Şimdi Ara

Ps4 Delta teknik servis garantisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, playstation 4 siparişi vermeyi düşünüyorum, uygun birşeyler de buldum fakat servis olarak delta teknik servis diye bir firma söylüyorlar. Bir bilginiz var mıdır bununla ilgili? Nasıl bilirsiniz, önerir misiniz? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• Hocam Sony garantili al delta ithalat garanti ve bir yerle anlaşarak tamir ve servis yapıyor
    1.Bulundugun sehirde servisi varmi bir sorun olduğunda kargo ile yolla kargo ile bekle ustelik kargoyu bile sen oduyorsun
    2.Ps4 te bazi ürünlerde hatali çıkıyor mavi isik hatası ve konsol direk cope sony yenisini veriyor Delta bunu temin edermi araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kings_prestigee

Hocam Sony garantili al delta ithalat garanti ve bir yerle anlaşarak tamir ve servis yapıyor
    1.Bulundugun sehirde servisi varmi bir sorun olduğunda kargo ile yolla kargo ile bekle ustelik kargoyu bile sen oduyorsun
    2.Ps4 te bazi ürünlerde hatali çıkıyor mavi isik hatası ve konsol direk cope sony yenisini veriyor Delta bunu temin edermi araştır

Peki amazon.com'dan falan almayı önerir misiniz? Ayrıca Türkiye'den sony eurasia garantili en düşük 1549 lira sanırsam değil mi?
  • Hocam dediğim gibi biraz şans işi internette araştır görürsün. ..
    Sony aciklama yapti Binde 4 mavi işik hatası cikiyor buda şans birsey diyemem o riski göze alıyorsanız alin Ha birde Amazonda bir ay iade hakki var ama iade nasil oluyor nasil sistem isliyor onu bilmiyorum bence arada 200-300 fark için sony garantili alamnizi tavsiye ederim hem mavi isik hatası riski icin hemde 24 ay da garanti var bence sony er. Al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_70652467/tm.htm şu konuda DeltaServis yetkilisi bir arkadaş sorunlar hakkında açıklama yapıyor ps 4 ün araştırdıgım kadarıyla çıkardığı en önemli arıza mavi ışık arızası.. ayrıca teknik servis sony asus vs vs hiç birinin birbirinden farkı yok asus laptobumu HDMI giriş problemi ile servise yolladığımda arkadaşlar saolsun benm yapamayacağımı düşünerek format atıp ekran kartı driverini kurup geri yollamışlardı..Adım gibi emindim ama donanımdan yana sıkıntı olduğu çeşitli sitelere şikayet ve şirket mailine şikayet maillerini ardıardına atınca anca arayıp benmle iletişim kurdular sözde koskoca asus değil mi? gerçi hallettiler ama 2 kere garantiye gonderdım yaklasık 1 ay kullanamadım cihazı..yani servislik olduysa işimiz var tamamen şans :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.