Şimdi Ara

PS4(750TL)-rezerve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Exclusive oyunları oynamak için aldığım Ps4ü satacağım.Ben Sakaryadayım burda elden ya da havale ardından kargolarım.Kargo masrafı alıcınındır. 20tl civarı tutar
    Ps4 ilk çıkan piano black olan modeldir, fotoğraflardada görebileceğiniz gibi birkaç kılcal çizik mevcut, cihazı 2. el aldım ve komple temizledim. Termal macununu Arctic cooling Mx-4 ile yeniledim ve termal pedlerinide yeniledim, Bu haliyle en az 5 yıl hiç bakım yapmadan kullanabilirsiniz. Yanındaki oyunlar Uncharted 4 Bir hırsızın sonu, networke bağlanır, etherneti, optik çıkışı, hdmi çıkışı usbleri kısaca heryeri beklendiği gibi çalışıyor.Şu an z-5500le kullanıyorum. Bendeyken zorlanmadı alet. 3 oyun bitirdim şimdi satıyorum. Dualshock4 yeni aldım. Başka sormak istediğinizi 05422483488 watsappdan sorabilirsiniz ya da buradan.
    PS4(750TL)-rezervePS4(750TL)-rezervePS4(750TL)-rezervePS4(750TL)-rezervePS4(750TL)-rezervePS4(750TL)-rezervePS4(750TL)-rezervePS4(750TL)-rezerve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman_54 -- 19 Nisan 2017; 19:0:36 >

• takip...
  • Fiyat Takip
  • sakaryadayım fiyatta indirime gidersene hemen gelip alırım
  • Ben de sakaryadayim yaza kadar satilmaz ve ucuzlarsa alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok cizikleri var makinanin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.