Şimdi Ara

PS4 den youtube facecam li video eklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ps4 den youtubea sesli olarak max 60 dk olmak şartıyla video yüklenebiliyor.peki face cam li video yüklenebilirmi? yoksa sadece videoyu pc ye aktarıp editleyerekmi yapabiliyoruz?

bu konuda bilgisi olan veya hangi programları kullanmamız gerektiğini bilen varmı? yardımınızı rica ediyorum

• Balkonuda mutfağa katalm mı dostum ? Pc de yapabilirsin biraz google üzerinden araştırma yaparsan daha hızlı sonuç elde edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 27 Temmuz 2017; 2:22:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

Balkonuda mutfağa katalm mı dostum ? Pc de yapabilirsin biraz google üzerinden araştırma yaparsan daha hızlı sonuç elde edersin.

ciddimisin? google ne? nette bulsam buraya yazmazdım heralde dimi? youtube daki videoların geneli sesi birleştirmek üzere.ps4 den yapılanı göremedim zaten.ayrıca bilen kişilerden yardım istedim.boş konuşma
  • Ps kamera alıp YouTube dan canlı yayın yaparak kaydedebilirsin ancak. Yoksa ayrı ayrı kaydedip birleştirmen gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana hakaret ediyor muyum ? Neyse şikayet edeyim birde blok çakayımda görmek zorunda kalmayacağım
  • sakin kalalım arkadaşlar türkün türkten başka dostu yoktur birbirimize sahip çıkalım herkese iyi forumlar
  • şikayet edicem beyaaaa :P askjhdbkjashdkja et et :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmi PlayStation kamerası alıp oyundayken canlı Youtube yayını açacaksın. Yayın bitince otomatik yükler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathdoll

Resmi PlayStation kamerası alıp oyundayken canlı Youtube yayını açacaksın. Yayın bitince otomatik yükler.

cevabınız için teşekkürler hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.