Şimdi Ara

Ps4 alamayan Ps3 almalımı!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. daha önce hiç ps sahibi olmadım. dışarda veya arkadaşlarda falan oynamışlığım var ama. ps4 alıcaktım lakin biriktirdiğim paranın çoğu çok acil bir hastane masrafına gidecek :( kalbim ps4 almaktan yana ama paranın yetmediği böyle bir durumda ps3 500 tl civarlarında bulunabiliyorken almalımıyım. evet dersenin ince kalın hafıza kapasitesi falan yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.

• Öncelikle geçmiş olsun hastane masrafı falan.

Alınır tabi dostum Ps3 te zibilyon tane oynanması gereken oyun var . Bu forumun ikinci el bölümünden de ucuza bulabilirsin onları. Fat ve 12 Gb lık ps3 ler hariç diğerleri yeter bence kutulu oyun alırsan
  • İmkanınız varsa ve sabırlıysanız tekrar biriktirin ps4 alîn derim.
    Gerçekten müthiş bir sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa bf tarzı online modların onemli oldugu oyunlarda bir sonraki oyunlarda fifa15 gibi çogunluk yeni nesile geçmiş olacak.eğer benim için online modlar pek önemli değil diyorsan ps3 alabilirsin.(temiz 2.el garantili almanı oneririm 400tl civarına).ps3 de oynayacagın çok oyun var gow serisi uncharted serisi last of us gta V bunlardan sadece bazıları baş yapıtlar bile 1-2 yıl oyalar seni
  • Arkadaşlar bende de para var ama ps4 alamadım ve daha önce hiç konsol sahibi olmadım.Şimdi ps3 alsam bu yaz sonuna kadar en iyi ps3 oyunlarını oynayıp sonra da konsolu satıp üzerine para ekleyip ps4 almam mantıklı mı olur ? (Hiç biryerde stok yok bir türlü alamadım ps4'ü) (Ailem internetten alışveriş yapmama izin vermiyor o yüzden ps4 'ü hep mağazalarda aradım)
  • Geçmiş olsun, rabbim şifalar versin. Bence biraz bekleyin, para 1200 civarlarına geldiğinde amazon.com dan sipariş verin. Şuan ülkemize gönderimi yok fakat siz para biriktirene kadar muhtemelen açılır.
  • bence ps3le basla seneye 4 al erken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Ps3 varken ps4 gerekli mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet PS3'ün en iyi oyunlarını oynamalısınız. harika oyunlar var.
  • öncelikle geçmiş olsun sorunuza gelince yerinizde olsam yaza kadar veya gelecek yıla kadar bekler ps4 alırdım zaten suanda pek fazla oyun yok bu sure zarfında biriktirebilecek durumunuz varsa ps4 alın derim grafik olsun menu olsun çok gelişmiş bir sistem amazondan ucuza alabılırsınız sanırım 1200 civarı gelir ama dedigim gibi beklenebilir acele etmenze gerek yok
  • Bekle ps4 al

• ps3 almalısın. bi last of us, beyond two souls, uncharted, gta v oynamadan ps4 alma bence.
  • Ben ps3u sattım ama aklım hala ps3de gerçekten çok iyi oyunları var. Geçmiş olsun bu sırada.

2. El 500 gb (sıfırda alabilirsin durumun varsa temiz temiz kullanırsınız)+ kardeşliği ve plus'ı araştır

• Cevaplarınız ve geçmiş olsun temennizleriiniz için çok sağolun arkadaşlar. çok şükür kötü bir sağlık sorunu değil lakin masraflı neyse. kiminiz bekle kiminiz ps3 al demişsiniz. online cı değilimdir yani okadar önemli değil. gow, uncharted. gta v vs. aklımı çelen oyunlar videolarını izlerdim zaman zaman youtube dan. bende sıcak bakmaya başladım şimdi ps3 e. en azından oyunsuz kalmam laptop da oyun hiç sarmıyor. bekarken 24' ekranlı masaüstüm vardı ama biradere bıraktım şimdi evimde sadece dizüstü var. sıfır almak niyetindeyim 500 tl nin altında bulursam ozaman bi şekilde alırım. oyunlarda mecbur orjinal alıcaz sanırım. ps3+oyunlar şimdi yanaşmasın ps4 parasına :) neyse belki satmak isteyen olursa ikinci elde alabilirim oyunları. tekrar cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • Ps3 alin bence yani ben oyle yaptim en azindan ve ortada ciddi bi stok rezilligi var fiyatlar artiyor sony dolar kurunu bahane ediyor spotcular zaten sasirmis ps cafeler ne kadar stok varsa cöktüler zaten amazondan 1100 tl civarina alanlar 1600e buralarda satiyorlar teknosadan stok bulup alanlarda 1550 tl ye aldiklari cihazi 1800e satiyorlar 2 yil eurasia garantisi var diye bu kadar sorun varken hic bulasma derim al ikinci el 320 veya 160 gb slim diledigin gibi oyna efsane oyunlar var ps3 icin hepsini oyna yaz sonu ps4 stok ve oyun olaylari rayina oturur fiyati belki duser seninde imkanin olursa alirsin zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.