Şimdi Ara

PS4 2 KOL İLE OYNANAN OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler kardeşim ile oynayabileceğim 2 kol ile oynanan oyunlar arıyorum tavsiye edebileceğiniz oyunlarlar nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 21 Nisan 2014; 11:53:46 >

• Bu ayın ücretsiz oyununu deniyebilirsin indirmedim ama eskiden çok oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SytKsm

Bu ayın ücretsiz oyununu deniyebilirsin indirmedim ama eskiden çok oynardım

hocam yeni yeni kullanmaya başlıyorum ps4 ü adı nedir tam olarak oyunun :D
  • Mercenary kings. Bide camerası varsa just dance var gayet eğlenceli ben kamerayı alırsam almayı planladığım bi oyun
  • SytKsm kullanıcısına yanıt
    tamam deneyeyim o oyunu bi
  • Ancak ps plus hesabınız varsa ücretsiz yararlanabilirsiniz yoksa 50 liraydı sanırım
  • SytKsm kullanıcısına yanıt
    hesap var hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4tr4k

Evet beyler kardeşim ile oynayabileceğim 2 kol ile oynanan oyunlar arıyorum tavsiye edebileceğiniz oyunlarlar nelerdir ?

Fifa 14

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xolid Gunner kullanıcısına yanıt
    başka varmı başka
  • ps4 daha eksik iki kişi oynanabilir oyunlarda. bir yarış oyunu bile yok bildiğim kadarıyla. nfs oynanmıyor 2 kişi.
  • staylano kullanıcısına yanıt
    peki hocam ilerde güncelleme ile 2 kişi olabilir mi nfs rivals öyle bi durum var mı ?
  • Death nation gecen ay verilmşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

quote:

Evet beyler kardeşim ile oynayabileceğim 2 kol ile oynanan oyunlar arıyorum tavsiye edebileceğiniz oyunlarlar nelerdir ?

Fifa 14

fifa 14 online oluyormu iki kişi aynı takımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

quote:

Fifa 14

fifa 14 online oluyormu iki kişi aynı takımda

Sen ps plus aldin mi evet oluyo

herşeyi denedim olmuyor ps4 üzerinden girdim olmadı bende yeni psn açtım bu sefer pc üzerinden girdim herşeyi yazdım yine olmadı k.kart bilgilerini adres bilgilerini yazdım kaydet yazıyor kaydet dedim sonra psn şifresini gir yazdı girdim hata oluştu yazdı sonra 1 sayfa geriye döndüm tekara yazdım psn şifresini sonra ekran beyaz oldu hiçbir yazı filan yoktu sonra en baştan deneyim dedim şimdide k.kart biligileri gecersiz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

herşeyi denedim olmuyor ps4 üzerinden girdim olmadı bende yeni psn açtım bu sefer pc üzerinden girdim herşeyi yazdım yine olmadı k.kart bilgilerini adres bilgilerini yazdım kaydet yazıyor kaydet dedim sonra psn şifresini gir yazdı girdim hata oluştu yazdı sonra 1 sayfa geriye döndüm tekara yazdım psn şifresini sonra ekran beyaz oldu hiçbir yazı filan yoktu sonra en baştan deneyim dedim şimdide k.kart biligileri gecersiz diyor

Kanka sen en iyisi git us psn ac amazon.comdan ps plus gift card al yoksa boyle deniye deniye kendini banlaticaksan psnden makina cop olucak sonra demedi deme

denemiyecem artık 3veya4 gun bekliyecem sonra sony arıyacam sorunumuzu çözer heralde nasıl olacanı bilirler
  • Lego oyunları oynanıyor diye biliyorum

• evet hocam öyleymiş.
  • Bütün oyunları iki kolla oynamıyormuyuz diye trolleyip eksilerinizi bekliycem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.