam siz denediniz mi peki?
ps4 hdd değişim konusunda benzer bir soruya şu şekilde cevap verilmişti.
Soru
quote:
nero_o @ 12 Şubat 2016; 05:02:01
Beyler size bişe soracağım mesela ben 2tb HDD ps4 e monta ettim sonra 1 yıl geçti ve Hunarca şekilde oyun aldım ve bu HDD doldu sonra bir tane daha 2 tb HDD aldım bunuda kullanmaya başladım. İkisinde de farklı oyunlar var olduğunu düşünelim ben bu iki HDD yi dönüşümlü olarak tak çıkar yaparak sorunsuzca kullanabilir miyim ? İnşallah açıklayıcı olmuştur şimdiden teşekkür ederim
Cevap
quote:
batuak29 @ 12 Şubat 2016; 10:01:40
Tak cikar yapamazsin her harddisk degisiminde ps4un sistemini restore etmen gerekiyor. USBden takilan HDDlerle de oyun oynamaya izin vermiyor.
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114404387
bu şekilde yanıt verilmiş bu mesaj şubat 2016 da yazılmış üzerinden 1,5 sene geçmiş bu mesajdan sonra harici disk desteğide geldi. ben denemedim bilmiyorum ps4 sistemi restore ettikten sonra tanır mı baştan kurdurmak mı ister oda meçhul yorumu atan arkadaşın belki bir bilgisi vardır. konuya çağıralım.
-
Yardım için teşekkürler hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: RedTigger
Yardım için teşekkürler hocam.
nedemek hocam yardımcı olabiödiydek ne mutlu. siz en iyisi ps4 ü götürün hdd değişiminide denersiniz eğer olursa birdahakine sadece hdd yi götürürsünüz burayıda bilgilendirirseniz ilerde lazım olan löur belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X