Şimdi Ara

PS4 Dualshock Oyun İçinde Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anlamadığım bir şekilde bir anda oyun içerisinde çalışmamaya bşladı.Normal ana giriş menüsünde falan sıkıntı yok.Gamepad de sıkıntı yok.Nette araştırdım bir çözüm buldum ama her oyuna girince o yöntemle uğraşmak durumundayım.Bunun kalıcı bir çözümü yokmudur?




  • PC'ye bağladıktan sonra mı böyle oluyor, yoksa hep konsolda mı kullandın? Aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsin. Bu sorundan bağımsız olarak bir öneri de DualShock'u USB'nin ucuna takılan telefon adaptörü ile şarj etmeyin. Direkt USB ile şarj edin. Mümkünse direkt PS4 ile şarj edin.

    - Veri Tabanını Yeniden Oluştur
    - Varsayılan Ayarları geri yükle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    PC'ye bağladıktan sonra mı böyle oluyor, yoksa hep konsolda mı kullandın? Aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsin. Bu sorundan bağımsız olarak bir öneri de DualShock'u USB'nin ucuna takılan telefon adaptörü ile şarj etmeyin. Direkt USB ile şarj edin. Mümkünse direkt PS4 ile şarj edin.

    - Veri Tabanını Yeniden Oluştur
    - Varsayılan Ayarları geri yükle
    Pc de hiç kullanmadım.Adaptör ile şarj etmiyorum ya ps4 pro ya yada pc ye usb üzerinden takıp şarj ediyorum.Sinirlendim komple yedekleme alıyorum formatlayacam konsolu.Umarım düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.