Bildirim
PS4 2 KOL İLE OYNANAN OYUNLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu ayın ücretsiz oyununu deniyebilirsin indirmedim ama eskiden çok oynardım -
quote:
Orijinalden alıntı: SytKsm
Bu ayın ücretsiz oyununu deniyebilirsin indirmedim ama eskiden çok oynardım
hocam yeni yeni kullanmaya başlıyorum ps4 ü adı nedir tam olarak oyunun :D -
Mercenary kings. Bide camerası varsa just dance var gayet eğlenceli ben kamerayı alırsam almayı planladığım bi oyun -
tamam deneyeyim o oyunu bi -
Ancak ps plus hesabınız varsa ücretsiz yararlanabilirsiniz yoksa 50 liraydı sanırım -
hesap var hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: m4tr4k
Evet beyler kardeşim ile oynayabileceğim 2 kol ile oynanan oyunlar arıyorum tavsiye edebileceğiniz oyunlarlar nelerdir ?
Fifa 14
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka varmı başka -
ps4 daha eksik iki kişi oynanabilir oyunlarda. bir yarış oyunu bile yok bildiğim kadarıyla. nfs oynanmıyor 2 kişi. -
peki hocam ilerde güncelleme ile 2 kişi olabilir mi nfs rivals öyle bi durum var mı ? -
Death nation gecen ay verilmşti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xolid Gunner
quote:
Evet beyler kardeşim ile oynayabileceğim 2 kol ile oynanan oyunlar arıyorum tavsiye edebileceğiniz oyunlarlar nelerdir ?
Fifa 14
fifa 14 online oluyormu iki kişi aynı takımda -
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001
quote:
Orijinalden alıntı: Xolid Gunner
quote:
Fifa 14
fifa 14 online oluyormu iki kişi aynı takımda
Sen ps plus aldin mievet oluyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
herşeyi denedim olmuyor ps4 üzerinden girdim olmadı bende yeni psn açtım bu sefer pc üzerinden girdim herşeyi yazdım yine olmadı k.kart bilgilerini adres bilgilerini yazdım kaydet yazıyor kaydet dedim sonra psn şifresini gir yazdı girdim hata oluştu yazdı sonra 1 sayfa geriye döndüm tekara yazdım psn şifresini sonra ekran beyaz oldu hiçbir yazı filan yoktu sonra en baştan deneyim dedim şimdide k.kart biligileri gecersiz diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001
herşeyi denedim olmuyor ps4 üzerinden girdim olmadı bende yeni psn açtım bu sefer pc üzerinden girdim herşeyi yazdım yine olmadı k.kart bilgilerini adres bilgilerini yazdım kaydet yazıyor kaydet dedim sonra psn şifresini gir yazdı girdim hata oluştu yazdı sonra 1 sayfa geriye döndüm tekara yazdım psn şifresini sonra ekran beyaz oldu hiçbir yazı filan yoktu sonra en baştan deneyim dedim şimdide k.kart biligileri gecersiz diyor
Kanka sen en iyisi git us psn ac amazon.comdan ps plus gift card al yoksa boyle deniye deniye kendini banlaticaksan psnden makina cop olucak sonra demedi deme
-
denemiyecem artık 3veya4 gun bekliyecem sonra sony arıyacam sorunumuzu çözer heralde nasıl olacanı bilirler -
Lego oyunları oynanıyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam öyleymiş. -
Bütün oyunları iki kolla oynamıyormuyuz diye trolleyip eksilerinizi bekliycem
Benzer içerikler
- ps5 fat kasa
- ps5 oyun kaydı kapatma
- ps4 iki kişilik oyunlar
- bilkom garanti nedir
- kahraman konsol
- ps5 forza horizon 5
- hikayeli oyunlar
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- witcher 4
- ps5 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X