Şimdi Ara

Ps4 Doğubank Keleş Elektronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir aya önce doğubankdaki keleş elektronikden ps4 aldım ve aldığım ilk günden beri fan sesi çok fazla çıkıyodu bende garantiye götürmeye karar verdim ama emin olamıyorum ilginirlermi felan diye daha önce burdan ps4 veya başka bişey alıp garantiye veren olduysa yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nereden aldığının ne önemi var garanti belgesindeki servis bilgileri nelerdir paralel ithalatmı yoksa resmi sony garantisimi önemli olan o
  • Varni34 kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalat hocam sony garantisinde değil cihaz

• hocam onlarında garanti servisleri oluyo garanti belgesinde yazar bir ara veya netten araştır ona göre bir yol takip edersin
  • Ps4 de ps3 e göre çok daha fazla fan sesi var bundan önce ps3 slim vardı sesi azdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir yanlışınız olmasın? Ben de ilk aldığımda fan sesi fazla geldi fakat normalmiş. Zamanla kulak alışıyor, oynarken ortam sessiz olsa da fark etmiyorsunuz bile.
  • Hocam bende de ps3 superslım vardı ve gerçekten sessizdi ama ps4 öyle değil ve oyundan oyuna da fark ediyor özellikle bf4 multiye girdiğim zaman çoşuyor geçen gün gece oynarken kardeşim uyuyordu aynı odada kalkıcak sandım sesden evin her yerinden duyuluyo nerdeyse servise verdim inşaallah sıkıntı çıkmaz bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Varni34 kullanıcısına yanıt
    Hocam kutunun içinden garanti belgesi çıkmadı dün götürdüm aldılar inşaalah sıkıntı çıkmaz

• loley00 kullanıcısına yanıt
    Ses oyundan oyuna değişir ve fan sesi PS3' den çok gelir normaldir fakat birini uyandıracak kadarsa bir problem olabilir. Servise vermekle iyi yapmışsınız.
  • Umarım sorun çıkmaz ve ps4 kaybolmaz ben ondan tırsmaya başladım çünkü biraz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Umarım sorun çıkmaz ve ps4 kaybolmaz ben ondan tırsmaya başladım çünkü biraz:)

Hocam verdikleri süreyi doldurunca rahat bırakmayın yoksa takmazlar geciktirirler
  • Öyle yapıcam ama 21 gün nasıl geçicek bilmiyorum:)

• quote:

Öyle yapıcam ama 21 gün nasıl geçicek bilmiyorum:)

Hocam bence 21 günü çok söylemişler. İlk önce kontrol etmeleri gerekirdi, bir sorun varsa 21 gün demelilerdi. Ama onların bileceği iş tabii. Yine de geç olsun güç olmasın
  • Aynen öyle geç olsun güç olmasın bu arada en geç 21 gün dediler yani daha ürünü incelemeden

• Öncelikle geçmiş olsun.Diğer arkadaşlarında söylediği gibi Ps4'ün fan sesi Ps3'e nazaran daha fazladır.Fakat bir insanı uyandıracak seviyede fazlaysa garantiye göndermekle iyi yapmışsınız ama keşke üstüne 100-200 lira daha verip orjinal Sony garantili alsaydınız.Neyse olan olmuş.Umarım biran önce düzelir sizde kavuşursunuz konsolunuza

• sorunlu serilerin çogu 24 ay garantili olsada piyasaya yok fiyatına el atından gidiyor ve onlarda tr 24 ay sony eurosia garantisi altında satılıyor

fiyat normal bir yerden alırsan 1500 lerde alt piyasada 1300 seviyelerinde 2 side sony eurosia garantisi altında fiyat farkı ortada kimse bilmiyor hangi üretim tarihi hangi serilerde problemli oldugunu

siz siz olun yerel tedarikçiden yeni serileri alın naylon fatura basıp 24 ay resmi garantili cihaz altında satılanlara ragbet etmeyen 200 tl için

fan sesi arza teşkil etmiyor diye size yol verebilirler garantiden çalışmaya mani degil cihazın sistemsel diycekler yeni üretim tarihleri olanları tercih edin

agustos - kasım 2014 arası olanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 8 Ocak 2015; 3:37:36 >
  • valla fan sesi bende de fazla çıkıyor bir çok ps4 sahibinin konsolu aynı şeklide, çok abartılı değilse boştan yere götürmüşsünüz gibi geldi,
  • quote:

Aynen öyle geç olsun güç olmasın bu arada en geç 21 gün dediler yani daha ürünü incelemeden

Çok sürmez o zaman hocam. Alt tarafı fan kontrol edilecek.

• Cevaplar için herkese teşekkürler bu gün aradığımda şimdi kontrol edicen dedi arkadaş sonra dönüş yapar herhalde şimdilik bi sorun yok gibi görünüyor bi sorun yoksada benim içim rahat etmiş olur en azından

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.