Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Ps4, sorunsuz, iki controller + oyun Satın Al 24 Ocak 2023 19:36 1 1 Satılık Ps4, sorunsuz, iki controller + oyun -Ps4'ümü İngiltere'den alıp sorunsuz kullandım.-500 GB kapasitelidir.-En son güncellemeler yapıldı, kırma veya cihazı açma gibi bir işlem gerçekleşmedi-Sadece evde kullanılmıştır. Şu güne kadar herhangi bir problem yaşamadım, alan arkadaşın da yaşayacağını düşünmüyorum-Ps4 ile beraber iki adet orjinal Controller da vereceğim. Ayrıca kutulu Dark Souls 3 oyunu da hediyedir.-İzmir içi elden dışarısı kargo şekilde gönderebilirim. Ayrıca kargo'da avukat indirimi olduğu için ucuza gelecektir.-Fiyatı uygun tuttum, lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın, alan arkadaşa hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Ps4, sorunsuz, iki controller + oyun