Şimdi Ara

PS4 6 milyon satış rakamını geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Koyun halkı ız 1900 e alıyor satsa ne yazar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hacı.basat

quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.
    Haberi okusan, 15 günde 700 bin satış yapıldığını anlarsın..
    Ayrıca hala stok sıkıntısı var.. Talep had safhada siz satışların yavaşlamasındasınız..

Pardon dostum, VgChartz'ın grafiğinden takip ediyordum, her zamanki gibi bazı bilgilerin resmiyet kazanmasını beklemişler, beni yanılttı.
    İndirim bekleyenlerdenim, nasipse ilk indirimde PS4 almak niyetindeyim.

Estağfurullah hocam, çok yakın bir zamanda indirim beklemiyorum ama en kısa zamanda uygun fiyata alır kullanırsın umarım

• Dünyada PS4 yok! Migrosta sürüsüne bereket kamyonla indirmişler, alan yok. Şayet almak isteyen arkadaşlar varsa 1499 TL den bi dünya PS4 Migrosta var. Her migrosta bulamayabilirsiniz. 5M migroslara bakın.

• Xbox'un 100$'lık farkı lafta, amazon'da genel fiyatı 429$'dı, çok daha ucuza sattığı linklerde oldu arada.http://www.amazon.com/Xbox-One-Console/dp/B00CMQTVUA/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=AILNZTRJYM5DE

WiiU'nun eksiği mario,pikmin,metroit falan gibi kendisinin dışındaki yapımcılarla arasının bozuk olması, Tekken Tag 2 bile WiiU'ya çıkınca hayret ettim yani beklemiyordum, çeşit böyle artmaya devam ederse uygun fiyatıyla çok dişli bir firma, zaten şu an Sony'le beraber ilk ikideler, Xbox'un işi zor, iki konsol alacak olan birisi bile Xbox'u ikinci olarak almayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Xbox'a yazık oldu daha baştan bu kadar ezildi

Yavaş ezsin fanboy Xbox sadece 13 ülke de satışa çıktı ve 4 Milyonu devirdi bu büyük bir başarı millet PS4'ü 100$ daha ucuz olduğu için alıyor yoksa o çöpü kim evine sokar ki?

Muhtemelen bir kişilik arayisi icindesiniz. Ama yanlis seylerde ariyorsunuz bunu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kendi memleketinde de en son satışa çıkması ilginçmiş gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

4 milyon magazaya mi gondermis yoksa satmis mi xbox?
    Cunku deli gibi xbox var magazalarda ama ps4 yok.
    Ps4 un kutusunu canli gormek nasip olmadi daha.

Xbox severlere laf atiyorsunuz da siz de en az onlar kadar Sony fanisiniz.

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • Arkadaşlar ABD'de de bile PS4 yok...Gerçek manada stok sıkıntısı var.
    Bu arada ilgilenen varsa dün Migros'ta gördüm, 1300-TL idi 100-TL money visa indirimi ile. Normalde 1400 yazıyordu, bilginiz ola...

• quote:

Orijinalden alıntı: forumlarabak

"Geçtiğimiz ay memleketi Japonya'da da satışa çıkan"

Kendi memleketinde de en son satışa çıkması ilginçmiş gerçekten.

Japonya banko zaten yeterli stok yok oraya sonra gönderir çatır çatır satarız demişlerdir

I LOVE THIS GAME
  • Yav sanki PS4 ün 6 milyon satış rakamına karşılık xbo 300 bin satış yapmış gibi, ezdi geçti, yaladı yuttu, yazık oldu gibi komik yorumlar yapıyorsunuz. birde bunu göğsünüz kabararak ve gururdan hafif gözünüz dolarak yapıyorsunuz. Sony hariç bütün konsol firmaları hiç satmasa iflas etse zevkten gebereceksiniz ve sonrada sony sizi kucağına oturtarak zevkten geberecek haberiniz yok.

• bizdede stok sıkıntısı var 4-5 tekno markete gittim göremedim

• bi god of war oyunu çıksa da oynasak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

4 milyon magazaya mi gondermis yoksa satmis mi xbox?
    Cunku deli gibi xbox var magazalarda ama ps4 yok.
    Ps4 un kutusunu canli gormek nasip olmadi daha.

Xbox severlere laf atiyorsunuz da siz de en az onlar kadar Sony fanisiniz.

Cunlemin icinde ne fan kelimesi geciyor ne xbox fani geciyor.
    Butun magazalarda xbox varken sony olmamasini , ki bu gercek birsey uydurma da degil , nasil benim sony fani olduguma ve xbox severlere laf attigima bagladiniz ?

Herkes stok sıkıntısı var diyor şaşırıyorum burada(Özbekistan) kaç adet geldi bilmiyorum ama çoğu yerde var. Alan yok burda da. 650-750$ arası değişiyor fiyatlar bizde inşallah yazın alacağız. PS3 Xbox devam şimdilik

• Xbox One için çıkış yolları var aslında, misal yan sanayi ürünleri artıp piyasada yer tutsa bu Xbox One satışlarını patlatır, Ms'un işine gelir ama MS bunun olmaması için her şeyi yapıyor, şu an için Xbox One alsam nefesi bile parayla alacakmışım gibi hissediyorum, konsolu aldıktan sonra oynamak için ne kadar para ayıracağını kestiremiyorsun.
    Nintendo'dan ders almalılar, Wii gibi kıytırık bir cihaz tarihin en fazla satış rakamını yakalayip 100 milyon satışı geçti, şimdi ise WiiU ile 6 milyon satışla ikinci sırada. İlk Wii'deki eksikleri de gidermişler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.