Şimdi Ara

PS4 Ekrana Görüntü Gelmiyor(Göndermiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum fakat bugün görüntünün ekrana gelmediği sorunu ile karşılaştım. Güvenli modda açmayı denedim ama sorun devam ediyor. Videosunu aşağıda paylaşıyorum çözümü nedir acaba ?

Not: Farklı kablolarla ve HDMI soketleri ile denedim ama değişen birşey olmadı.

• Geçmiş olsun hocam, tvye ps4 bağladığınız soketlerden başka bir cihaz bağladınız mı? Bağladınızsa çalıştımı? Sorunun tvden mi ps4ten mi kaynaklandığını anlamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gepe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, evet denedim soketlerde sorun yok, kablolarda sorun yok, Ps4 alıp başka bir tv.ye taktım sorunsuz çalıştı. İlginç bir sorunla karşı karşıyayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Teşekkürler, evet denedim soketlerde sorun yok, kablolarda sorun yok, Ps4 alıp başka bir tv.ye taktım sorunsuz çalıştı. İlginç bir sorunla karşı karşıyayım

Aynı sorunla bende karşılaştım. 1 sene kullandığım tv'de görüntü vermemeye başlamıştı. Başka tv'de denedim normal çalıştı bende yeni tv alacaktım bu bahaneyle yeni tv aldım şimdi sorun yok. Bu sıkıntının nedeni nedir ama çok merak ediyorum doğrusu...

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Deli olmamak elde değil, laptopu aynı kablo ve aynı soketten bağlıyorum çalışıyor ama ps4 ü bağladığımda ekrana görüntü gelmiyor, TV. nin ayarlarını kurcaladım olmadı, PS4'ü yine ablamın Tv.sine bağlayıp sıfırladım tekrar kendi tv.me bağladım ama yine aynı durumdayım, çıldırmak üzereyim
  • Hdcp ayarina bakin bi benide cok ugrastirdi zamaninda, sistem ayarlarindan hdcp'yi kapatip denemen gerekiyor

• Arkadaşlar sorunu ilginç bir şekilde çözdüm. Dün eve geldiğimde Tv.nin kumandadan kapatıldığını gördüm. Tv.yi kumandadan değilde üsteki açma düğmesinden açmıştım. Bu şekilde kullanıyordum PS4 ' hiç açmamıştım. Şimdi kumandadan kapatıp açınca düzeldi., enteresan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar sorunu ilginç bir şekilde çözdüm. Dün eve geldiğimde Tv.nin kumandadan kapatıldığını gördüm. Tv.yi kumandadan değilde üsteki açma düğmesinden açmıştım. Bu şekilde kullanıyordum PS4 ' hiç açmamıştım. Şimdi kumandadan kapatıp açınca düzeldi., enteresan

Hadi gözünaydın o zaman. Biz yeni tv alarak çözmüştük sorunu sen yine şanslısın

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Enteresan aklımızda olsun, başımıza gelebiir. ayrıca hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.