Bildirim
PS4 Boş Oyun Kutusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Belki spotcularda bulursun ama para isterler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satın aldığın adama bir sordaydın niye böyle gönderdin diye.Onun dışında yine gg'den bulabilirsin boş kutuyu.
Para sıkıntı değil ama bulamıyorum.Bildiğiniz bir site varsa linkini atar mısınız? -
-
-
Ben yıllarca boş PS3 oyun kutusu aradım. Shop to dışında hiç bir yerde bulamadım. Shop to da pahalıya satıyordu almadım.
Sattığım oyunların kapaklarını tarayıcıdan geçirmiştim ve kuşe kağıda basan yazıcıdan çıkarıp, boş kutuya koyup arşiv yapacaktım, olmadı. Nasip değilmiş
Boş PS3 oyun kutusu satan yerleri bilenler, paylaşırsa memnun olurum, özellikle Ankara da satan yerler. -
Adam ps32 kutusu yollamış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
PS4 için kutu ararken şunu buldum ne kadar güvenilir bilmem ama belki yardımcı olur
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-oyun-kutusu-orjinal-oyun-kutusu-blu-ray-kutu-118551451 -
up banada lazım -
UPdurrahim Albayrak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
up
Kardeşim dua et hıyar çıkmamış -
Banada lazım
forumun orijinal oyunlar bölümüne de konu açın isterseniz orada belki çıkar -
elimde bir adet boş fifa 14 ps4 kutusu var 05054498563 isteyen ulaşsın -
quote:
Orijinalden alıntı: mellodramaa
elimde bir adet boş fifa 14 ps4 kutusu var 05054498563 isteyen ulaşsın
Kargo senden 5 tl atarım
içinede 10 lira koyum mu??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X