Şimdi Ara

PS4 alıp almamak konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BF4 ü frame düşüleri de olsa ultrada oynatan PC ye sahibim ve bunun yanında PS3 te var. Bir karar vermem lazım. PS4 için erkenmidir? PS4 için biraz daha bekleyip bu bekleme sırasında Monitör, Oyuncu klavye mause seti ve yeni bir işlemci ile sistemi güçlendirmek ne kadar mantıklıdır? Yoksa ne bekliyorsun sat PS3 al PS4 mü dersiniz??

• Kardeşim bence ps4 ten alacağın keyfi pcden alamazsın. Birde tv iyi olursa ps4 çok daha keyifli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4, her oyuncunun sahip olması gereken bir konsol. PC'yi daha sonra da güncellersin.
  • PC dursun PS3 sat PS4 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene üzeri PC kullanıcısıyım 4-5 defa da oyun için bilgisayar değiştirdim taki PS3'e geçene kadar bilgisayarda harcadığım paraya eziyete üzündüm doğrusu PS3 le tanıştıktan sonra bilgisayarı sadece internet amaçlı kullanıyorum lazım oldukça önerim kesinlikle konsol PS4 şu an pusuya yattım kırılmasını biliyorum yıllar sürer belki PS3 yeter o zamana kadar hem oyunlarda yaygınlaşır 4 için
  • Az önce hesap yaptım PC en az 700 TL masraf tutuyor. Beyond u bitirip PS4 e geçeyim en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jodie'ye karışanları affetme najavo en güzel bölümlerden biri finalse bomba bu kadar yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.